Problem s Live Tile panely na hlavní obrazovce

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
HTXper
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Post by HTXper »

Ahojte. Ja uz neviem ci to fakt ja mam chybny kus alebo neviem co lebo este len asi pred 3 dnami som vyriesil problem z NoDo updatom a teraz mam zase iny. Mam HTC HD7. Mohol by mi niekto najprv povedat aku mate verziu HTC hub ja mam 1.7 /build 2111.28215/ lebo mi vobec nefunguje na ploche live tile vobec sa mi neaktualizuje stupne. Ten isty problem mam aj z WeatherBug mam len logo a to je vsetko. Pred NoDo aktualizaciou vsetko fungovalo v pohode. Skusal som uz aj odinstalovat HTC Hub ale nepomohlo. Uz som fakt zufaly stale nejaky problem. :-(
Prosim o akekolvek rady. Dakujem

edit by admin: Název jsem upravil, s push notifikacemi to opravdu nemá nic společného
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Proble z Push aplikaciami

Post by morro »

Hm... pěkný tak jsem se šel kouknout na moje HD-čko a je to až komické ale ten problém mám taky...
malý dotaz ty máš HD7 taky od O2UK a debrandoval jsi ji ?
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Co myslíš tím PUSH? Nemyslíš náhodou Live Tile?
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Jo myslí
Problém je v tom, že update na NoDo neproběhnul v pořádku mě stále Zune nabízí restore point což by neměl když by byl phone v pořádku. Vždy po obnovení a opětovném nahrání se problém vrátí ...
HTXper
nováček
nováček

Post by HTXper »

no myslel som live title sorry. A mne uz nabehla NoDo aktualizacia v pohode uz mi zune neponuka restore point. A ano mam ho z O2/uk nebrandovany. A este morro ked ti nefunguje push tak spusti HTC hub potom chod na live title dajme tomu ze ti tam pise ze mas 10 stupnov ale podrz trosku ako keby si ju chcel premiestnit a hned sa ti zmeni na aktualnu teplotu :D aspon mne to tak robilo :D ale ked vypnes tak hned sa zmeni na staru hodnotu :D A este aku mas verziu hub???
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Tu samou co ty.
Jelikož jsem s updatem nepochodil zítra ráno kouknu na XDA po jiné ROM.
Ono už je jedno jestli mi HTC Hub ukazuje bláboly v teplotách průser je start screen a huby
HTXper
nováček
nováček

Post by HTXper »

No ved to ze to nieje len ten problem ja uz fakt nechapem kolko je s tym problemov. A ty mas uz nebrandovany nie??? Normalne uz zacinam si mysliet ze som spravil chybu ze som nevzal HTC desire HD :-(
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Myslím jsi, že jsi vůbec špatně neudělal s koupi HTC HD 7, jen možná zvolit brandované zařízení nebylo nejlepší ... a očividně debrand není to pravé ořechové. Ačkoliv i to nebudoucna nebude problémem ...

Momentálně to řeším, až něco dořeším tak to sem písnu ;). Zatím to ale vypadá tak že je asi něco s tou ROM která umožňuje debrand. Opakuji celý proces ale s výchozí ROM 7.0.7008.0 a ručně procházím update po updatu -> 7.0.7008
-> .. Ale podle mě je to k ničemu, protože už po první kroku mi to vyhazuje restore point.
Updatuji na NoDo jde to velice pomalu.

Vyřešeno (pro debrandované phony O2 UK - podobný princip)
Nejsem si tím jist, protože restore point je v Zunu i nadále přítomný, nicméně problém s live titles zmizel. Celý update z 7.0.7008.0 na 7.0.7390.0 byl nestandartní trvalo to déle než 30 min a po dokončení instalace se phone 3x resetnul než naběhli Windows Phone. Nejsem si vědom jiných problémů a jak už jsem psal problém s live titles je pryč což je asi teď to hlavní …
Stačí jen:
1) Stáhnout tento rar
2) Obsah extrahovat do PC
3) Phone uvést do trikolory (power+volume down – z vypnutého režimu)
Nainstalovat RUU_Schubert_O2_UK_1.57.728.02_Radio_5.52.09.16_22 .33a.50.10U_Signed_by_ansar
4) Po nainstalování první ROM se phone uvede opět do trikolorky. Následně použijte ROM RUU_Schubert_HTC_Europe_1.60.401.01_Radio_5.52.09.16_22.33a.50.10_Signed_SCHUBERT_RELEASE (tuto ROM je třeba před nainstalováním extrahovat [7zip] a nahrát do ní ModelID.fig -> poté ze složky spustit ROMUpdateUtility.exe)
5) Po dokončení už je jen třeba Phone updatovat pomocí Zune -> hotovo

Good Luck :wink:

Ještě na doplnění, když jsem si četl ten restore point tak mi docvaklo, že on tam být vlastně může, protože je tam pro případné problémy, ani žádné být nemusí ale je to jen asi jistota ze strany Microsoftu (hned v první větě jsou ta "magická slůvka" xD)
HTXper
nováček
nováček

Post by HTXper »

Diky morro. A ja som nemyslel ako chybu znacky mobilu ze HTC ale WP7 uz som fakt nad tym rozmyslal ci nieje lepsi android. A este jedna vec tymto postupom nepridem o zaruku??? Vies lebo som ti spominal ze nerad by som o nu prisiel.
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

No když jsi tu psal, že máš phone od O2 UK a už jsi jej debrandoval tak je to snad jedno ne ? ...
Jestli ne, tak nemohu 100% říct, jak by to bylo v případě reklamančního řízení. Už se to mnohokrát o trom diskutovalo.
HTXper
nováček
nováček

Post by HTXper »

nie nie praveze ja ho nemam nebrandovany ja som si len spravil sim un-lock ale to mam oficialne od O2.
morro
smartguru
smartguru

Post by morro »

Aha... Tak to v tom případě je jiná. Já myslel že ho máš nebrandovaný lépe řečeno odbrandovaný jako já ... Mě také Live titles dělali problém jak jsi popisoval, ale už je to pryč... :) já jsem to prostě odbrandoval a bylo. Mít phone brandovaný je akorát k vzteku podle mě tě taky musí štvát že ještě NoDo nemáš, nebo se pletu a O2 UK už jej pustilo ?
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”