tom028 wrote:Narazil jsem na dva problémy v Mangu. Stalo se to také někomu?
1. Po update na 7.5 jsem měl v seznamu programů vyhledávání dle A, B, C ... jako v kontaktech. Pak jsem provedl reset do továrního nastavení a tato funkce již není dostupná. Vyhledává to pouze fulltextově
2. V marketplace nemohu najít Twitter a pár dalších oblíbených aplikací. Když se na to dostanu přímým linkem, tak mě píše, že teitter nemám dostupný?
1. Abeceda se v seznamu objevuje až od 30 aplikací. Já jich mám zatím 25, tak brzo uvidím. Ale stalo se mi totéž, co tobě.
2. Máš české Live ID a dané aplikace nejsou zpřístupněné pro náš region. Musíš počkat, až je jejich vývojáři nastaví pro náš region. Nebo si změň region Live ID, ale to jde jen jednou za rok, takže bys toho mohl v budoucnu litovat.
jk001 wrote:mám jednu otázku keď spravím reset do továrenského nastavenia omnia 7 viem že prídem o všetky programy a dáta SMS a ostatné ale najdôležitejšie je či ostane telefón odblokovaný ak niekto vie napíšte ( provxm)l .
Nezůstane.
Jimmik wrote:Ahoj, asi si mé otázky nikdo nevšiml tak se ptám znovu. Jak na Mangu řešíte sideload limit? Mám HTC HD7 oficiální developer unlock.
Buď oficiálně, nebo počkat. Hack pro HTC je teprve ve výrobě.
janac_marek wrote:Mne najviac na Mangu vadí to, že sa trocha strácam v app, ak je ich už troška viac.
Mohli by niečo prepracovať (napríklad pridať možnosť slajdu LEFT a Live Tiles dať aj tam?

)
To neudělají, protože by to bylo proti filozofii designu WP7, kdehlavním kritériem je jednoduchost rozhraní a přirozenost použití. Pokud máš dlaždic v nabídce Start moc, jednoduše si musíš vybrat