Máte někdo zkušenost s Marketplace po NoDo aktualizaci? Respektive, jak tam píšou, že to nyní akceptuje i karty s adresou mimo US, dalo by se to nyní tedy propojit s kartou vystavenou u nás? Mám založený UK Live účet a chce to po mě adresu, která požaduje povinná pole přímo spojená s UK reáliemi, dá se tam vyplnit cokoli, nebo musím uvést relevantní adresu?
Díky za odpověď. Jinak update proběhl na Omnii7 včera naprosto bez problémů. Vše funguje jak má.
K některým, co tady chodí nadávat na WP7, co z toho krucinál máte? Já osobně jsem přešel pod WP7 teprve nedávno, přiznám se, že především díky nadšení pro jeho GUI a za dobu, co ho používám jsem jenom víc a víc spokojen. (Multitasking mi asi ani nijak zvlášť nechybí, u předchozích SmartPhonů, které jim disponovaly, jsem jej stejně moc nepoužíval) Každopádně mi přijde trapné tady chodit a navážet se (navíc do velice mladého systému, co sakra uměl Android v prvních verzích, kdy ještě nebyl cool pro nikoho jineho než early adopters?) ale to je vedlejší, myslím, že je přímo fantastické, že existuje několik systémů, které se zároveň výrazně liší a umožňují výběr. Ale to jsem se nechal unést. Hlavně bych chtěl odpověď na otázku výše.
Kompletní seznam změn, které přináší NoDo aktualizace pro WP
Díky za vyzkoušení, holt si asi musíme počkat až na lokalizaci.
Ale tak i tak díky moc!
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Však MS tu větu o té změně s platebními kartami taky posléze z changelogu smazal. Asi byla příliš matoucí.
- datel
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II
Nazdar borci, můžete mi poradit, nebo vysvětlit jaký je rozdíl mezi Windows Mobile a Windows Phone 7 ? Například HTC HD2 pracuje na Windows Mobile, ale na některých stránkách se uvádí, že HD2 jede na Windows Phone... Tak to mě trochu dostalo a něco mi asi uteklo za informace o platformách ... Nastala nějaká změna v názvech ?
Předem se omlouvám za tyto otázky ...
Předem se omlouvám za tyto otázky ...
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Změna v názvech nastala, původní Windows Mobile 6 byl oficiálně přejmenovaný na Windows Phone (6 - číslo se nepíše). Sice to nikdo nepoužívá, ale je to oficiální název MS. Ten novej systém se potom jmenuje Windows Phone 7.
- datel
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II
spellshaper : Díky za soukr.zprávičku, dost si mi poradil. Zatím zůstanu u DHD