Pod to se take podepisu_petr_ wrote:S tim ''cpanim'' 3D do telefonu souhlasim,nepripada mi to jako extra uzitecne
HTC France potvrzuje: Nabušený model Evo 3D míří do Evropy!
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Jo, věřil jsem HTC...nezklamalo...Vypadá to skvěle, že by to byl nástupce mého Desire někdy za rok až cena klesne a Desire bude dosluhovat?
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Kdyby raději udělali hmatatelný 3d displej, aby se i čistě doteková placka dala pohodlně ovládat. Je pěkné, že mi současné displeje poskytnou 3d iluzi (či co), ale po displeji stejně budu muset vydatně šermovat prstem jako obvykle a stejně se na displej budu muset dívat 100% času jako obvykle.
- bkf1
- smartmaniak

TO Standa:
Mno na tenhle "startrek" (myslim na ten realny 3D displej) si jeste budem muset hodne pockat
Mno na tenhle "startrek" (myslim na ten realny 3D displej) si jeste budem muset hodne pockat
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jsou lide co se na to 3D chyti,ikdyz je to nesmysl a k nicemu.Jinak zajimave zarizeni,ne pro me,bez HW klavesnice ani ranu.
Konecne HTC vyrukovalo s necim aspon trosku zajimavym.
Konecne HTC vyrukovalo s necim aspon trosku zajimavym.
To ano,ale nejak sa zacat musi. Pamatam si,ked na trh prisiel prvy telefon s tusim 4 farebnym displejom. Tiez jedna skupina, že wow a druha,ze je to zbytocne.
Tiez si myslim,ze je to zatial nepouzitelne,alebo zbytocne pre pouzivatela to 3D
Tiez si myslim,ze je to zatial nepouzitelne,alebo zbytocne pre pouzivatela to 3D
- bkf1
- smartmaniak

TO HTCJIRKA:
Mno ja jsem k tomu tradicne hodne skepticky, stejne jako k ostatnim HTC, ale az to vyjde, tak si to rad osaham
TO Radospol:
Me by spise zajimalo, jestli bude nejaky prinos v tom, ze se displej z WVGA zmeni na qHD. Me se to zda malo, na nejakou vyraznejsi zmenu k lepsimu
Mno ja jsem k tomu tradicne hodne skepticky, stejne jako k ostatnim HTC, ale az to vyjde, tak si to rad osaham
TO Radospol:
Me by spise zajimalo, jestli bude nejaky prinos v tom, ze se displej z WVGA zmeni na qHD. Me se to zda malo, na nejakou vyraznejsi zmenu k lepsimu
-
Standa
- smartmaniak

bkf1: Já bych si dovolil přemýšlet trochu konspiračně a domnívat se, že kdyby výrobci chtěli, tak už tu ty zařízení máme, a to i s minimálně třídenní výdrží při maximální zátěži. Ale to by byly holt příliš velké pokroky. Zatím je třeba zarábat kravinama
.
- bkf1
- smartmaniak

TO Standa:
To podporujes moji konspiracni teorii o tom, ze HTC schvalne vyrabi telefony pouze s prumernym vykonem, aby pristi rok nemeli problem to prekonat
Vezmi si treba, ze Samsung Galaxy S byl prekonan Samsungem Galaxy S2 (myslim JEN verzi s Tegrou2) a pristi rok budou muset sehnat neco MNOHEM vykonejsiho. Pro HTC to ale bude hracka prekonat samo sebe 
Mno zpet k tem displejum... ja myslim, ze kdyz se budeme bavit CISTE o rozliseni, tak mezi 800x480 a 960x540 bude tak maly rozdil, ze ho nekteri nepoznaji vubec. Co ty si myslis?
To podporujes moji konspiracni teorii o tom, ze HTC schvalne vyrabi telefony pouze s prumernym vykonem, aby pristi rok nemeli problem to prekonat
Mno zpet k tem displejum... ja myslim, ze kdyz se budeme bavit CISTE o rozliseni, tak mezi 800x480 a 960x540 bude tak maly rozdil, ze ho nekteri nepoznaji vubec. Co ty si myslis?
no podle tve konspiracni teori jsem teda zvedav s cim prijde pristi rok lg jako nastupce po optimusu 2x ? 
-
Standa
- smartmaniak

bkf1: O HTC si taky myslím své. Doba, kdy to byli technologičtí lídři vzala za své. Ale chápu je, dnešní způsobem "inovací" vydělají daleko víc peněz. Stejný postup používala i Nokia svého času, nevím jak dnes. Jediný důvod, proč jsem je vzal na vědomí je spojení s Windows Phone.
O rozlišení displejů nejsem kompetentní hovořit, jelikož mi na 5" krásně stačí WVGA. Jsem proto s požadavky notně pozadu a rozdíl bych nejspíš nepoznal
.
O rozlišení displejů nejsem kompetentní hovořit, jelikož mi na 5" krásně stačí WVGA. Jsem proto s požadavky notně pozadu a rozdíl bych nejspíš nepoznal
- bkf1
- smartmaniak

TO Tmaska:
Mno ono to mozna nebude tak ostre a ostatni vyrobci si BOHUZEL uvedomi, ze ono je fajn, kdyz vyrobi zarizeni, ktere i za rok prekona nejnovejsi HTC, ale co jim to VYNESE?
Mno ono to mozna nebude tak ostre a ostatni vyrobci si BOHUZEL uvedomi, ze ono je fajn, kdyz vyrobi zarizeni, ktere i za rok prekona nejnovejsi HTC, ale co jim to VYNESE?
som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D ktore vtedy uz bude na trhu daky ten mesiac
- bkf1
- smartmaniak

A to je presne ten telefon, o kterem psali lide, kteri ho na vlastni oci videli, ze to 3Decko je nic mochellwet wrote:som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D
HTC a android 2.3 a netřeba dalších komentářů.
Než se to začne prodávat, tak se doladí OS 3.0 pro smartphony a pak zase nastanou tanečky okolo aktualizací. Pokud vše proběhne hladce a s aktualizacemi se nebude otálet pro stávající prodané modely (a netýká se to jen HTC), tak pak i HTC poskočí o pár pater víš, než je (myslím, že většinou uměle) dosazováno.
Než se to začne prodávat, tak se doladí OS 3.0 pro smartphony a pak zase nastanou tanečky okolo aktualizací. Pokud vše proběhne hladce a s aktualizacemi se nebude otálet pro stávající prodané modely (a netýká se to jen HTC), tak pak i HTC poskočí o pár pater víš, než je (myslím, že většinou uměle) dosazováno.
-
cukork
- nováček

- Zařízení: HD 2 with Andrid NAND,Desire HD,Ggs,sgs2
no nemozem si pomoct ale podla mna uplna pecka,nebyt toho 3d fotaku. a co sa tyka htc ako take,mam desire hd bez rootu a prave som kupil samsung galaxy s. no mozno okrem displeja je htc ferari a samsung moja fabia!!!!a dokonca aj frajerka po 2dnoch pouzivani sa nanho vykaslala a vzala si spet hd2 s androidom,ze nema to blesk,je to pomale,seka!!!! uz sa tesim ked kupym tohoto fesacika!!!!
TO Radospol:
[/quote]
Podla mna je to len kozmeticke vylepsenie,ale zase aj zato som rad,ze to potroškach posuvaju.
Podla mna je to len kozmeticke vylepsenie,ale zase aj zato som rad,ze to potroškach posuvaju.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Kdybych nešel do Streaka, tak bych Evo určitě zkusil. 3D mě sice nebere, ale už jsem tak zhýčkaný, že "Minidisplay" 4,3" mě přijde malý.
. To si nedělám legraci, to je bohužel fakt.
.
Takže se těším na nástupce Dell Streak. Těch 5" je ale opravdu už hrana!
Takže se těším na nástupce Dell Streak. Těch 5" je ale opravdu už hrana!
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
No každopádně je to krok dopředu a jestli nedorazí do evropy, tak budu jenom rád - co bych pak dělal s mým DHDéčkem
Překvapilo mě, že HTC pochopilo, že takovýto stroj potřebuje silnější baterku.
Překvapilo mě, že HTC pochopilo, že takovýto stroj potřebuje silnější baterku.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Toho bych se "nebál"
, oni to SW upraví, aby to nevydrželo ani den.
.