Co vám chybí ve Windows Phone 7?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
chmeldas
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"

Post by chmeldas »

early 2011... :tlem:
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Snad by jsi nečekal od MS nějaký reálný termín?:-))
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Post by Rodsten »

Po par dnech s HTC 7 Pro bych potřeboval pár programků, pokud o něčm v marketu víte /můžou být i placené/ tak mi něco navrhnětě...

1./ Profily. Existuje programek alespoň na základní pprofily třeba dle časů nebo kde můžu vypnout zvuky SMS a nechat vyzvánění, vypinání wifi a dat v noci apod...

2/ Sledování stažených dat GPRS

3./ No a na toto jsem narazil dnes a buďto jsem v nastavení nenašel nebo je to opravdu ubohost. Občas potřebuji přesměrovat hovory, ale jen při nedostupnosti či pár sekundách vyzvánění. Toto je přece služba sítě a uměla už to snad i moje stará Motorola d160. Ve WP7 jsem našel jen napevno přesměrování na číslo, ale další dvě volby už nikoliv. Je na to nějaký program?
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Možná se tomu tak stane 23.3.2011 ;)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

morro wrote:Možná se tomu tak stane 23.3.2011 ;)
ne, ne, vidím to tak na 21.12.2012....a jen doufám, že se proroctví nenaplní, jinak si toho moc neužijem :cry:
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

jacek: ne, ne, já to vidím na ten datum, který jsem psal. Konec konců Microsoft řekl, že všichni uživatelé budou mít update NoDo do konce března :)
monohauser
nováček
nováček
Zařízení: nexus 7, iPhone 5

Post by monohauser »

aplikace s iphone :(
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Myslíš aplikace Z iPhone?
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by kalmia »

Dost mi chybí možnost uložení nového příchozího čísla do kontaktů z Call History. Číslo musím opsat na papír, jít do kontaktů a teprve pak jej mohu zapsat. Nebo to snad jde?
Edit: Jsem trouba, jde to! :tlem:
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

Mě chybí vytváření adresářů, vyhledávání kontaktů dle telefonního čísla/ psaní jména, více možností zobrazování událostí kalednáře na title, kopírování událostí v kalendáři a profily. Zbytek snad byl již vyřknut.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Tak vyhledavani kontaktu pomoci psani jmena funguje,to je pro me dostatecne..
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Microsoft je nyní naštěstí v pozici, kdy musí dohánět. Čili se vyvíjí nějaká činnost a není možné si dovolit prokaučovat WP7 podobně jako zaspal u WM. Takže doufám, že za rok, spíše dva to už bude konkurence pro Android.
Momentálně je alespoň pro mne absolutně nedostačující, už jen z důvodů zlovolného omezení kapacity paměti. Dát do mobilu paměť 8GB považuji v roce 2011 za zvěrstvo a prasárnu! :evil:
Je to stejné, jako kdyby nějaký výrobce dal HW podporu Micro SDHC jen do 8GB. Tak ho všichni pošlou do zadní části těla.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

WP nikdy nebude konkurence pro android,protože cílová skupina tohoto systému chce 3 věci-aplikace,jednoduchost a BARVY!
Běžný člověk si chce změnit vlastní tapetu a hlavně chce mít barevné ikonky .Neznám člověka(neznalí lidé) co by mi neřekl,když jsem měl HD7,že ten systém je hezky zpracovanej...Není všichni řekli,že je to humus...Tudíž u běžných lidí nemá WP šanci a u geeků už vůbec ne....dávám mu rok,maximálně dva roky...pak skončí
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Ja zase nepoznam cloveka, ktoremu sa WP7 nepacil. Vsetci, ktorym som Trophy pozical, resp. ktori ho vyskusali boli z neho nadseni, takze podla mojho okolia mozem tvrdit, ze WP7 v popularite do 2 rokov prekona Android :-D (je absolutne zbytocne hovorit o buducnosti systemu na zakladu par zmanipulovanych znamych)

Inak velkost internej pamate mna osobne absolutne netrapi. Mam zaplnene 1 GB, a vyse 6 GB volneho. Hudbu a pod. somariny v telefone ozaj nemusim (to ma drzalo 6 rokov dozadu, ked som si prave kvoli hudbe kupil SEW800i s "obrovskou" 512MB kartou. Cize zvysnych 6GB mam teraz v podstate rezervovanych na offline navigaciu.

Mass storage mi absolutne nechyba, vsetky dolezite veci mam bud v google docs alebo skydrive. Chyba mi snad lepsia/nativna podpora skydrive a pristup aj na Live Mesh subory (tie sa mi v telefone zatial nepodarilo spristupnit).

Povodne mi chybal nejaky IM klient, ale len preto "lebo". V podstate aj tak ziadny IM mimo prace nepouzivam a v praci mam GTalk, resp. ICQ (kvoli jednej osobe).

Ja sa na druhej strane stale nedokazem zmierit s faktom, ze vyvoj smartphonov sa vybral opacnym smerom (z lepsieho k horsiemu) a je jedno ci je to smartphone s iOS alebo Androidom alebo WP7. Pre mna je najpodstatnejsia vydrz baterky a pokial sa na trhu neobjavi smartphone co vydrzi bez nabijacky aspon tyzden, je to vsetko na sr*cka!
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Pokud je výdrž tím nejpodstatnějším, kup si BlackBerry s hw klávkou, ty mají výdrž suverénně nejvyšší ;-).
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Tak to tě můžu uklidnit, takového smarta se jen tak nedočkáš! To by musel mít 8-10.000 mAh baterku, nebo jinou přelomovou technologii zdroje. Ale souhlas s tím, že jeden až dva dny je nutnost. Současná tendence vyrábět mobily soupeřící tloušťkou s papírem na úkor baterie je nevyhovující, leč zatím funguje.
No za rok, dva budeme moudřejší. Pokud Microsoft vyslyší volání mas a přinese něco nového a jiného než nabízí APPLE, tak by mohl mít šanci na úspěch. Ale zatím jen kráčí ve starých stopách. Kdo chce jednoduchost, volí APPLE, Android se rozjel velmi dobře a Microsoft má těžkou pozici. Což paradoxně může být výhodou! :!:
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

htcjirka wrote:Tak vyhledavani kontaktu pomoci psani jmena funguje,to je pro me dostatecne..
Nevím, bavíme se o tomtéž? Když kliknu na ikonku operátora, klávesnice a když vyťukávám čísla podle jména/ příjmení, tak mi to nic nehledá, pouze píše čísla...?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

A na co bych zadaval cislo?Snad vim jak se dotycny jmenuje,prece si pamatuju lidi podle jmen a ne podle cisla..to je funkce uplne k nicemu..
kober
nováček
nováček
Zařízení: ip7

Post by kober »

to ze bys ji nevyuzil asi neznamena, ze je k nicemu, napadaji me ruzne situace, treba kdyz se te nekdo zepta: neznas tohle cislo? Vyhledavani podle cisla neni, musis ho vytukat cele a dat volat

dale by to urychlilo hledani v kontaktech, protoze na dialpadu jsou i pismena a jsou tam prakticky k nicemu, ono to vypada ze to muze hledat i podle adresare, tak jak to dela temer kazdy smartphone (jak podle cisla, tak podle casti jmen), takhle k tomu je navic o jede klik a jednu animaci navic, jeste kdyz tlacitko pro kontakty je na spodni casti obrazovky a na hledani je nahore
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

Teď jsem zhlédl video týden mobilně 75 http://www.mobilmania.cz/clanky/tyden-m ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; po 25 minutě je zajímavá diskuze : Jaké bude zastoupení mobilních platforem v roce 2015.
Je to hlavně pro: GreenArrow na prvním místě Google Android skoro 50% a na druhém WP7 skoro 20%
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”