Ako sa prihlasit na markerplace
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
To protože musíte mít nastavené PC místo United States. Jestli máte Windows 7 tady je menší "How to". Odevřete Menu start a zdajte "Oblast a Jazyk" zde se přepněte do záložky "Místo" a naděte Spojené Státy pak už je "OK". Vypnout/Zapnout Zune software.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
OK, zkusim, Měl jsem předtím UK a to nešlo.
zas sa mi neda prihlasit k tomu novemu live id....
-
hujer
- smartguru

Nastaveno na USA a Zune na PC hlasi, ze nesouhlasi region US s tim co mám u LiveID (česky).
Teď musím odejít, za každou radu díky.... večer budu z5.
Teď musím odejít, za každou radu díky.... večer budu z5.
- morro
- smartguru

Jak přihlásit, stačí jen zadat to nové Live ID/UK jako primární ID a po synchronizaci jít do Market hubu. Ovšem za předpokladu že nové ID je vytvořené zprávně.
Ovšem regiony by se očividně měli schodovat jak na zařízení tak na PC, ale teď nechápu proč je řeč o Zune, myslel jsem že se řeší Market na zařízení. K tomu PC není potřeba.
Ovšem regiony by se očividně měli schodovat jak na zařízení tak na PC, ale teď nechápu proč je řeč o Zune, myslel jsem že se řeší Market na zařízení. K tomu PC není potřeba.
-
hujer
- smartguru

Ok, tak to shrnu, třeba se najde někdo kdo poradí:
1. Live ID (hotmail atd. tj., hlavní ID): region nastaven na CZ
2. Zune (http://social.zune.net/home" onclick="window.open(this.href);return false;): region nastaven na CZ
3. Xbox Live (http://www.xbox.com/cs-CZ/" onclick="window.open(this.href);return false;) region nastaven na CZ
4. PC: region/místo nastaven na CZ
(Účtováni na Marketplace pokud vím probíhá dle nastavení v bodě 3. tj Xbox.)
S tímto nastavením:
- synchronizace tj. kontakty , mejly atd. vše funguje OK
- Marketplace z mobilu hlásí: Marketplace is not avalable in your country/region
- Marketplace přes Zune soft na PC: možnost Marketplace se vůbec nezobrazí, nelze se ani přihlásit ke službě atd. Pokud změnít Region na PC např. na US nebo UK, tak se možnost Marketplace objeví ale pak hlásí že nesouhlasí region a ke službě se stejně nepřihlásím.
Any idea?
1. Live ID (hotmail atd. tj., hlavní ID): region nastaven na CZ
2. Zune (http://social.zune.net/home" onclick="window.open(this.href);return false;): region nastaven na CZ
3. Xbox Live (http://www.xbox.com/cs-CZ/" onclick="window.open(this.href);return false;) region nastaven na CZ
4. PC: region/místo nastaven na CZ
(Účtováni na Marketplace pokud vím probíhá dle nastavení v bodě 3. tj Xbox.)
S tímto nastavením:
- synchronizace tj. kontakty , mejly atd. vše funguje OK
- Marketplace z mobilu hlásí: Marketplace is not avalable in your country/region
- Marketplace přes Zune soft na PC: možnost Marketplace se vůbec nezobrazí, nelze se ani přihlásit ke službě atd. Pokud změnít Region na PC např. na US nebo UK, tak se možnost Marketplace objeví ale pak hlásí že nesouhlasí region a ke službě se stejně nepřihlásím.
Any idea?
- morro
- smartguru

Oficiálně Marketplace bude až s příchodem Manga proto jej za těchto okolností nevidíte.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
hujer: Přesně, jak říká morro. Takhe to fungovat zatím nemá a nefunguje. Je třeba nastavit adresu v Live ID na Británii či USA (či jinou podporovanou zemi, USA je AFAIK jediná, kde se dá nakupovat hudba na Zune Marketplace), stejný region mít nastavený ve Windows na PC. AFAIK nastavení v Zune Social na to vliv nemá.
-
hujer
- smartguru

To sakra nechapu,tak vsude (i tady nekde) pisou, ze uz lze oficialne v Marketu nakupovat, ze vidi ceske aplikace atd.morro wrote:Oficiálně Marketplace bude až s příchodem Manga proto jej za těchto okolností nevidíte.
S tim mym nastavenim mi ted nezbyva nez pockat do podzimu az se to oficialne rozjede,to je fakt fajn;)
- morro
- smartguru

O tom se nikde nepsalo. Psalo se, že byl Marketplace zpřístupněn pro české vývojáře. Aby mohli přidávat aplikace do Marketplacu, aby jich na podzim až bude Market oficiálně otevřen bylo dost v českém zastoupení.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
RE: Ako sa prihlasit na markerplace
Psalo se, ze to funguje. Dokonce kdyz se prihlasim s ceskym LID, a nastavim region na CR, tak aplikace v CZ vidim a lze je koupit.
Hujere, jen napad- jakou mas verzi Zune. Ja mam betu, ktera je zapotrebi pro beta Mango. Mozna to je tim...?
Hujere, jen napad- jakou mas verzi Zune. Ja mam betu, ktera je zapotrebi pro beta Mango. Mozna to je tim...?
- morro
- smartguru

Tak jsem to zkusil a vskutku překvápko. Mám verzi Zune pro Windows Phone Mango a i pod českým "Místem" ve Windows vše funguje (krom social). Takže Widnows Live ID a jeho region musí být schodný s místem ve Windows potamžo poak v Zune.
Verze Zune: 4.8.2098.0 (CZ)
Verze Zune: 4.8.2098.0 (CZ)
-
hujer
- smartguru

RE: Ako sa prihlasit na markerplace
Ok,dik za tip,zitra to zkusim.p.a.Ť.o wrote:Psalo se, ze to funguje. Dokonce kdyz se prihlasim s ceskym LID, a nastavim region na CR, tak aplikace v CZ vidim a lze je koupit.
Jinak: dostanete se na Market i z mobilu? Nebo jste to zkouseli jenom v PC?
A jaky mate nastaveny region u Xbox live?
- morro
- smartguru

dostal jsem se do aplikací na šeském marketu do her ne.
-
hujer
- smartguru

Ok,ale i z mobilu?
Stejne,overte mi prosim vase nastaveni regionu u Xbox (viz muj bod c.3) jelikoz dle toho nastaveni probihaji nakupy a pltby,diky.Zitra poexperimentuju...
ps. Vsem diky
Stejne,overte mi prosim vase nastaveni regionu u Xbox (viz muj bod c.3) jelikoz dle toho nastaveni probihaji nakupy a pltby,diky.Zitra poexperimentuju...
ps. Vsem diky
- morro
- smartguru

Na mém zařízení HTC 7 Mozart mám české Windows Live ID lokálně však na United States (všechno), nabídka Marketplacu je v češtině.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Nákupy a platby probíhají podle nastavení Live ID (billing.microsoft.com). Live ID je společné pro všechny služby vč. Zune a XBox.
-
hujer
- smartguru

No nevim.LiveId jsem mel nastaven region na CZ,ale na xbox.com byl region stale na puvodni UK. Az po zmene,migraci,xbox uctu na CZ prestalo vse fungovat. Takze podle me je Xbox ucet nejak oddelen.
Kdyz udelam maly test: Zmenim region u LiveID,kouknu na xbox.com a tak je poraf region na CZ.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 25, 2011 23:19) --
Kdyz udelam maly test: Zmenim region u LiveID,kouknu na xbox.com a tak je poraf region na CZ.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon črc 25, 2011 23:19) --
Ted jsem se tam dival a je to divne.Mam tam dva ucty pro xbox,se stejnym liveid.Jeden ten puvodni anglicky a taky ten novy cesky. Jsem z toho blazen. Uz to dneska fakt prdim a zitra z kompu na to mrknu,to datlovani z mobilu me uz prestava bavit:)Vlasta W. wrote:Nákupy a platby probíhají podle nastavení Live ID (billing.microsoft.com). Live ID je společné pro všechny služby vč. Zune a XBox.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Ono je třeba tomu asi dát nějaký čas, než se to systémově přechroustá. Nevěřím tomu, že to MS dělá online 
Co se Marketu na telefonu týká- zkoušel jsem to jen na PC, v telefonu mám UK účet a (zatím) nemám potřebu migrovat pod ČR, takže bohužel neporadím...
Co se Marketu na telefonu týká- zkoušel jsem to jen na PC, v telefonu mám UK účet a (zatím) nemám potřebu migrovat pod ČR, takže bohužel neporadím...
-
hujer
- smartguru

Takže jak jsem zjistil dostupnost Marketplace +evt. jazyková verze je závislá na nastavení Xbox Live ID a změnou nastavení regionu u Windows Live ID se nic nevyřeší. To samé jsem našel i na stránkách Microsoftu. Jelikož jsem svůj Xbox Live účet neprozřetelně migroval z UK na CZ (a další změna je možná jednou ročně) tak mám teď smůlu. Buď se obejdu bez Marketu než bude Mango resp. ofic. český Marketplace a nebo bych musel založit nové Windows Live ID s UK regionem, propojit telefon s tímto novým ID - čimž bych ale přišel o všechna nastavení vztahující se k mému současnému Windows Live ID a nebo je pracně musel znovu konfigurovat, což se mi nechce. Takže to prdím, stejně teď nemám čas na kravoviny, raději budu pokračovat na portaci Meteoservisu pro WP
PS. Díky ještě jednou všem za rady/doporučení.
PS. Díky ještě jednou všem za rady/doporučení.