Omnia W a Zune
Omnia W a Zune
Dobrý den, mám takový problém. Koupil jsem si Samsung Omnia W a chtěl si do něj nahrát písničky a obrázky z PC. Stáhl jsem si Zune a nastavil. Pote sem si v nastavení nastavil, že chci aby Hudbu bral ze šložky, kde mám hudbu. Bohužel se tak neděje v telefonu stale nic nemám. Mohl by mi někdo prosím poradit co stím? Tady na fóru jsem četl něco o odemykání, ale nevím jestli se to týka všech telefonů, protože tam to bylo psáno na starší verzi né na Mango. Děkuji za pomoc.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Omnia W a Zune
Nejdrive je treba si v Zune nastavit ve kterych slozkach mas hudebni alba a potom si muzes kazde album, ktere ti tam Zune najde pretahnout do telefonu. To se deje pomoci drag&drop = vezmu album a pretahnu ho mysi na ikonu telefonu vlevo dole - tim se tam nahraje. 
Omnia W a Zune
Děkuji moc, už to jde.
Ještě prosím, chtěl jsem si nastavit jako vyzvánění nejakou muziku, ale v nabídce v nastavení mám pouze ty od WP, jde to vůbec mít jako vyzvánění svojí hudbu? Děkuji
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Omnia W a Zune
Nejlepší bude asi stáhnout nějakou aplikaci na vyzvánění. Výběr je pestrý jak aplikací, tak i vyzvánění. Nemusíš nic upravovat.
Omnia W a Zune
Dobře a jak to je u WP, mám ho poprvé. Dá se normálně stahovat bez placení? Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne. Kde jí tedy mohu stáhnout? 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Omnia W a Zune
V CZ Marketplace je zdarma mnoho aplikací, stačí jen hledat. Jinak jdou změnit jen vyzváněcí tóny. SMS a další oznámení pouze z nabídky WP.
Omnia W a Zune
pre CZ je dostupný marketpalce pre neplatené aj platené aplikácie t.j plnohodnotný marketplaceFraMeRr wrote:Dobře a jak to je u WP, mám ho poprvé. Dá se normálně stahovat bez placení? Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne. Kde jí tedy mohu stáhnout?
čo nefunguje v CZ je nákup Hudby
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Omnia W a Zune
Jak lze do telefonu dostat vlastní vyzvánění, tady na fóru najdeš. Stačí hledat.FraMeRr wrote:Děkuji moc, už to jde.Ještě prosím, chtěl jsem si nastavit jako vyzvánění nejakou muziku, ale v nabídce v nastavení mám pouze ty od WP, jde to vůbec mít jako vyzvánění svojí hudbu? Děkuji
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Omnia W a Zune
To jsi cetl spatne,to uz davno neplati..Četl jsem totiž, že marketplace je dostupný jen pro USA pro CZ ne.