Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším CPU

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Já to pochopil jako výsměch,proto jsem napsal,že to bylo trapný
ultrazoomer252
nováček
nováček
Zařízení: HTC Wildfire

Post by ultrazoomer252 »

Dakujem za podporu,ja som to pochopil tak ako ty len chcel som aby sa ktomu thompson vyjadril nejak k tomu nedoslo.
Dnes sa ludia posudzuju podla mobilov casto vidim sefov firiem ako maju jednoduche telefony, jedneho takeho poznam dostal dotykovi mobil od vtedy lezi na policke a raz pouzity.
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

Nevim příjde mi divný zastávat se něčeho co nemá to store ani sílu Nvidie navíc Samsung tím chce zase od.bat zákazníky jak řekl bfk...je to jak s Desirem s SLCD atd. Takovej trochu Applistickej způsob zastávání se něčeho co ani nevyšlo a už výrobce v podstatě řekl, že výkon je malý, proto ho přetaktoval.Navíc soft. Optimalizace u SII je mnohem horší než u LG 2x, viz. Quadrant na Barceloně.

ultra: Dostat Samsung Star, tak ho hodím tak daleko jak vidím :D .Jinak proti Samsungu mám všechno, mám Doma Galaxy Sko a rozhodně nelituju, že není moje.Mít Galaxy Sko II lepší vývoj ROM a Tegru, beru ho, ale protože je to Samsung a ještě tam daj rádoby Tegru, tak to si radši vezmu LG.
max270
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i9100

Re: Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším C

Post by max270 »

Vem, ja si vezmu SGS II. o) Mam SGSko a jsem maximalne spokojeny, az na GPS, ta je nepovedena, to uznavam.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Dnes se na zahraničních webech objevila informace, že se v UK Galaxy S II začne prodávat 1. května.
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

max270: Nepředstavuju si dát za telefon přes 10k a pak ho ještě ladit.To už je lepší ten iPhone.
max270
nováček
nováček

Re: Galaxy S II se opozdí, na trh dorazí v červnu s lepším C

Post by max270 »

To vetsina uzivatelu, ja bych se bez flashovani a SQS editoru s telefonem nudil. :)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

ultrazoomer252 wrote:A skade si na to prisiel ze tegra je rychlejsia ako exynos ????
Se podivej na herni vykonnostni testy provedene nejakym benchem s podporou pro dvoujadra (pokud vim, tak to je zatim stale jen Smartbench 2011).
ultrazoomer252 wrote:Ta hra lagoval pravdepodobne kvoli zlej optimalizacii. Mali 400 quad core je dost rychla aby bez mensich problemov rozdrvila tegru a to dolova :-D
To mi pripomina HTC s jejich Qualshmejdama, kteri tvrdili, jak je Qualshit rychly... jen na to museji byt specialni ovladace a optimalizace, kterych jsme se za celou existenci Qualcommu dockali asi jen ve dvou/trech prezentacnich hrach :) Kazdopadne az to tvoje Mali rozdrti Tegru (a tim myslim v te dobe aktualni Tegru), tak dej vedet :lol:
max270
nováček
nováček

Post by max270 »

Tak predobjednan za 14990,-. o)
ultrazoomer252
nováček
nováček
Zařízení: HTC Wildfire

Post by ultrazoomer252 »

bkf1 wrote:
ultrazoomer252 wrote:A skade si na to prisiel ze tegra je rychlejsia ako exynos ????
Se podivej na herni vykonnostni testy provedene nejakym benchem s podporou pro dvoujadra (pokud vim, tak to je zatim stale jen Smartbench 2011).
ultrazoomer252 wrote:Ta hra lagoval pravdepodobne kvoli zlej optimalizacii. Mali 400 quad core je dost rychla aby bez mensich problemov rozdrvila tegru a to dolova :-D
To mi pripomina HTC s jejich Qualshmejdama, kteri tvrdili, jak je Qualshit rychly... jen na to museji byt specialni ovladace a optimalizace, kterych jsme se za celou existenci Qualcommu dockali asi jen ve dvou/trech prezentacnich hrach :) Kazdopadne az to tvoje Mali rozdrti Tegru (a tim myslim v te dobe aktualni Tegru), tak dej vedet :lol:
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie. :tlem:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

ultrazoomer252 wrote:Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie. :tlem:
Ano to se rika :) Duvodne se ale obavam, ze to neni pripad toho Exitusu... a zatim ani novych HTC... Trvalejsi usmev na tvari (myslim co se tyce opravdoveho vykonu, ne toho nalhaneho ve specifikacich a specialne upravenych demech/hrach) vidim spise ten "zeleny" resp. nVidia, zatimco ostatni, protoze nedokazou vyrobit neco vykonejsiho, budou pouzivat typicky Applovsky alibismus a to je neco jako "vzdyt to skoro nikdo nevyuzije" :lol: To bohuzel ale nVidii odsune k ruznym pseudo-znackovym vyrobcum jako LG (i kdyz pravda ty jejich nove displeje Nova vypadaji skvele) apod. protoze ti znackovi se budou snazit prosadit jen to svoje :( To aby si nVidia zacala nechat vyrabet telefony na zakazku (nejlepe od Samsungu)...
max270
nováček
nováček

Post by max270 »

Nevidel bych to tak cerne. Kazdopadne bude zajimave porovnat vykon obou finalnich SGSII.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Ja nic nevidim cerne jenom realne :) Na druhou stranu, kdyz bych vyrabel mobily, tak prece nemam zajem na tom, vyrabet telefony s velkym vykonem, ale s vykonem momentalnim, ktery s kazdym novym modelem budu zvysovat tak o 20% maximalne, abych mel co nejnizsi naklady (nejlepe vzit jeden procesor a ten valit cely rok, jenom zvysovat frekvenci) a co nejvice vydelal :wink:
max270
nováček
nováček

Post by max270 »

Ano, to bych delal take a tak to delaji vsichni. Za rok tu bude Tegra 3 a pak Tegra 4, atd. :) Zlata doba Nokie 5110, ktera mi vydrzela cca 4 roky. Ted co rok to telefon.
Post Reply

Return to “HTC telefony”