No WP7 sa má z môjho pohľadu veľkú šancu stať najlepším mobilným OS (pre moje použitie).
To, čo prináša Mango ani zďaleka nie je len task switching.
Ostáva mi len dúfať, že aj tá predajnosť sa zlepší, pretože existovať s nejakým mŕtvym OS nechcem.
Napríklad aj taký detail ako maily sú tam riešené super. So žiadnym iným mobilom sa mi nepracuje tak rýchlo.
Ani Androidom, ktorý sa dá uspôsobiť "obrazu svojmu" a ani s iOS, ktorý je miestami extrémne neprehľadný.
Proste ja som asi fanatik

a strašne sa teším aj na Windows 8 a dúfam, že MS poriadne zintegruje aj Skype a Live Mesh.
Takisto backup settings aplikácií do cloudu a to teprve potom začne počítač a mobil naozaj slúžiť a človek nebude musieť tráviť čas nastavovaním a doľaďovaním.
Kedysi ma to bavilo. Dnes mi to žerie drahocenný čas.
Ja dokonca zachádzam až do takých extrémov, že len urputne čakám, kedy sa na destkopoch a NB zakáže userom prístup do filesystému a povolí len prístup do akýchsi libraries.
Ja viem, veľa IT čkárov bude frfľať. Ale nakoniec takmer každý zistí, že je to jednak efektívnejšie a druhak lama useri mimo IT budú pracovať, ehm, alebo teda PC/mobil/tablet užívať, intuitívnejšie.
Prečo sa asi konzolám tak dobre oproti PC hrám darí?