Dnes v noci vyšel nový HTC Hub, který oproti staré verzi přináší kompletní předělání uživatelského rozhraní a hlavně zdokonaluje předpověď počasí - umí velice pěkné Live Tile s aktuálním počasím.
Už jste jej zkoušeli, jak se vám líbí? Nevíte, jestli je Live Tile automaticky updatován, či je nutné na něj kliknout a nechat načíst data přímo v Hubu?
Nový HTC Hub, co na něj říkáte?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Live Tile je opravdu povedená, ale to je z mého hlediska asi tak všechno. Aplikaci jsem nainstaloval, zjistil, že je stále k ničemu, a zase odinstaloval.
Zato Connected Devices od HTC, to je jiná písnička. Streamování multimediálního obsahu v domácí síti, podpora DLNA... naprostá paráda.
Zato Connected Devices od HTC, to je jiná písnička. Streamování multimediálního obsahu v domácí síti, podpora DLNA... naprostá paráda.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Pořád stejně zbytečný a nově s ještě horší ergonomií
Navíc je to tak velký download, že ho telefon odmítá aktualizovat OTA a musí jet přes Wi-Fi, nebo připojení k počítači, kde kupodivu nenasdílí připojení, ale nainstaluje se až při spuštění Zune.
Connected Media je geniální. Bohužel se mi nepovedlo to rozchodit s Windows Media Playerem, ale s TVersity to běhá o dost líp, než oba placené TVersity klienty dostupné v Marketplace. Hloupé je, že mi TVersity z nějakého důvodu nechce načíst do knihovny hudbu.
Doporučí někdo nějaký bezpatný UPnP DLNA server, který funguje hladce a podporuje transcoding (většinu hudby mám ve FLAC)?
EDIT: Něco mě osvítilo a pohrál jsem si s přístupovými právy k souborům... A TVersity se v pohodě chytlo. Takže už si můžu před spaním pustit cokoliv mě napadne. TVersity můžu doporučit. I když mám zatím trochu problémy s výkonem, protože ani obyčejný DIVX to není schopné streamovat plynule. Co se dělo při pokusu otevřít streamování hloupé MP3 ze dvou klientů zároveň, to radši nebudu ani popisovat
Každopádně když se na to moc nešahá, je to v pohodě.
EDIT2: Connected Media nejde nastavit na běh na pozadí / pod lockscreenem, takže ne hudbu je k ničemu. Při sledování videa se tlf neuspává.
Connected Media je geniální. Bohužel se mi nepovedlo to rozchodit s Windows Media Playerem, ale s TVersity to běhá o dost líp, než oba placené TVersity klienty dostupné v Marketplace. Hloupé je, že mi TVersity z nějakého důvodu nechce načíst do knihovny hudbu.
Doporučí někdo nějaký bezpatný UPnP DLNA server, který funguje hladce a podporuje transcoding (většinu hudby mám ve FLAC)?
EDIT: Něco mě osvítilo a pohrál jsem si s přístupovými právy k souborům... A TVersity se v pohodě chytlo. Takže už si můžu před spaním pustit cokoliv mě napadne. TVersity můžu doporučit. I když mám zatím trochu problémy s výkonem, protože ani obyčejný DIVX to není schopné streamovat plynule. Co se dělo při pokusu otevřít streamování hloupé MP3 ze dvou klientů zároveň, to radši nebudu ani popisovat
EDIT2: Connected Media nejde nastavit na běh na pozadí / pod lockscreenem, takže ne hudbu je k ničemu. Při sledování videa se tlf neuspává.
Další detaily o nové verzi HTC Hubu najdete v dnešní bleskovce.
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Hmmm, mně teda hraje jak na pozadí, tak s vypnutým displejem (audio i video). A připojení k WMP na W7 mi taky funguje bez problému, stačilo "povolit dálkové ovládání přehrávače" ve WMP.Vlasta W. wrote:EDIT2: Connected Media nejde nastavit na běh na pozadí / pod lockscreenem, takže ne hudbu je k ničemu. Při sledování videa se tlf neuspává.