Co vám chybí ve Windows Phone 7?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
early 2011... 
Snad by jsi nečekal od MS nějaký reálný termín?:-))
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Po par dnech s HTC 7 Pro bych potřeboval pár programků, pokud o něčm v marketu víte /můžou být i placené/ tak mi něco navrhnětě...
1./ Profily. Existuje programek alespoň na základní pprofily třeba dle časů nebo kde můžu vypnout zvuky SMS a nechat vyzvánění, vypinání wifi a dat v noci apod...
2/ Sledování stažených dat GPRS
3./ No a na toto jsem narazil dnes a buďto jsem v nastavení nenašel nebo je to opravdu ubohost. Občas potřebuji přesměrovat hovory, ale jen při nedostupnosti či pár sekundách vyzvánění. Toto je přece služba sítě a uměla už to snad i moje stará Motorola d160. Ve WP7 jsem našel jen napevno přesměrování na číslo, ale další dvě volby už nikoliv. Je na to nějaký program?
1./ Profily. Existuje programek alespoň na základní pprofily třeba dle časů nebo kde můžu vypnout zvuky SMS a nechat vyzvánění, vypinání wifi a dat v noci apod...
2/ Sledování stažených dat GPRS
3./ No a na toto jsem narazil dnes a buďto jsem v nastavení nenašel nebo je to opravdu ubohost. Občas potřebuji přesměrovat hovory, ale jen při nedostupnosti či pár sekundách vyzvánění. Toto je přece služba sítě a uměla už to snad i moje stará Motorola d160. Ve WP7 jsem našel jen napevno přesměrování na číslo, ale další dvě volby už nikoliv. Je na to nějaký program?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Možná se tomu tak stane 23.3.2011 ;)
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
ne, ne, vidím to tak na 21.12.2012....a jen doufám, že se proroctví nenaplní, jinak si toho moc neužijemmorro wrote:Možná se tomu tak stane 23.3.2011 ;)
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
jacek: ne, ne, já to vidím na ten datum, který jsem psal. Konec konců Microsoft řekl, že všichni uživatelé budou mít update NoDo do konce března 
- monohauser
- nováček

- Zařízení: nexus 7, iPhone 5
aplikace s iphone :(
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Myslíš aplikace Z iPhone?
Dost mi chybí možnost uložení nového příchozího čísla do kontaktů z Call History. Číslo musím opsat na papír, jít do kontaktů a teprve pak jej mohu zapsat. Nebo to snad jde?
Edit: Jsem trouba, jde to!
Edit: Jsem trouba, jde to!
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Mě chybí vytváření adresářů, vyhledávání kontaktů dle telefonního čísla/ psaní jména, více možností zobrazování událostí kalednáře na title, kopírování událostí v kalendáři a profily. Zbytek snad byl již vyřknut.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak vyhledavani kontaktu pomoci psani jmena funguje,to je pro me dostatecne..
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Microsoft je nyní naštěstí v pozici, kdy musí dohánět. Čili se vyvíjí nějaká činnost a není možné si dovolit prokaučovat WP7 podobně jako zaspal u WM. Takže doufám, že za rok, spíše dva to už bude konkurence pro Android.
Momentálně je alespoň pro mne absolutně nedostačující, už jen z důvodů zlovolného omezení kapacity paměti. Dát do mobilu paměť 8GB považuji v roce 2011 za zvěrstvo a prasárnu!
Je to stejné, jako kdyby nějaký výrobce dal HW podporu Micro SDHC jen do 8GB. Tak ho všichni pošlou do zadní části těla.
Momentálně je alespoň pro mne absolutně nedostačující, už jen z důvodů zlovolného omezení kapacity paměti. Dát do mobilu paměť 8GB považuji v roce 2011 za zvěrstvo a prasárnu!
Je to stejné, jako kdyby nějaký výrobce dal HW podporu Micro SDHC jen do 8GB. Tak ho všichni pošlou do zadní části těla.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
WP nikdy nebude konkurence pro android,protože cílová skupina tohoto systému chce 3 věci-aplikace,jednoduchost a BARVY!
Běžný člověk si chce změnit vlastní tapetu a hlavně chce mít barevné ikonky .Neznám člověka(neznalí lidé) co by mi neřekl,když jsem měl HD7,že ten systém je hezky zpracovanej...Není všichni řekli,že je to humus...Tudíž u běžných lidí nemá WP šanci a u geeků už vůbec ne....dávám mu rok,maximálně dva roky...pak skončí
Běžný člověk si chce změnit vlastní tapetu a hlavně chce mít barevné ikonky .Neznám člověka(neznalí lidé) co by mi neřekl,když jsem měl HD7,že ten systém je hezky zpracovanej...Není všichni řekli,že je to humus...Tudíž u běžných lidí nemá WP šanci a u geeků už vůbec ne....dávám mu rok,maximálně dva roky...pak skončí
Ja zase nepoznam cloveka, ktoremu sa WP7 nepacil. Vsetci, ktorym som Trophy pozical, resp. ktori ho vyskusali boli z neho nadseni, takze podla mojho okolia mozem tvrdit, ze WP7 v popularite do 2 rokov prekona Android
(je absolutne zbytocne hovorit o buducnosti systemu na zakladu par zmanipulovanych znamych)
Inak velkost internej pamate mna osobne absolutne netrapi. Mam zaplnene 1 GB, a vyse 6 GB volneho. Hudbu a pod. somariny v telefone ozaj nemusim (to ma drzalo 6 rokov dozadu, ked som si prave kvoli hudbe kupil SEW800i s "obrovskou" 512MB kartou. Cize zvysnych 6GB mam teraz v podstate rezervovanych na offline navigaciu.
Mass storage mi absolutne nechyba, vsetky dolezite veci mam bud v google docs alebo skydrive. Chyba mi snad lepsia/nativna podpora skydrive a pristup aj na Live Mesh subory (tie sa mi v telefone zatial nepodarilo spristupnit).
Povodne mi chybal nejaky IM klient, ale len preto "lebo". V podstate aj tak ziadny IM mimo prace nepouzivam a v praci mam GTalk, resp. ICQ (kvoli jednej osobe).
Ja sa na druhej strane stale nedokazem zmierit s faktom, ze vyvoj smartphonov sa vybral opacnym smerom (z lepsieho k horsiemu) a je jedno ci je to smartphone s iOS alebo Androidom alebo WP7. Pre mna je najpodstatnejsia vydrz baterky a pokial sa na trhu neobjavi smartphone co vydrzi bez nabijacky aspon tyzden, je to vsetko na sr*cka!
Inak velkost internej pamate mna osobne absolutne netrapi. Mam zaplnene 1 GB, a vyse 6 GB volneho. Hudbu a pod. somariny v telefone ozaj nemusim (to ma drzalo 6 rokov dozadu, ked som si prave kvoli hudbe kupil SEW800i s "obrovskou" 512MB kartou. Cize zvysnych 6GB mam teraz v podstate rezervovanych na offline navigaciu.
Mass storage mi absolutne nechyba, vsetky dolezite veci mam bud v google docs alebo skydrive. Chyba mi snad lepsia/nativna podpora skydrive a pristup aj na Live Mesh subory (tie sa mi v telefone zatial nepodarilo spristupnit).
Povodne mi chybal nejaky IM klient, ale len preto "lebo". V podstate aj tak ziadny IM mimo prace nepouzivam a v praci mam GTalk, resp. ICQ (kvoli jednej osobe).
Ja sa na druhej strane stale nedokazem zmierit s faktom, ze vyvoj smartphonov sa vybral opacnym smerom (z lepsieho k horsiemu) a je jedno ci je to smartphone s iOS alebo Androidom alebo WP7. Pre mna je najpodstatnejsia vydrz baterky a pokial sa na trhu neobjavi smartphone co vydrzi bez nabijacky aspon tyzden, je to vsetko na sr*cka!
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Pokud je výdrž tím nejpodstatnějším, kup si BlackBerry s hw klávkou, ty mají výdrž suverénně nejvyšší
.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Tak to tě můžu uklidnit, takového smarta se jen tak nedočkáš! To by musel mít 8-10.000 mAh baterku, nebo jinou přelomovou technologii zdroje. Ale souhlas s tím, že jeden až dva dny je nutnost. Současná tendence vyrábět mobily soupeřící tloušťkou s papírem na úkor baterie je nevyhovující, leč zatím funguje.
No za rok, dva budeme moudřejší. Pokud Microsoft vyslyší volání mas a přinese něco nového a jiného než nabízí APPLE, tak by mohl mít šanci na úspěch. Ale zatím jen kráčí ve starých stopách. Kdo chce jednoduchost, volí APPLE, Android se rozjel velmi dobře a Microsoft má těžkou pozici. Což paradoxně může být výhodou!
No za rok, dva budeme moudřejší. Pokud Microsoft vyslyší volání mas a přinese něco nového a jiného než nabízí APPLE, tak by mohl mít šanci na úspěch. Ale zatím jen kráčí ve starých stopách. Kdo chce jednoduchost, volí APPLE, Android se rozjel velmi dobře a Microsoft má těžkou pozici. Což paradoxně může být výhodou!
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Nevím, bavíme se o tomtéž? Když kliknu na ikonku operátora, klávesnice a když vyťukávám čísla podle jména/ příjmení, tak mi to nic nehledá, pouze píše čísla...?htcjirka wrote:Tak vyhledavani kontaktu pomoci psani jmena funguje,to je pro me dostatecne..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A na co bych zadaval cislo?Snad vim jak se dotycny jmenuje,prece si pamatuju lidi podle jmen a ne podle cisla..to je funkce uplne k nicemu..
to ze bys ji nevyuzil asi neznamena, ze je k nicemu, napadaji me ruzne situace, treba kdyz se te nekdo zepta: neznas tohle cislo? Vyhledavani podle cisla neni, musis ho vytukat cele a dat volat
dale by to urychlilo hledani v kontaktech, protoze na dialpadu jsou i pismena a jsou tam prakticky k nicemu, ono to vypada ze to muze hledat i podle adresare, tak jak to dela temer kazdy smartphone (jak podle cisla, tak podle casti jmen), takhle k tomu je navic o jede klik a jednu animaci navic, jeste kdyz tlacitko pro kontakty je na spodni casti obrazovky a na hledani je nahore
dale by to urychlilo hledani v kontaktech, protoze na dialpadu jsou i pismena a jsou tam prakticky k nicemu, ono to vypada ze to muze hledat i podle adresare, tak jak to dela temer kazdy smartphone (jak podle cisla, tak podle casti jmen), takhle k tomu je navic o jede klik a jednu animaci navic, jeste kdyz tlacitko pro kontakty je na spodni casti obrazovky a na hledani je nahore
Teď jsem zhlédl video týden mobilně 75 http://www.mobilmania.cz/clanky/tyden-m ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; po 25 minutě je zajímavá diskuze : Jaké bude zastoupení mobilních platforem v roce 2015.
Je to hlavně pro: GreenArrow na prvním místě Google Android skoro 50% a na druhém WP7 skoro 20%
Je to hlavně pro: GreenArrow na prvním místě Google Android skoro 50% a na druhém WP7 skoro 20%