Sluchátka šum

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Post Reply
Venca B
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

Sluchátka šum

Post by Venca B »

Ahoj, už jednou tu byl dotaz ohledně sluchátek, ale jde o něco jiného. Sluchátka které jsem dostal k omnii 7 při hraní šumí, vždy když zmáčknu play ať už u filmu, nebo hudby. Když dám pause ještě chvilinku šumí. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost? Nevíte jestli to jestli to je kvalitou (spíše nekvalitou) sluchátek, nebo to je tím, že to jsou pecky? Když připojím repráčky od PC, nebo jiná sluchátka (ale ne pecky) tak žádný šum neslyším. Jinak šum je stejně silný na nejmenší i nejvyšší hlasitost. Děkuju :-)
miaggi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G Flex 2

Sluchátka šum

Post by miaggi »

já nevím co ty, ale k Omnii 7 jsem dostal špunty, které hraji celkem dobře.
Venca B
přispěvatel
přispěvatel

Sluchátka šum

Post by Venca B »

Takze zadne potiche sumeni neslysis?

-- doplnění předchozího příspěvku (pon čer 27, 2011 9:27) --

Tak ted jsem to jeste zkousel s uchem pritisklym na telefon a sumi primo Omnia :-/ asi to teda bude u vsech repraku a sluchatek, jen u tec spuntu je to asi tak slyset.
miaggi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G Flex 2

Sluchátka šum

Post by miaggi »

prvně zkus připojit dodávaná sluchátka k jinému zařízení. Jestli budou šumět, je to sluchátkama, jestli ne, je to mobilem. Zkusil bych též hard reset mobilu. a když i tohle nepomůže, reklamace.
Venca B
přispěvatel
přispěvatel

Sluchátka šum

Post by Venca B »

Tak jsem to zkusil u PC a přijde mi, že když pustím něco přes Zune i v PC tak to šumí a když přes WMP tak to nešumí, je to zvláštní :D ono to v podstatě je nepodstatný, pokud třeba nekoukam na něco a neni vážně potichá scéna :-) Ale děkuju za odpověď :-)
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”