Zdravím, mám problém se svou HD2. A to takový, že při surfování na netu, nebo i pročítání zpráv se z ničeho nic zasekne a restartuje se a zadní strana telefonu je dost teplá. Potom se telefon i vícekrát restartuje někdy se i sekne na bílé obrazovce s nápisem HTC. Když se podaří dojít až po zadání pinu a následné potvrzení tak najede hlavní obrazovka tak se taky sekne a vše začíná na novo. Musím tedy zapnout nejprve telefon offline (podotýkám, že telefon dost žhne) a až potom co telefon trochu schladne můžu telefon přihlásit do sítě. Dělalo to už jednou to jsem provedl Hard reset a asi na měsíc to bylo v pohodě teď to začalo dělat znovu. Mám nainstalovaný Co0kie's Home Tab může to být tím? Ale asi spíš ne když ho používá tolik lidí. Jinak mám oficiální rom 3.14 a češtinu od Sunnysoftu. Může to být telefonem? Budu rád za každou radu:-)
edit: řekl bych, že to dělá Co0kie's Home Tab. Provedl jsem Hard reset a děje se to samé. Nevíte proč?
Problém se zamrzáním
Problém se zamrzáním
CHT to určitě nedělá.Používám ji taky se stejnou Rom. Pravděpodobně nějaká doinstalovaná aplikace.
Problém se zamrzáním
Dneska nesu telefon nesu na reklamaci. Dělá to i na úplně čistém telefonu takže bych řekl, že to bude nějaký jiný problém.