Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším CPU
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Já to pochopil jako výsměch,proto jsem napsal,že to bylo trapný
-
ultrazoomer252
- nováček

- Zařízení: HTC Wildfire
Dakujem za podporu,ja som to pochopil tak ako ty len chcel som aby sa ktomu thompson vyjadril nejak k tomu nedoslo.
Dnes sa ludia posudzuju podla mobilov casto vidim sefov firiem ako maju jednoduche telefony, jedneho takeho poznam dostal dotykovi mobil od vtedy lezi na policke a raz pouzity.
Dnes sa ludia posudzuju podla mobilov casto vidim sefov firiem ako maju jednoduche telefony, jedneho takeho poznam dostal dotykovi mobil od vtedy lezi na policke a raz pouzity.
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Nevim příjde mi divný zastávat se něčeho co nemá to store ani sílu Nvidie navíc Samsung tím chce zase od.bat zákazníky jak řekl bfk...je to jak s Desirem s SLCD atd. Takovej trochu Applistickej způsob zastávání se něčeho co ani nevyšlo a už výrobce v podstatě řekl, že výkon je malý, proto ho přetaktoval.Navíc soft. Optimalizace u SII je mnohem horší než u LG 2x, viz. Quadrant na Barceloně.
ultra: Dostat Samsung Star, tak ho hodím tak daleko jak vidím :D .Jinak proti Samsungu mám všechno, mám Doma Galaxy Sko a rozhodně nelituju, že není moje.Mít Galaxy Sko II lepší vývoj ROM a Tegru, beru ho, ale protože je to Samsung a ještě tam daj rádoby Tegru, tak to si radši vezmu LG.
ultra: Dostat Samsung Star, tak ho hodím tak daleko jak vidím :D .Jinak proti Samsungu mám všechno, mám Doma Galaxy Sko a rozhodně nelituju, že není moje.Mít Galaxy Sko II lepší vývoj ROM a Tegru, beru ho, ale protože je to Samsung a ještě tam daj rádoby Tegru, tak to si radši vezmu LG.
Re: Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším C
Vem, ja si vezmu SGS II. o) Mam SGSko a jsem maximalne spokojeny, az na GPS, ta je nepovedena, to uznavam.
Dnes se na zahraničních webech objevila informace, že se v UK Galaxy S II začne prodávat 1. května.
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
max270: Nepředstavuju si dát za telefon přes 10k a pak ho ještě ladit.To už je lepší ten iPhone.
Re: Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším C
To vetsina uzivatelu, ja bych se bez flashovani a SQS editoru s telefonem nudil. 
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Se podivej na herni vykonnostni testy provedene nejakym benchem s podporou pro dvoujadra (pokud vim, tak to je zatim stale jen Smartbench 2011).ultrazoomer252 wrote:A skade si na to prisiel ze tegra je rychlejsia ako exynos ????
To mi pripomina HTC s jejich Qualshmejdama, kteri tvrdili, jak je Qualshit rychly... jen na to museji byt specialni ovladace a optimalizace, kterych jsme se za celou existenci Qualcommu dockali asi jen ve dvou/trech prezentacnich hrachultrazoomer252 wrote:Ta hra lagoval pravdepodobne kvoli zlej optimalizacii. Mali 400 quad core je dost rychla aby bez mensich problemov rozdrvila tegru a to dolova
Tak predobjednan za 14990,-. o)
-
ultrazoomer252
- nováček

- Zařízení: HTC Wildfire
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie.bkf1 wrote:Se podivej na herni vykonnostni testy provedene nejakym benchem s podporou pro dvoujadra (pokud vim, tak to je zatim stale jen Smartbench 2011).ultrazoomer252 wrote:A skade si na to prisiel ze tegra je rychlejsia ako exynos ????
To mi pripomina HTC s jejich Qualshmejdama, kteri tvrdili, jak je Qualshit rychly... jen na to museji byt specialni ovladace a optimalizace, kterych jsme se za celou existenci Qualcommu dockali asi jen ve dvou/trech prezentacnich hrachultrazoomer252 wrote:Ta hra lagoval pravdepodobne kvoli zlej optimalizacii. Mali 400 quad core je dost rychla aby bez mensich problemov rozdrvila tegru a to dolovaKazdopadne az to tvoje Mali rozdrti Tegru (a tim myslim v te dobe aktualni Tegru), tak dej vedet
- bkf1
- smartmaniak

Ano to se rikaultrazoomer252 wrote:Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie.
Nevidel bych to tak cerne. Kazdopadne bude zajimave porovnat vykon obou finalnich SGSII.
- bkf1
- smartmaniak

Ja nic nevidim cerne jenom realne
Na druhou stranu, kdyz bych vyrabel mobily, tak prece nemam zajem na tom, vyrabet telefony s velkym vykonem, ale s vykonem momentalnim, ktery s kazdym novym modelem budu zvysovat tak o 20% maximalne, abych mel co nejnizsi naklady (nejlepe vzit jeden procesor a ten valit cely rok, jenom zvysovat frekvenci) a co nejvice vydelal 
Ano, to bych delal take a tak to delaji vsichni. Za rok tu bude Tegra 3 a pak Tegra 4, atd.
Zlata doba Nokie 5110, ktera mi vydrzela cca 4 roky. Ted co rok to telefon.