Programy pro WM6 a HTC Vox
Programy pro WM6 a HTC Vox
Zdravím! Uvažuji o koupi HTC Vox. Ale rozhodující je pro mne, jestli do něho existují programy, které bych tam nutně potřeboval.
Jedná se mi o tyto programy: Skype, přehrávač TCPMP, TomTom, Vito Navigator 2 (nebo jiný program na geocaching), Opera mobile, Agile Mesenger (nebo jiný program na ICQ), nějaký program - čtečku RSS.
Vím, že většina těchto programů existuje pro Pocket PC s dotykovým displayem. Ale existují i pro smartphony s WM6?
Díky za každou radu.
Jedná se mi o tyto programy: Skype, přehrávač TCPMP, TomTom, Vito Navigator 2 (nebo jiný program na geocaching), Opera mobile, Agile Mesenger (nebo jiný program na ICQ), nějaký program - čtečku RSS.
Vím, že většina těchto programů existuje pro Pocket PC s dotykovým displayem. Ale existují i pro smartphony s WM6?
Díky za každou radu.
Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
-
Jiří Stáňa
- můj třetí příspěvek

správa sms
Zajímalo by mne, zda existuje nějaký program, který by uměl poslat hromadnou sms předem v kontaktech vytvořené skupině? Byť je to běžná vlastnost obyč. founů, WM to myslím běžně neumí. Taky bych uvítal možnost zvětšení písma pro zprávy, to by snad jít mohlo? Díky za info.
na SKYPE volání zapomeňte, procesor to nestihá,Jiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
zavolall jsme si domu na telefon, nějak to zatuhlo, po chvilce se rozjel hovor, ale sekl se telefon, čili jen max. použitelné na psaní
ZdravimJiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
A mohl by jsi mi prosím prozradit kde by se tyto programy pro S710ku daly stáhnout?...
Nevim jakou verzi jsi zkousel, ale me skype funguje naprosto skvele. Pouzil jsem verzi pro S620 a prima se s tim vola. Skoda jen ze ta beta verze nepodporuje sluchatko, takze jde zvuk z hlasiteho reproduktoru, ale moc to nevadi. Je to super a funguje to.pajoxx wrote:na SKYPE volání zapomeňte, procesor to nestihá,Jiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
zavolall jsme si domu na telefon, nějak to zatuhlo, po chvilce se rozjel hovor, ale sekl se telefon, čili jen max. použitelné na psaní
co takhle hry na wm6?
e-knihy
Rád bych věděl, jestli na platformu smartphone s WM 6 existuje nějaký rieder e-knih. Vím, že je pro Palm, či Win CE, ale je i pro WM 6?
- locomachine
- přispěvatel

- Zařízení: Sams. Gal. Note
SKYPE naprosto v pohode funguje!!!!pajoxx wrote:na SKYPE volání zapomeňte, procesor to nestihá,Jiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
Je to sice pro wm5 ale zkus toto http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=608 nebo toto a to je pro wm6 http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=699 Ahoj Olda 
Příště zkus použít tlačitko HLEDAT
Příště zkus použít tlačitko HLEDAT
Promin přehédl jsem nahoře název příspěvku.Po nečem se podívám a pokud něco najdu tak ti dám vědět.Ahoj Olda 
Tak jsem něco našel Zkus to a dej vědět.
Tak jsem něco našel Zkus to a dej vědět.
- Attachments
-
- Task_Manager_2_0_30995_1.cab
- (629.02 KiB) Downloaded 113 times
Problém s task manažerem u HTC S710
Dobrý den, měl bych na Vás dotaz, už jsem z toho úplně vedle. Mám asi týden nový HTC S710 a tak nějak se s ním seznamuji. Stáhnul jsem si z tohoto webu velké množství různých aplikací, ale téměř žádná mi nejde. Při instalaci přes Active Sync nebo i tak že přes Total Commander nakopíruji na paměťovou kartu a dám instalovat, mi to píše, že aplikace není určena pro toto zařízení. Je tam WM 6 a ty aplikace jsou většinou pro WM6....
A co nechápu vůbec, je chování aplikace task manager WkTASK 1.1 (i jiných verzí co jsem zkoušel). Nainstaluju, někde v pohodě (tuším 1.1) jinde mi to napíše, že aplikace nemusí pracovat správně neb je určena pro starší Win Mobile. Spustím ho a .... nic.... nebo se dole změní tlačíka na TODAY a NEXT a to je všechno. Ještě se mi jednou podařilo dostat do menu next, ale tam nic nefungovalo resp. šlo otočit displayi a zesílit zvuk, ale žádné aplikace k zavření jsem nenašel.
Jsem z toho fakt na prášky, potřeboval bych to rozchodit, blíží se mi zkouškový a ten PPC je pro mě životně důležitý.
Myslíte, že to půjde nějak dát dopořádku aby to šlapalo?
Moc díky za info!!!
A co nechápu vůbec, je chování aplikace task manager WkTASK 1.1 (i jiných verzí co jsem zkoušel). Nainstaluju, někde v pohodě (tuším 1.1) jinde mi to napíše, že aplikace nemusí pracovat správně neb je určena pro starší Win Mobile. Spustím ho a .... nic.... nebo se dole změní tlačíka na TODAY a NEXT a to je všechno. Ještě se mi jednou podařilo dostat do menu next, ale tam nic nefungovalo resp. šlo otočit displayi a zesílit zvuk, ale žádné aplikace k zavření jsem nenašel.
Jsem z toho fakt na prášky, potřeboval bych to rozchodit, blíží se mi zkouškový a ten PPC je pro mě životně důležitý.
Myslíte, že to půjde nějak dát dopořádku aby to šlapalo?
Moc díky za info!!!