Poklepání a vibrace
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Poklepání a vibrace
Když lehce ťuknu do Omnia 7, celá zabrní. Jakoby uvnitř byla nějaká pružina. Dělá to všem?
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Poklepání a vibrace
Ano,dělá mně to také, takže můžeš být v klidu 
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Poklepání a vibrace
A dělá to i při doteku na kapacitní tlačítka. Akorát nechápu, co to je. No nic, pokud to dělá více lidem, budu klidný 
Mimochodem, taky se ti stává, že často omylem zavadíš o hledání? Není nějaký hack, který by to tlačítko vypnul?
Mimochodem, taky se ti stává, že často omylem zavadíš o hledání? Není nějaký hack, který by to tlačítko vypnul?
- jacek
- smartmaniak

Poklepání a vibrace
Stává, stává....vždy si řeknu, kterej blb to takto vymyslel. O žádném hacku bohužel nevím..
Vrnění při doteku senzorových tlačítek způsobuje vibrační motorek(má dedukce)=zpětná vazba dotyku, zbytek zřejmě ,,napružení" founu a záda jsou z plechu, takže tlumení není žádná sláva..
Vrnění při doteku senzorových tlačítek způsobuje vibrační motorek(má dedukce)=zpětná vazba dotyku, zbytek zřejmě ,,napružení" founu a záda jsou z plechu, takže tlumení není žádná sláva..
Poklepání a vibrace
Slavné kapacitní tlačítka jsou největší zlo tohoto telefonu !!!!
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Poklepání a vibrace
Dotyková tlačítka mají zpětnou vazbu, tlf zavibruje. Vážně někoho napadlo nad tím přemýšlet? 
Poklepání a vibrace
pokaždé když ucítím ty vibrace tak se mi zvedá žluč
bohužel 80% těch vibrací je nechtěných
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Poklepání a vibrace
Jenže je divné, že "zavibruje", i když poklepu na zadní stranu telefonu, nebo když ho položím na stůl.
- jacek
- smartmaniak

Poklepání a vibrace
Pokud myslíš klasické vibrace, tak to se mi neděje. Pokud poklepu na tlf., tak jako ty, tak nic, jen drobné vibrace způsobené materiálem, nic dramatického. Jinak, pokud uděláš s tlf. cokoli a on zavibruje, tak je asi něco špatně.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Poklepání a vibrace
Teď jsem testem zjistil, že senzorové tlačítko pro vyhledávání má posunutou dotekovou plochu zhruba ve středu mezi tlačítkem Home a tou lupou. To je na zabití. To mám reklamovat hned poté, co přišel z reklamace?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Poklepání a vibrace
To by mě zajímalo, proč tam ty senzory dávají. Copak je to výrobně levnější než klasická tlačítka? Jiný důvod nevidím - ani estetický a praktický už vůbec ne. Ty problémy s náhodnou aktivací vyhledávacího senzoru mám taky. Mají je podle mě všechny telefony kromě LG, které mají hardwarová tlačítka.
- benzinkanalevo
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB
Poklepání a vibrace
Z mého pohledu je to hlavně z estetického hlediska (telefon je dle mě takovy..."uhlazenejsi" sorry za to slovo
) ale problem s nahodnou aktivací je v tomto případě víc než častým jevem...to je pravda... Když už takové senzory, tak by podle mě měla být možnost vypnutí a zapnutí v nastavení dle libosti..
Poklepání a vibrace
Tohle se tu už jednou řešilo a dělají to všechny Omnie 7. Co se týče senzorových tlačítek, tak tlačítko pro vyhledávání je zlo...
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Poklepání a vibrace
Neměla Omnia v poslední aktualizaci firmwaru upravené chování tlačítka s lupou? Tlačítko nezareaguje alespoň, pokud se na něj plynule přejede tahem z displeje. Sice ani to není ideální, ale lepší než nic.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Poklepání a vibrace
Test špičkou prstu: výsledek viz obrázek

Tohle mi přijde jako harwarová chyba.

Tohle mi přijde jako harwarová chyba.
- jacek
- smartmaniak

Poklepání a vibrace
Můžu tě ubezpečit....pokud klepnu prstem mezi logo Win a vyhledávač = tebou oválem označený prostor, tak ho taky spustím.....takže chyba není na tvém přijímači 
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Poklepání a vibrace
No ale to není dobře ne?
-
nocturneop15
- přispěvatel

- Zařízení: Omnia 7
Poklepání a vibrace
Co muze byt dobre na dotykovych tlacitkach, jeste navic v podani totalne vypatlaneho systemu?
Poklepání a vibrace
Já mám v rodině 2 Omnie 7.Když na své poklepám na tlačítka ,tak jemně vibrují,ale na té druhé jsou ty vibrace až nepřirozené.jen zazvonit
divné...
Poklepání a vibrace
U HTC Trophy také nejdou vypnout vibraci u tlačítek pod displejem.