Ako sa prihlasit na markerplace
Dobry den,
nedavno som si kupil mobilny telefon (HD7 ) s WP7 a momentalne sa pokusam dostat na marketplace ale stale vypisuje tuto hlasku: Marketplace is not yet available in your contry/region. Tak som si na internete nasiel ze musim zmenit v LIVE id region, tak som tam dal UK, v telefone som to tiez zmenil na UK a nasledne som dal restart ale market place stale nejde, skusal som googlit ale ziadnu temu na tuto problematiku som nenasiel, za odpoved vopred vdaka...
nedavno som si kupil mobilny telefon (HD7 ) s WP7 a momentalne sa pokusam dostat na marketplace ale stale vypisuje tuto hlasku: Marketplace is not yet available in your contry/region. Tak som si na internete nasiel ze musim zmenit v LIVE id region, tak som tam dal UK, v telefone som to tiez zmenil na UK a nasledne som dal restart ale market place stale nejde, skusal som googlit ale ziadnu temu na tuto problematiku som nenasiel, za odpoved vopred vdaka...
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Region jste měnil zde ? je možný jej měnit pouze jednou za rok. A ještě dodám že je lepší si nastavit Marketplace na United States, ovšem jen v případě že chcete Free a Demo aplikce.
nie login som menil tu https://login.live.com , nikde som sa nedocital ze sa treba zaregistrovat na xbox live
- morro
- smartguru

Při založení Windows Live ID máte automaticky založený účet aj na Xbox Live. A protože Marketplace je vázaný na tuto službo region je zapotřebý mít nastavenýzde. stačí se jen přihlásit kliknout na "můj xbox" -> správa oblasti účtu.
ked sa dostanem do kolonky sprava oblasti uctu, tak na vyber mam len 12 krajin a nie je tam ani UK ani US :
V současné době můžete svůj účet přesunout do následujících zemí/oblastí: Rusko, Polsko, Brazílie, Maďarsko, Řecko, Česká republika, Jihoafrická republika, Kolumbie a Chile*. Informace o funkcích služby Xbox LIVE dostupných v určité zemi najdete na webu xbox.com pro danou zemi.
V současné době můžete svůj účet přesunout do následujících zemí/oblastí: Rusko, Polsko, Brazílie, Maďarsko, Řecko, Česká republika, Jihoafrická republika, Kolumbie a Chile*. Informace o funkcích služby Xbox LIVE dostupných v určité zemi najdete na webu xbox.com pro danou zemi.
- morro
- smartguru

Toto mi bylo nabídnuto, když jsem převáděl jeden účet na region ČR v tom případě by mělo být vše v pořádku, jen by mě ještě zajímalo na jaké doméně jste si registroval svoje Live ID (hotmail.cz, hotmail.com, windowslive.com)
zaregistroval som sa na windowslive.com a mam tam tieto nastavenia: Registered since:
14 July 2011
Country/region:
United Kingdom
a v telefone mam nastavene region a language tiez united kingdom
14 July 2011
Country/region:
United Kingdom
a v telefone mam nastavene region a language tiez united kingdom
- morro
- smartguru

Jestli máte založený nový účet a nemáte tam žádná data, zkuste si zeregistrovat na hotmail.com a při vyplňování použijte místo třeba Miami. Pozor bude potřeba postal code.
ked si dam stranku hotmail.com a windows live tak ma hodi na tu istu stranku, neviem ale pride mi to ze su to uplne rovnake stranky, respektive s jednym udajom sa prihlasim na obidve stranky
- morro
- smartguru

Stačí jen vyplnit nové Live ID na doméně hotmail.com a použít USA místo například jak už jsem psal Miami k tomu je pak zapotřeby postal code.
no uz som sa tam zaregistroval, a teraz je aky postup? ako krajinu som dal UK
momentalne som si skusil zmenit live id v mobile, a napisalo mi tuto chybu: Windows Live error, las updated 2 hours ago, we re having a problem connection to passport.com, try again later. last tried 3 minutes ago, error code:80072FA8
momentalne som si skusil zmenit live id v mobile, a napisalo mi tuto chybu: Windows Live error, las updated 2 hours ago, we re having a problem connection to passport.com, try again later. last tried 3 minutes ago, error code:80072FA8
- morro
- smartguru

Postal code jste zadával? pak už jen stačí vyresetovat phone a zadat tento nový účet.
postal code som zadaval, a spravny, teraz mam v mobile dva ucty, a pri tom prvom mi vypisuje tu error chybu
- morro
- smartguru

Ne phone se musí resetovat, první účet je primární, který se používá ke všem hlavním službám. To že ho tem jen přidáte na věci nic nemění. Po aktualizaci Mango se primárnost rozšíří i na Windows Live a Facebook Chat.
ako myslite resetovat? vypnut a zapnut? to uz som skusal vela krat, stale tam mam tie dva ucty, neviem ako ich vymazat alebo ako ich spravit aby bol jeden primarny a druhy sekundarny, a na tom prvom mi stale pise tu error chybu
- morro
- smartguru

Nie jděte do settings -> about -> "reset your phone"
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Prosím o zodpovězení několika lama-otázek:
- pro zpřístupnění českého Marketu (jak z PC Zune a taky z mobilu) je nutno mít na telefonu WP7 Mango beta?
- a je nutno taky mít Zune 3.8 Beta?
- LiveID (vč. XBOX) je třeba nastavit na region ČR?
Díky moc.
- pro zpřístupnění českého Marketu (jak z PC Zune a taky z mobilu) je nutno mít na telefonu WP7 Mango beta?
- a je nutno taky mít Zune 3.8 Beta?
- LiveID (vč. XBOX) je třeba nastavit na region ČR?
Díky moc.
prave som prisiel o vsetky informacie z mobilu.......
- morro
- smartguru

- nemohu říci na 100% ale myslím že beta Manga není zapotřebý, jde přeci o službu
- o jaké verzi je řeč ? i tak podle mě to potřebné není, zkrátka jen aktuální Zune
- Především Xbox ID je mít zapotřebý na český region
nero1337: A co jste si myslel že se stane
? Phone před touto akcí varuje a proto se to musí 2x potrvdit. Teď zadejte ten nový Account s UK Live ID.
- o jaké verzi je řeč ? i tak podle mě to potřebné není, zkrátka jen aktuální Zune
- Především Xbox ID je mít zapotřebý na český region
nero1337: A co jste si myslel že se stane
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
To mám, ale Zune mi ani neukáže možnost se k účtu přihlásit a telefon hlásí "marketplace is not yet available in your country region"- Především Xbox ID je mít zapotřebý na český region