Pri naznaku nespolehlivosti by uz u me jako puntickare letel tento system z domu..Andorid je plne funkcni a stabilni system a nestabilita hrozi zejmena ze strany uzivatele.Zadny OS neni dokonaly,ani WP7,ani Android,ani MeeGo,Bada,Symbian,ale ty zvasty ze Andoid je oproti ostatnim OS nestabilni,sekaci apod vypadky jsou jen vykriky do tmy.
Nejsem zadny fanda Androidu,ale co na nem musis resit?Za x mesicu co uz ho mam jsem nemusel nic resit,naistaloval vse potrebne od navigace po nejake kancelarske doplnky a jedu bez jedineho problemu.Na problemy a nespolehlivost jsem haklivy a uz by tento system letel z domu.I po upgrade OS vse funguje a nemusel jsem nic prenastavovat,tak kde je ten problem?Jedine v panu uzivateli,pro ktereho je zrejme tento OS je nad jeho schopnosti.Nejde to jinak napsat,protoze pouzivam dva ruzne telefony s timto OS a eni sebemensi problem.I WP7 jsem pouzival,ano tez stabilni system jen pro me moc osekany,ale jen protoze ho nemusim nepisu hlouposti ze je nestabilni,pro deti jako ty o Androidu.Na čo mi je systém, kde musím každú chvíľku niečo riešiť? Ja potrebujem spolahlivosť a to je niečo, čo mi android nikdy neposkytne.
Veď v tom systéme je schopná padnúť aj samotná aplikácia Android Market. Jaj pardon. Aj to je negramotnosťou používateľa - nezvolil správny postup.
Vyjde nová verzia OS a teraz čo? Mám všetko ihneď otestovať? Na to nemám čas.
Jsi jen tezce zakomplexovany a koukas jen jednim smerem.Zrejme jsi i dite pokud Android vnimas jako paltformu pro deti.