UPDATE: Vzdyt jsem hlupak,jak uz to nemam(teprve tyden) v ruce tak me to nedoslo,ze jsem to delal stejnym zpusobem.
Tim,ze jsem mel zarizeni s klavesnici,tak jsem to vicemene delal ve vetsine pripadu jen pres ni..
Několik dotazů ohledně WP7
Funguje to uplne stejne jako na zminovanem iOS, jen je predtim jeden krok (oznaceni celeho slova) navic.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Ten kurzor se po podzeni objevi hned, nemusi byt oznacene zadne slovo. Naopak by se melo drzet prst lehce pod, aby byl kurzor hned videt a nezakryval sis ho.
Dokonce. Takže je to úplně stejné, jako na iOS. To je potom hodně divné, že na to uživatel iOS nepřišel :D
Dekuju, jen me to zajimalo (: Pristroj s WP7 jeste nemam a tak jsem to nemohl vyzkouset, jinak bych na to urcite prisel, to se neboj. Stale se rozhoduji co koupit ;)
Taky mám podobný dilema. Do podzimu je naštěstí času dost.
Aby jsme pak nelitovali az uvidime ty ceny
Vic by me vyhovoval Android, kvuli otevrenosti, ale kvalitni a krasne zarizeni jako Omnia 7 s Androidem neexistuje :( Galaxy S- Plast, nepresna GPS, bez diody. LG Optimus Black- Plast, bez Gorila glass.
Otevřenost na úpravy nepotřebuju, když všechno funguje tak, jak má, už od výroby. Uvidíme, jaké konkrétní modely se objeví, taky jsem orientovaný především na kvalitu a zpracování, než na blbinky.