Mango aktualizace je tady (27.9.): Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
mcquack
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 950 XL DS

Post by mcquack »

punisher wrote:Tak dlouho jsem se tesil na Mango a ted jsem spise zklamany... Market sice otevreli i pro CZ, ale pulka veci v nem proti US vubec neni (Twitter, TuneIn, Picture Lab..). Cestina nechodi, fotak na Venue take zadne zlepseni. Na prvni pohled mam pocit ze zmenili par barvicek a obrazku v menu, pridali twitter, nekolik novych melodii a konec. :(
Tak TuneIn uz je i v Ceskem marketu. Sice nevim jestli je to tim, ale vcera jsem psal vyvojarum a stazeno. :-)
Pokud budeme takhle tlacit spolecne, tak se snad bude darit podobne.

BTW: Jeste by to chtelo spustit nakup musiky v Cesku nebo se snad vratim k iPhone. I kdyz muj Dell se stejne na muziku moc nehodi. Sumi to jak krava (mam AKG). :-(
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Mne najviac na Mangu vadí to, že sa trocha strácam v app, ak je ich už troška viac.

Mohli by niečo prepracovať (napríklad pridať možnosť slajdu LEFT a Live Tiles dať aj tam? :) )
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

tom028 wrote:Narazil jsem na dva problémy v Mangu. Stalo se to také někomu?
1. Po update na 7.5 jsem měl v seznamu programů vyhledávání dle A, B, C ... jako v kontaktech. Pak jsem provedl reset do továrního nastavení a tato funkce již není dostupná. Vyhledává to pouze fulltextově
2. V marketplace nemohu najít Twitter a pár dalších oblíbených aplikací. Když se na to dostanu přímým linkem, tak mě píše, že teitter nemám dostupný?
1. Abeceda se v seznamu objevuje až od 30 aplikací. Já jich mám zatím 25, tak brzo uvidím. Ale stalo se mi totéž, co tobě.
2. Máš české Live ID a dané aplikace nejsou zpřístupněné pro náš region. Musíš počkat, až je jejich vývojáři nastaví pro náš region. Nebo si změň region Live ID, ale to jde jen jednou za rok, takže bys toho mohl v budoucnu litovat.
jk001 wrote:mám jednu otázku keď spravím reset do továrenského nastavenia omnia 7 viem že prídem o všetky programy a dáta SMS a ostatné ale najdôležitejšie je či ostane telefón odblokovaný ak niekto vie napíšte ( provxm)l .
Nezůstane.
Jimmik wrote:Ahoj, asi si mé otázky nikdo nevšiml tak se ptám znovu. Jak na Mangu řešíte sideload limit? Mám HTC HD7 oficiální developer unlock.
Buď oficiálně, nebo počkat. Hack pro HTC je teprve ve výrobě.
janac_marek wrote:Mne najviac na Mangu vadí to, že sa trocha strácam v app, ak je ich už troška viac.

Mohli by niečo prepracovať (napríklad pridať možnosť slajdu LEFT a Live Tiles dať aj tam? :) )
To neudělají, protože by to bylo proti filozofii designu WP7, kdehlavním kritériem je jednoduchost rozhraní a přirozenost použití. Pokud máš dlaždic v nabídce Start moc, jednoduše si musíš vybrat :-)
bobik91
přispěvatel
přispěvatel

Post by bobik91 »

hej jak to ze jeste nemam mango? Jak je to s updatem?
benzinkanalevo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB

Post by benzinkanalevo »

nejsi jediny neboj.. MS jasne rekl ze ho uvolnil zatim pouze pro 10% uzivatelu...postupne bude uvolnovan dale...
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

bobik91 wrote:hej jak to ze jeste nemam mango? Jak je to s updatem?
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 58#p226158" onclick="window.open(this.href);return false;
Vítek
nováček
nováček

Post by Vítek »

tak jsem nahral neofiko z XDA a uvidime
Kyblik
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Kyblik »

Chtel bych se optat - existuje nejaka moznost na WP, jak se pripojit pres Cisco VPN (IPSec, pin + RSA SecurID) k firemni siti? Na Androidu to v pripade custom kernelu s podporou tunnelingu je mozne a dokonce to funguje velmi dobre.
ousik
nováček
nováček
Zařízení: HTC Trophy 7 UNLOCKED

Post by ousik »

zdravim chtel jsem se zeptat nevedel by nekdo jak si odemknu sveho Trophyho na APP Hubu??Zaregistroval jsem se tam jakostudent stahl Phone developers tool a zaregistroval telefon.Ale bohuzel nevim jak ho mam odeknout:-(

Diky za rady :)
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Pokud jsi ho zaregistroval, tak ho máš už odemčený. Registrace = odemčení.
Chenny
nováček
nováček
Zařízení: Touch Diamond2 + SAMSUNG OMNIA7 + Nexus S

Post by Chenny »

Musím říct, že mě aktualizace příjemně potěšila v jedné věci. A to, že Mango už umí vyhledávat v kontaktech i podle názvu firmy. Do této doby to nebylo možné a mně to bránilo ve využívání telefonu pro pracovní účely. Teď už to překvapivě možné je. Překvapivě proto, že jsem se za celou dobu čekání na Mango nikde nedočetl, že by to aktualizace měla umožnit. A najednou to tam je a funguje to :) Teď už jen nějaký lepší propracovanější dialer a bude to fajn. Ale bez toho se dá žít. Bez vyhledávání v názvu firmy to nešlo :)
ousik
nováček
nováček

Post by ousik »

Vlasta W. wrote:Pokud jsi ho zaregistroval, tak ho máš už odemčený. Registrace = odemčení.

No jde o to,ze kdyz tam chci tedy nahrat nejakou aplikaci napr. touchxplorer tak mi to hodi chybu

error-0x81030120

Delal jsem to jak pres "Application Deployment" tak i "XAPDeployX"

Nevim co mam delat nikde jsem nenasel zadnou radu...
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Jednoduchá odpověď. Hledání přes Google http://pocketnow.com/windows-phone/wind ... plications
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Tohle je chyba, kterou to vrací, když se pokoušíš instalovat aplikaci vyžadující interopservices. Takové aplikace Mango nainstalovat nedovolí. I když se to obejde, ony pak stejně nefungují.

Abys mohl instalovat tyto aplikace, musíš mít v klíči HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\DeviceReg\Install
"MaxUnsignedApp"=dword: hodnotu alespoň 300. Standardně se tam dává třeba 2147483647.

Fór je ale v tom, že abys tam tuto hodnotu mohl nastavit, musel bys nainstalovat nějakou interopservices závislou aplikaci (třeba editor registru), což zatím na HTC možné není, ale pracuje se na tom.

Než to někdo vymyslí a naprogramuje, můžeš zatím instalovat ze XAPů aplikace, které interopservices nepotřebují.
ousik
nováček
nováček

Post by ousik »

Aha diky a to jsou napr.jake aplikace?Nebo jak zjistim u ktere to nepotrebuji??
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Interopservices využívají ty aplikace, které něco mění v systému - různé správce souborů, editory registrů, tweakovací nástroje...

Vyzkoušeno, že jdou instalovat, mám zatím jen klienty pro Tube8 a TVersity. Po přechodu na Mango mi navíc dál fungoval Navigon Select - instalovat ho budu zkoušet ale až dneska (hardresetoval jsem).
ousik
nováček
nováček

Post by ousik »

Aha no tak ja zkusim neco co jde mimo registry uvidime:-)Mmch nevis jak se jmenovala ta aplikace co ti navisi mozny pocet inst. aplikaci??Jinak nejaky ten editor registru by se hodil jelikoz mam Mango,ale pristroj nejde dat do cestiny :-)
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Aplikace, co navyšují počet aplikací, na Mangu v HTC tlf nefungují.

Editory registrů jakbysmet nefungují (ostatně navýšení počtu aplikací je jen úprava v registru). Navíc myslím, že povolenou češtinu je třeba mít před instalací Manga. Zpětně se imho neaktivuje.
ousik
nováček
nováček

Post by ousik »

Aha takze s cestinou mam pech ponevas flash udelat nemohu z duvodu nakopleho Device ID :-/
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

ousik: Ale je možné downgrade na předhozí buildy. Jenom se prohazují RUU_signed.nbh nebo ID protokol. Aspoň tak jsem to dělal já na HTC-čkách, když jesm potřeboval debrandovat.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”