Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
ogarzlin
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Galaxy Note III, MacBook Pro
Taky dobré ráno. Ono je to nejvíce vidět když to sleduješ potmě... Na denním světle se to nejeví tak výrazné, ale je to tam.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
No já sleduju hlavně po tmě když manželka kouká na ty pitomosti v tv. Už jsem sledoval Youtube dost a fakt jsem nic nezpozoroval. Je pravda že se vždy snažím najít video v co nej kvalitě. Jsem takový, že než abych koukal na nějakou hrůzu, tak raději nic. Ono je to ale fakt dáno hlavně videem. Toho jsem už viděl i na stolním počítači kde mám ips displej. Kolikrát to nemá s displejem nic společného. Zkus na to video mrznout na pc
-
ogarzlin
- přispěvatel

Na ostatních je to v pořádku, mám ještě HTC Titan a Ipad 2. Hodně je to vidět na tom odkazu hned na začátku, ať už na norm nebo HQ. Přemýšlel jsem jestli to není nastavením, ale nic jsem nenašel. Aplikací to taky nebude, přes web je to stejné. Také to popisuje ten Belgičan na xda-developers, naprosto shodně jako u mně
" I've got a Note for a week now and altough it's an amoled screen , i've tried every kind of video from avi to mkv ( 720 p quality ) and even reencoded files to mp4 or h264. But black aren't deep black and more dark grey , sometimes even pixelated ( blocks ). I even got the impression that this was also sometimes the case with some games ( for instance the opening sequence in Asphalt 6 HD ).
Is this normal with Samsung devices and is there a way to improve this"
" I've got a Note for a week now and altough it's an amoled screen , i've tried every kind of video from avi to mkv ( 720 p quality ) and even reencoded files to mp4 or h264. But black aren't deep black and more dark grey , sometimes even pixelated ( blocks ). I even got the impression that this was also sometimes the case with some games ( for instance the opening sequence in Asphalt 6 HD ).
Is this normal with Samsung devices and is there a way to improve this"
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Taky bych rekl,ze to bude spis kompresi videa. Na takoveto srovnani bys musel mit nejake svoje referencni video v dane kvalite a srovnavat s jinymi displeji. To co je nekdy na YT jsou hrozne bitraty a komprese.
K tomu zvuku, to je samozrejme hodne subjektivni, ja jsem na tohle dost citlivy
-
ogarzlin
- přispěvatel

To by ale bylo vidět i na Titanu. A není, video běží bez problémů...
Ve světlých scénách je všechno "perfektní", je to vidět v tmavých - černých místech kde je kontrastní přechod. Jako by neuměl dostatečný počet odstínú...
Ve světlých scénách je všechno "perfektní", je to vidět v tmavých - černých místech kde je kontrastní přechod. Jako by neuměl dostatečný počet odstínú...
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Koukal jsem na to taky a nic takoveho jsem nepozoroval.
- HanysR
- smartguru

K tomu zvuku ještě. Taky to záleží na sluchátkách. Nemyslím tím, že máš nějaký šmejd to ne, jen že kolikrát se chovají sluchátka na jiných zařízeních různě. Citlivý jsem na to taky, doma neposlouchám na jezevčíkoviBobanovicz wrote:Taky bych rekl,ze to bude spis kompresi videa. Na takoveto srovnani bys musel mit nejake svoje referencni video v dane kvalite a srovnavat s jinymi displeji. To co je nekdy na YT jsou hrozne bitraty a komprese.
-
Bobanovicz
- smartguru

Jasne, cely retezec musi byt vyvazeny, sluchatka mam kvalitni. Ale jak rikam, pro me je tohle na telefonu naprosto okrajove.
Taky se ti jack nezasouva uplne nadoraz i pri pouziti dodanych sluchatek? Zustava tam asi 1mm.
Taky se ti jack nezasouva uplne nadoraz i pri pouziti dodanych sluchatek? Zustava tam asi 1mm.
- HanysR
- smartguru

U mých sluchátek si teď nejsem jistý a dodané jsem nezkoušel protože si myslím, že bych je stejně rychle schoval. Doma zkusím
-
Bobanovicz
- smartguru

Ja prave nejdriv zkousel svoje a potom ty dodane, abych vyloucil, ze je to sluchatkama.
Jinak je ani nevybaluju
Uz jsi provedl ROOT?
Jinak je ani nevybaluju
Uz jsi provedl ROOT?
-
Bobanovicz
- smartguru

Uz jsem prisel na to cim je to nezobrazovani ikony vibraci. Pouzivam na profily Phone Weaver a pokud se jim zmeni profil tak se ikona neukaze.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Mam ho! Je...prostě úžasný! Display je neskutečný, prakticky nevidím pixely, barvy jsou skvělé. Web je dobře čitelný už i v portrait! S pen je prostě bomba, zbytečně jsem se děsil, je vysoce přesný, alespoň v S note ujíždí max. tak 1 mm na výšku, na šířku prakticky nic. Snad jediné, co zamrzí, že s ním nejdou ovládat sensorové klávesy.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Výborně,gratuluji
.....,jsem zvědavý na další Tvé postřehy. 
- HanysR
- smartguru

No vidíš to!YAMATO wrote:Mam ho! Je...prostě úžasný! Display je neskutečný, prakticky nevidím pixely, barvy jsou skvělé. Web je dobře čitelný už i v portrait! S pen je prostě bomba, zbytečně jsem se děsil, je vysoce přesný, alespoň v S note ujíždí max. tak 1 mm na výšku, na šířku prakticky nic. Snad jediné, co zamrzí, že s ním nejdou ovládat sensorové klávesy.
- HanysR
- smartguru

Aha, tak aspoň víš proč. Já když měním profily pomocí MyProfiles tak se vše ukazuje.Bobanovicz wrote:Uz jsem prisel na to cim je to nezobrazovani ikony vibraci. Pouzivam na profily Phone Weaver a pokud se jim zmeni profil tak se ikona neukaze.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
To YAMATO: Tak vitej!
Jinak chlapi, mate vse 100% ok co se tyka wifiny? Moje postrehy:
Je to nejcitlivejsi a nejvykonnejsi wifina ze vsech zarizeni, co jsem kdy mel. Zrovna jsem nekde na sluzebce, kde mi vloni Streak pred budovou hotelu chcipnul asi po 5 metrech, Note drzi do 30 metru. Doma je to znat taky. Co me ale trapi je fakt, ze se nekdy a hlavne nepravidelne pripojeni jevi jako neaktivni i kdyz je ukazatel signalu dobry. Musim wifinu vypnout a zapnout aby se rozbehla. V domaci siti me to netrapi, ale v zahranici je to omezujici. Od ctvrtku co ho mam se mi to stalo nepravidelne asi 5x...
Jinak chlapi, mate vse 100% ok co se tyka wifiny? Moje postrehy:
Je to nejcitlivejsi a nejvykonnejsi wifina ze vsech zarizeni, co jsem kdy mel. Zrovna jsem nekde na sluzebce, kde mi vloni Streak pred budovou hotelu chcipnul asi po 5 metrech, Note drzi do 30 metru. Doma je to znat taky. Co me ale trapi je fakt, ze se nekdy a hlavne nepravidelne pripojeni jevi jako neaktivni i kdyz je ukazatel signalu dobry. Musim wifinu vypnout a zapnout aby se rozbehla. V domaci siti me to netrapi, ale v zahranici je to omezujici. Od ctvrtku co ho mam se mi to stalo nepravidelne asi 5x...
-
nandro
- stálý přispěvatel

Nic takového s wi-fi nepozoruji,i když jí mám zapnutou celý den jakmile jsem doma. Mě hodně udivilo načtení satelitu při navigaci a to i jakmile mám vypnutá data.Rychleji mi žádný telefon satelity nikdy nenašel.Načte mi je i tři metry od okna v bytě.Jedinné co mi vadí,že není tak hbitý jak jsem byl zvyklý u vyladěné S2,ale to hlavně díky kuchtěné ROM 
- HanysR
- smartguru

Wifi naprosto super! Žádný sebemenší problém. Citlivost i vše ostatní je fakt nádhera
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
A jo, super, mysleli na toHanysR wrote:Senzorové tlačítka ovládat nejdou ale když držíš tlačítko na Spen a přejedeš po displeji z leva do prava tak je to "Zpět" a když opět s přidrženým tlačítkem přejedeš zespod nahoru, vyvoláš nabídku. Takže je to dobře vymyšlené když nereaguje na senzorová tlačítka.
Další postřehy: rychlost naprosto dostatečná, nepozoruji žádné lagy atp. ROM KI4. Rozměry v pohodě, v ruce mi sedí lépe než Streak. Jo, mám ten "modrý", ale pozná se to jen podle krytu baterie, když se víc osvítí, tak tam jsou takové modré jiskřičky nebo co přesně. Konstrukčně dokonalý, plasty nevadí, vše perfektně slícované, žádné skřípání atd.
Safra, potřebuju pouzdro...
-
nandro
- stálý přispěvatel

Kolik vy ostatní míváte volné RAM? Nemyslím po zapnutí,ale dejme tomu v polovině dne a pod.?