Instalace české lokalizace přímo do WP7.5 (Mango)
To se mělo nahrávat po jednom? Já je tam narval naráz :D
jirin>
mám XP SP3 32bit ... nejsem úplná PC lama, foun má poslední aktualizaci .. dodržel jsem přesně postup
hmm a a teď kde je chyba
Edit
)
tak to mi ho vyndej
dnes vše proběhlo bez problémů
jazykový balíček jsem použil z toho vlákna http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1306415
asi náké erupce na slunci
mám XP SP3 32bit ... nejsem úplná PC lama, foun má poslední aktualizaci .. dodržel jsem přesně postup
hmm a a teď kde je chyba
Edit
tak to mi ho vyndej
jazykový balíček jsem použil z toho vlákna http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1306415
asi náké erupce na slunci
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Ja tam nahral pouze ten treti soubor 7403 - 7720 a funguje to bez problemu, az na ten fotak samozrejme.dwbmb wrote:To se mělo nahrávat po jednom? Já je tam narval naráz :D
Tak mně se to nedaří. Mám dva noťasy, jeden je s W7, ale je firemní a jsem pouze user, takže nemůžu nainstalovat ten balíček ze souboru tools. Druhý noťas je sice osobní, ale má XP, použil jsem ten soubor z WM mania, ale instalace se zasekne na tom, že mám nejnovější Zune a ten instalátor vyžaduje Zune předchozí verze. Grrrrrr
RE: Instalace české lokalizace přímo do WP7.5 (Mango)
Nějaký divný, po mě to chtělo Zune vypnuté.
To ano, Zune mám vypnutý, přesto instalace vyžaduje verzi Zune tuším 21.. cosi a já mám 2345.
-
hondarebel
- nováček

- Zařízení: x820, L7, M600i
Funguje tento návod i pro DVP?
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Takhle jsem to dělal a naprosto bezproblému.jirin wrote:Mám Widle 7 64bit a telefon aktualizovanej ze Zune co to jde, tzn. pokud ho připojíš tak už ti Zune žádné nenabídne. Nainstaluješ si do počítače Cab sender, postahuješ ty tři .cab soubory a po jednom vždy ve složce s senderem a zadáním S v programu nahraješ do telefonu. Šlo mi to opravdu uplně bez problémů, žádný peklo jako s Chevronem, kde se mi telefon nepovedlo ani odemknout.
- Cheetah007
- smartmaniak

Mrkni tady ve svém "návodu" to zmiňuji...dwbmb wrote:To se mělo nahrávat po jednom? Já je tam narval naráz :D
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 92#p236792" onclick="window.open(this.href);return false;
Tady pak info ohledně foto/video.
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 18#p236818" onclick="window.open(this.href);return false;
Netřeba, fungovalo to i tak ;)
Ano, funguje.hondarebel wrote:Funguje tento návod i pro DVP?
vyskúšané na
omnia 7 odblokovaná chevronwp7 pred nodo všetko prebehlo hladko
htc mozart oficilal rom odblokované oficialne za 9 dolárov bootloader 5.11 všetko prebehlo hladko
nahrával som len jeden posledný cab nie je treba všetky tri
jedna otázka nevie niekto a akom časovom horizonte plánuje MS lokalizáciu do slovenčiny a či vôbec plánuje ďalšie
lokalizácie , plánujeme kúpiť nokie s WP7 keď ich oficiálne uvedú na Slovenská trh
WP7 sa osvedčil ako systém pre prácu a firemné nasadenie ( absolútna spoľahlivosť žiadne pády ani reštarty a vždy svižný)
omnia 7 odblokovaná chevronwp7 pred nodo všetko prebehlo hladko
htc mozart oficilal rom odblokované oficialne za 9 dolárov bootloader 5.11 všetko prebehlo hladko
nahrával som len jeden posledný cab nie je treba všetky tri
jedna otázka nevie niekto a akom časovom horizonte plánuje MS lokalizáciu do slovenčiny a či vôbec plánuje ďalšie
lokalizácie , plánujeme kúpiť nokie s WP7 keď ich oficiálne uvedú na Slovenská trh
WP7 sa osvedčil ako systém pre prácu a firemné nasadenie ( absolútna spoľahlivosť žiadne pády ani reštarty a vždy svižný)
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Slovencina se da cekat s prichodem dalsi major verze operacniho systemu, tj. pravdepodobne Apollo v dobe vydani Windows 8 - tj pulka az konec 2012 - zde sice jen vestim, ale je to velmi pravdepodobny scenar.
Jinak Nokie s WP7 budou uvedeny na slovensky trh az tehdy, kdyz bude dostupna slovencina v telefonu, podle zakulisnich informaci od zastupce Nokie ;)
Jinak Nokie s WP7 budou uvedeny na slovensky trh az tehdy, kdyz bude dostupna slovencina v telefonu, podle zakulisnich informaci od zastupce Nokie ;)
no to si ma nepotešil tak ešte skoro rok MS na malé trhy kašle
-
Martin Suchan
- smartmaniak

V pozici Microsoftu je to pochopitelny krok (i kdyz se take divim, ze v CR podpora uz je a na Slovensku ne) Navicl ze cekat, ze v pristi verzi OS se hlavne zameri na arabsky a asijsky trh - tam byla po lokalizaci nejvetsi poptavka a je tam velky penezni potencial.
na azijské trhy a rozvojové krajiny (menšie hardvérové nároky) by malo byť Tango update tajne budem dúfať že zradia aj Slovensko všetky okolité krajiny už sú lokalizované Maďarsko aj Poľsko len Slovensko nie , ach jo je to hlavne o peniazoch malí trh malé tržby za aplikácie a náklady pre MS sú rovnaké či lokalizuje do poľštiny alebo slovenčiny
Bohužel mi to hází chybu Error: No update files. OS mám nejnovější, postupoval jsem podle návodu, který je jako první v tomhle topicu. Nějaká rada? Dík.
Máš cab ve stejné složce, jako ten dávkový soubor?Bohužel mi to hází chybu Error: No update files.
Prvně jsem stáhl ten Sender, rozbalil jsem ho do složky, pak ten cab pro moji verzi, rozbalil jsem do stejné složky jako ten Sender. Pak v tom Sender jsem nainstaloval ten potřebnej tool, spustil Sender, napsal S a vypsalo mi to tu chybu tak nevím...kdyby někdo pomohl
dík
- Cheetah007
- smartmaniak

Máš Win7 nebo XP ted nevím....pod 7čkami jsem to pro jistotu spouštěl jako správce.