Nový HTC Hub, co na něj říkáte?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Dnes v noci vyšel nový HTC Hub, který oproti staré verzi přináší kompletní předělání uživatelského rozhraní a hlavně zdokonaluje předpověď počasí - umí velice pěkné Live Tile s aktuálním počasím.

Už jste jej zkoušeli, jak se vám líbí? Nevíte, jestli je Live Tile automaticky updatován, či je nutné na něj kliknout a nechat načíst data přímo v Hubu?
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Live Tile je opravdu povedená, ale to je z mého hlediska asi tak všechno. Aplikaci jsem nainstaloval, zjistil, že je stále k ničemu, a zase odinstaloval.
Zato Connected Devices od HTC, to je jiná písnička. Streamování multimediálního obsahu v domácí síti, podpora DLNA... naprostá paráda.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Pořád stejně zbytečný a nově s ještě horší ergonomií :-) Navíc je to tak velký download, že ho telefon odmítá aktualizovat OTA a musí jet přes Wi-Fi, nebo připojení k počítači, kde kupodivu nenasdílí připojení, ale nainstaluje se až při spuštění Zune.

Connected Media je geniální. Bohužel se mi nepovedlo to rozchodit s Windows Media Playerem, ale s TVersity to běhá o dost líp, než oba placené TVersity klienty dostupné v Marketplace. Hloupé je, že mi TVersity z nějakého důvodu nechce načíst do knihovny hudbu.

Doporučí někdo nějaký bezpatný UPnP DLNA server, který funguje hladce a podporuje transcoding (většinu hudby mám ve FLAC)?

EDIT: Něco mě osvítilo a pohrál jsem si s přístupovými právy k souborům... A TVersity se v pohodě chytlo. Takže už si můžu před spaním pustit cokoliv mě napadne. TVersity můžu doporučit. I když mám zatím trochu problémy s výkonem, protože ani obyčejný DIVX to není schopné streamovat plynule. Co se dělo při pokusu otevřít streamování hloupé MP3 ze dvou klientů zároveň, to radši nebudu ani popisovat :-) Každopádně když se na to moc nešahá, je to v pohodě.

EDIT2: Connected Media nejde nastavit na běh na pozadí / pod lockscreenem, takže ne hudbu je k ničemu. Při sledování videa se tlf neuspává.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Další detaily o nové verzi HTC Hubu najdete v dnešní bleskovce.
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by Miroslav Havlíček »

Vlasta W. wrote:EDIT2: Connected Media nejde nastavit na běh na pozadí / pod lockscreenem, takže ne hudbu je k ničemu. Při sledování videa se tlf neuspává.
Hmmm, mně teda hraje jak na pozadí, tak s vypnutým displejem (audio i video). A připojení k WMP na W7 mi taky funguje bez problému, stačilo "povolit dálkové ovládání přehrávače" ve WMP.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”