Myslím jsi, že jsi vůbec špatně neudělal s koupi HTC HD 7, jen možná zvolit brandované zařízení nebylo nejlepší ... a očividně debrand není to pravé ořechové. Ačkoliv i to nebudoucna nebude problémem ...
Momentálně to řeším, až něco dořeším tak to sem písnu ;). Zatím to ale vypadá tak že je asi něco s tou ROM která umožňuje debrand. Opakuji celý proces ale s výchozí ROM 7.0.7008.0 a ručně procházím update po updatu -> 7.0.7008
-> .. Ale podle mě je to k ničemu, protože už po první kroku mi to vyhazuje restore point.
Updatuji na NoDo jde to velice pomalu.
Vyřešeno (pro debrandované phony O2 UK - podobný princip)
Nejsem si tím jist, protože restore point je v Zunu i nadále přítomný, nicméně problém s live titles zmizel. Celý update z 7.0.7008.0 na 7.0.7390.0 byl nestandartní trvalo to déle než 30 min a po dokončení instalace se phone 3x resetnul než naběhli Windows Phone. Nejsem si vědom jiných problémů a jak už jsem psal problém s live titles je pryč což je asi teď to hlavní …
Stačí jen:
1) Stáhnout
tento rar
2) Obsah extrahovat do PC
3) Phone uvést do trikolory (power+volume down – z vypnutého režimu)
Nainstalovat RUU_Schubert_O2_UK_1.57.728.02_Radio_5.52.09.16_22 .33a.50.10U_Signed_by_ansar
4) Po nainstalování první ROM se phone uvede opět do trikolorky. Následně použijte ROM RUU_Schubert_HTC_Europe_1.60.401.01_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10_Signed_SCHUBERT_RELEASE (
tuto ROM je třeba před nainstalováním extrahovat [7zip] a nahrát do ní ModelID.fig -> poté ze složky spustit ROMUpdateUtility.exe)
5) Po dokončení už je jen třeba Phone updatovat pomocí Zune -> hotovo
Good Luck
Ještě na doplnění, když jsem si četl ten restore point tak mi docvaklo, že on tam být vlastně může, protože je tam pro případné problémy, ani žádné být nemusí ale je to jen asi jistota ze strany Microsoftu (hned v první větě jsou ta "magická slůvka" xD)