Problém se zamrzáním

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Kub1t
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC HD2

Problém se zamrzáním

Post by Kub1t »

Zdravím, mám problém se svou HD2. A to takový, že při surfování na netu, nebo i pročítání zpráv se z ničeho nic zasekne a restartuje se a zadní strana telefonu je dost teplá. Potom se telefon i vícekrát restartuje někdy se i sekne na bílé obrazovce s nápisem HTC. Když se podaří dojít až po zadání pinu a následné potvrzení tak najede hlavní obrazovka tak se taky sekne a vše začíná na novo. Musím tedy zapnout nejprve telefon offline (podotýkám, že telefon dost žhne) a až potom co telefon trochu schladne můžu telefon přihlásit do sítě. Dělalo to už jednou to jsem provedl Hard reset a asi na měsíc to bylo v pohodě teď to začalo dělat znovu. Mám nainstalovaný Co0kie's Home Tab může to být tím? Ale asi spíš ne když ho používá tolik lidí. Jinak mám oficiální rom 3.14 a češtinu od Sunnysoftu. Může to být telefonem? Budu rád za každou radu:-)

edit: řekl bych, že to dělá Co0kie's Home Tab. Provedl jsem Hard reset a děje se to samé. Nevíte proč?
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Problém se zamrzáním

Post by Pepa 3 »

CHT to určitě nedělá.Používám ji taky se stejnou Rom. Pravděpodobně nějaká doinstalovaná aplikace.
Kub1t
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Problém se zamrzáním

Post by Kub1t »

Dneska nesu telefon nesu na reklamaci. Dělá to i na úplně čistém telefonu takže bych řekl, že to bude nějaký jiný problém.
Post Reply

Return to “HTC HD2”