Omnia W a Zune

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
FraMeRr
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia W

Omnia W a Zune

Post by FraMeRr »

Dobrý den, mám takový problém. Koupil jsem si Samsung Omnia W a chtěl si do něj nahrát písničky a obrázky z PC. Stáhl jsem si Zune a nastavil. Pote sem si v nastavení nastavil, že chci aby Hudbu bral ze šložky, kde mám hudbu. Bohužel se tak neděje v telefonu stale nic nemám. Mohl by mi někdo prosím poradit co stím? Tady na fóru jsem četl něco o odemykání, ale nevím jestli se to týka všech telefonů, protože tam to bylo psáno na starší verzi né na Mango. Děkuji za pomoc.
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Omnia W a Zune

Post by Martin Suchan »

Nejdrive je treba si v Zune nastavit ve kterych slozkach mas hudebni alba a potom si muzes kazde album, ktere ti tam Zune najde pretahnout do telefonu. To se deje pomoci drag&drop = vezmu album a pretahnu ho mysi na ikonu telefonu vlevo dole - tim se tam nahraje. :-)
FraMeRr
nováček
nováček

Omnia W a Zune

Post by FraMeRr »

Děkuji moc, už to jde. :-) Ještě prosím, chtěl jsem si nastavit jako vyzvánění nejakou muziku, ale v nabídce v nastavení mám pouze ty od WP, jde to vůbec mít jako vyzvánění svojí hudbu? Děkuji
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Omnia W a Zune

Post by premikkoci »

Nejlepší bude asi stáhnout nějakou aplikaci na vyzvánění. Výběr je pestrý jak aplikací, tak i vyzvánění. Nemusíš nic upravovat.
FraMeRr
nováček
nováček

Omnia W a Zune

Post by FraMeRr »

Dobře a jak to je u WP, mám ho poprvé. Dá se normálně stahovat bez placení? Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne. Kde jí tedy mohu stáhnout? :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Omnia W a Zune

Post by Flynn »

V CZ Marketplace je zdarma mnoho aplikací, stačí jen hledat. Jinak jdou změnit jen vyzváněcí tóny. SMS a další oznámení pouze z nabídky WP.
jk001
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Mozart , Omnia 7

Omnia W a Zune

Post by jk001 »

FraMeRr wrote:Dobře a jak to je u WP, mám ho poprvé. Dá se normálně stahovat bez placení? Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne. Kde jí tedy mohu stáhnout? :-)
pre CZ je dostupný marketpalce pre neplatené aj platené aplikácie t.j plnohodnotný marketplace
čo nefunguje v CZ je nákup Hudby
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Omnia W a Zune

Post by Vlasta W. »

FraMeRr wrote:Děkuji moc, už to jde. :-) Ještě prosím, chtěl jsem si nastavit jako vyzvánění nejakou muziku, ale v nabídce v nastavení mám pouze ty od WP, jde to vůbec mít jako vyzvánění svojí hudbu? Děkuji
Jak lze do telefonu dostat vlastní vyzvánění, tady na fóru najdeš. Stačí hledat.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Omnia W a Zune

Post by htcjirka »

Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne.
To jsi cetl spatne,to uz davno neplati..
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”