Kompletní seznam změn, které přináší NoDo aktualizace pro WP

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Budjik
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

NoDo a kreditní karta

Post by Budjik »

Máte někdo zkušenost s Marketplace po NoDo aktualizaci? Respektive, jak tam píšou, že to nyní akceptuje i karty s adresou mimo US, dalo by se to nyní tedy propojit s kartou vystavenou u nás? Mám založený UK Live účet a chce to po mě adresu, která požaduje povinná pole přímo spojená s UK reáliemi, dá se tam vyplnit cokoli, nebo musím uvést relevantní adresu?

Díky za odpověď. Jinak update proběhl na Omnii7 včera naprosto bez problémů. Vše funguje jak má.

K některým, co tady chodí nadávat na WP7, co z toho krucinál máte? Já osobně jsem přešel pod WP7 teprve nedávno, přiznám se, že především díky nadšení pro jeho GUI a za dobu, co ho používám jsem jenom víc a víc spokojen. (Multitasking mi asi ani nijak zvlášť nechybí, u předchozích SmartPhonů, které jim disponovaly, jsem jej stejně moc nepoužíval) Každopádně mi přijde trapné tady chodit a navážet se (navíc do velice mladého systému, co sakra uměl Android v prvních verzích, kdy ještě nebyl cool pro nikoho jineho než early adopters?) ale to je vedlejší, myslím, že je přímo fantastické, že existuje několik systémů, které se zároveň výrazně liší a umožňují výběr. Ale to jsem se nechal unést. Hlavně bych chtěl odpověď na otázku výše.
Budjik
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by Budjik »

Díky za vyzkoušení, holt si asi musíme počkat až na lokalizaci. :) Ale tak i tak díky moc!
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

Však MS tu větu o té změně s platebními kartami taky posléze z changelogu smazal. Asi byla příliš matoucí.
datel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II

Post by datel »

Nazdar borci, můžete mi poradit, nebo vysvětlit jaký je rozdíl mezi Windows Mobile a Windows Phone 7 ? Například HTC HD2 pracuje na Windows Mobile, ale na některých stránkách se uvádí, že HD2 jede na Windows Phone... Tak to mě trochu dostalo a něco mi asi uteklo za informace o platformách ... Nastala nějaká změna v názvech ?
Předem se omlouvám za tyto otázky ... ;-)
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Post by spellshaper »

Změna v názvech nastala, původní Windows Mobile 6 byl oficiálně přejmenovaný na Windows Phone (6 - číslo se nepíše). Sice to nikdo nepoužívá, ale je to oficiální název MS. Ten novej systém se potom jmenuje Windows Phone 7.
datel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II

Post by datel »

spellshaper : Díky za soukr.zprávičku, dost si mi poradil. Zatím zůstanu u DHD ;-)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”