Programy pro WM6 a HTC Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Petr007
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Programy pro WM6 a HTC Vox

Post by Petr007 »

Zdravím! Uvažuji o koupi HTC Vox. Ale rozhodující je pro mne, jestli do něho existují programy, které bych tam nutně potřeboval.
Jedná se mi o tyto programy: Skype, přehrávač TCPMP, TomTom, Vito Navigator 2 (nebo jiný program na geocaching), Opera mobile, Agile Mesenger (nebo jiný program na ICQ), nějaký program - čtečku RSS.
Vím, že většina těchto programů existuje pro Pocket PC s dotykovým displayem. Ale existují i pro smartphony s WM6?
Díky za každou radu.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
Jiří Stáňa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

správa sms

Post by Jiří Stáňa »

Zajímalo by mne, zda existuje nějaký program, který by uměl poslat hromadnou sms předem v kontaktech vytvořené skupině? Byť je to běžná vlastnost obyč. founů, WM to myslím běžně neumí. Taky bych uvítal možnost zvětšení písma pro zprávy, to by snad jít mohlo? Díky za info.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Písmo lze zvětšit v nabídce Nastavení/Usnadnění (nebo tak nějak), ale myslím, že když jsem to zkoušel, tak zrovna u Zpráv se písmo nezměnilo, jen v nabídkách :-(
pajoxx
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by pajoxx »

Jiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
na SKYPE volání zapomeňte, procesor to nestihá,
zavolall jsme si domu na telefon, nějak to zatuhlo, po chvilce se rozjel hovor, ale sekl se telefon, čili jen max. použitelné na psaní
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

a nebo přetaktovat ;-)
Maverick
nováček
nováček

Post by Maverick »

Jiří Hrma wrote:Skype jsem zatím netestoval, ale nevím zda tam by ho procesor zvládnul (ještě ověřím), TCPMPlayer funguje bez problemů (verze pro SP), TomTom také, Vito nemám možnost vyzkoušet, ale pokud jej výrobce nabízí i pro platformu smartphone, tak taky nevidím problém proč by nejel. Opera jede, stejně jako Opera mini přes MidletManager, Agile také a RSS čteček je velké množství a fungují také parádně.
Zdravim
A mohl by jsi mi prosím prozradit kde by se tyto programy pro S710ku daly stáhnout?... :cry:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

To co je freeware najdes v Download sekci, zbytek pres Google vyhledat trial verze, nebo koupit :-)
iSaver
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by iSaver »

pajoxx wrote:
zavolall jsme si domu na telefon, nějak to zatuhlo, po chvilce se rozjel hovor, ale sekl se telefon, čili jen max. použitelné na psaní
Nevim jakou verzi jsi zkousel, ale me skype funguje naprosto skvele. Pouzil jsem verzi pro S620 a prima se s tim vola. Skoda jen ze ta beta verze nepodporuje sluchatko, takze jde zvuk z hlasiteho reproduktoru, ale moc to nevadi. Je to super a funguje to.

co takhle hry na wm6?
ASUSik
nováček
nováček

Post by ASUSik »

a co xbar?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Ten funguje bez problemu, pri psani recenze jsem ho pouzival a je to ok.
MS70
nováček
nováček
Zařízení: BB Bold 9700

e-knihy

Post by MS70 »

Rád bych věděl, jestli na platformu smartphone s WM 6 existuje nějaký rieder e-knih. Vím, že je pro Palm, či Win CE, ale je i pro WM 6?
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

pouzivam Mobipocket reader a jede naprosto v pohodě a je free
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

Můžete poradit pls jak stáhnout eknihy přímo do Voxe bez nutnosti použít desktop?
jezisek
nováček
nováček

Post by jezisek »

pajoxx wrote:
SKYPE naprosto v pohode funguje!!!! :evil:
duke7
nováček
nováček

Post by duke7 »

potřeboval bych něco na ukončování programů (křížkem v pravém horním rohu)
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Je to sice pro wm5 ale zkus toto http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=608 nebo toto a to je pro wm6 http://smartmania.cz/index.php?ind=down ... w&iden=699 Ahoj Olda :wink:
Příště zkus použít tlačitko HLEDAT
duke7
nováček
nováček

Post by duke7 »

Díky to je přesně co hledám, ale pro Pocket PC A já potřebuji pro Smartphone HTC Vox S 710
olda
VIP
VIP
Zařízení: LENOVO A 7010

Post by olda »

Promin přehédl jsem nahoře název příspěvku.Po nečem se podívám a pokud něco najdu tak ti dám vědět.Ahoj Olda :wink:
Tak jsem něco našel Zkus to a dej vědět.
Attachments
Task_Manager_2_0_30995_1.cab
(629.02 KiB) Downloaded 113 times
Tooomer
nováček
nováček

Problém s task manažerem u HTC S710

Post by Tooomer »

Dobrý den, měl bych na Vás dotaz, už jsem z toho úplně vedle. Mám asi týden nový HTC S710 a tak nějak se s ním seznamuji. Stáhnul jsem si z tohoto webu velké množství různých aplikací, ale téměř žádná mi nejde. Při instalaci přes Active Sync nebo i tak že přes Total Commander nakopíruji na paměťovou kartu a dám instalovat, mi to píše, že aplikace není určena pro toto zařízení. Je tam WM 6 a ty aplikace jsou většinou pro WM6.... :cry:
A co nechápu vůbec, je chování aplikace task manager WkTASK 1.1 (i jiných verzí co jsem zkoušel). Nainstaluju, někde v pohodě (tuším 1.1) jinde mi to napíše, že aplikace nemusí pracovat správně neb je určena pro starší Win Mobile. Spustím ho a .... nic.... nebo se dole změní tlačíka na TODAY a NEXT a to je všechno. Ještě se mi jednou podařilo dostat do menu next, ale tam nic nefungovalo resp. šlo otočit displayi a zesílit zvuk, ale žádné aplikace k zavření jsem nenašel.
Jsem z toho fakt na prášky, potřeboval bych to rozchodit, blíží se mi zkouškový a ten PPC je pro mě životně důležitý.

Myslíte, že to půjde nějak dát dopořádku aby to šlapalo?

Moc díky za info!!!
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”