HTC France potvrzuje: Nabušený model Evo 3D míří do Evropy!

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

_petr_ wrote:S tim ''cpanim'' 3D do telefonu souhlasim,nepripada mi to jako extra uzitecne
Pod to se take podepisu :wink: Ostatne jak psali ti, co videli tyhle 3D serepeticky na vlastni oci: "nic moc" :???: Jinak ta gigovka v pameti je opravdu velmi prijemny parametr specifikace, ale spise bych ho videl jako vyhodu do budoucna :wink:
meec
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE w810i, HTC Desire

Post by meec »

Jo, věřil jsem HTC...nezklamalo...Vypadá to skvěle, že by to byl nástupce mého Desire někdy za rok až cena klesne a Desire bude dosluhovat?
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Kdyby raději udělali hmatatelný 3d displej, aby se i čistě doteková placka dala pohodlně ovládat. Je pěkné, že mi současné displeje poskytnou 3d iluzi (či co), ale po displeji stejně budu muset vydatně šermovat prstem jako obvykle a stejně se na displej budu muset dívat 100% času jako obvykle.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Standa:
Mno na tenhle "startrek" (myslim na ten realny 3D displej) si jeste budem muset hodne pockat :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Jsou lide co se na to 3D chyti,ikdyz je to nesmysl a k nicemu.Jinak zajimave zarizeni,ne pro me,bez HW klavesnice ani ranu.
Konecne HTC vyrukovalo s necim aspon trosku zajimavym.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

To ano,ale nejak sa zacat musi. Pamatam si,ked na trh prisiel prvy telefon s tusim 4 farebnym displejom. Tiez jedna skupina, že wow a druha,ze je to zbytocne.
Tiez si myslim,ze je to zatial nepouzitelne,alebo zbytocne pre pouzivatela to 3D
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO HTCJIRKA:
Mno ja jsem k tomu tradicne hodne skepticky, stejne jako k ostatnim HTC, ale az to vyjde, tak si to rad osaham :wink:

TO Radospol:
Me by spise zajimalo, jestli bude nejaky prinos v tom, ze se displej z WVGA zmeni na qHD. Me se to zda malo, na nejakou vyraznejsi zmenu k lepsimu :???:
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: Já bych si dovolil přemýšlet trochu konspiračně a domnívat se, že kdyby výrobci chtěli, tak už tu ty zařízení máme, a to i s minimálně třídenní výdrží při maximální zátěži. Ale to by byly holt příliš velké pokroky. Zatím je třeba zarábat kravinama :-).
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Standa:
To podporujes moji konspiracni teorii o tom, ze HTC schvalne vyrabi telefony pouze s prumernym vykonem, aby pristi rok nemeli problem to prekonat :wink: Vezmi si treba, ze Samsung Galaxy S byl prekonan Samsungem Galaxy S2 (myslim JEN verzi s Tegrou2) a pristi rok budou muset sehnat neco MNOHEM vykonejsiho. Pro HTC to ale bude hracka prekonat samo sebe :wink:
Mno zpet k tem displejum... ja myslim, ze kdyz se budeme bavit CISTE o rozliseni, tak mezi 800x480 a 960x540 bude tak maly rozdil, ze ho nekteri nepoznaji vubec. Co ty si myslis?
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

no podle tve konspiracni teori jsem teda zvedav s cim prijde pristi rok lg jako nastupce po optimusu 2x ? :)
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: O HTC si taky myslím své. Doba, kdy to byli technologičtí lídři vzala za své. Ale chápu je, dnešní způsobem "inovací" vydělají daleko víc peněz. Stejný postup používala i Nokia svého času, nevím jak dnes. Jediný důvod, proč jsem je vzal na vědomí je spojení s Windows Phone.
O rozlišení displejů nejsem kompetentní hovořit, jelikož mi na 5" krásně stačí WVGA. Jsem proto s požadavky notně pozadu a rozdíl bych nejspíš nepoznal :-D.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Tmaska:
Mno ono to mozna nebude tak ostre a ostatni vyrobci si BOHUZEL uvedomi, ze ono je fajn, kdyz vyrobi zarizeni, ktere i za rok prekona nejnovejsi HTC, ale co jim to VYNESE?
hellwet
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S3 + iPad 5 128GB

Post by hellwet »

som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D ktore vtedy uz bude na trhu daky ten mesiac
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

hellwet wrote:som na to strasne zvedavy ci ten termin dodrzia a aj tie parametre ale radsej by som si kupil LG Oprimus 3D
A to je presne ten telefon, o kterem psali lide, kteri ho na vlastni oci videli, ze to 3Decko je nic moc :???: Pokud vybiras neco neHTCckoveho resp. LG tak bych fakt radeji to LG 2x (jak jsem psal tedka v jedne bleskovce, tak se uzivatelska vyvojarska komunita kolem nej tak rychle rozhybala, ze uz je mozne vytvaret vlastni ROM... to byla fakt rychlost :) thread je tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 19#p201719" onclick="window.open(this.href);return false; ).
stock
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HP Ipaq 214

Post by stock »

HTC a android 2.3 a netřeba dalších komentářů.
Než se to začne prodávat, tak se doladí OS 3.0 pro smartphony a pak zase nastanou tanečky okolo aktualizací. Pokud vše proběhne hladce a s aktualizacemi se nebude otálet pro stávající prodané modely (a netýká se to jen HTC), tak pak i HTC poskočí o pár pater víš, než je (myslím, že většinou uměle) dosazováno.
cukork
nováček
nováček
Zařízení: HD 2 with Andrid NAND,Desire HD,Ggs,sgs2

Post by cukork »

no nemozem si pomoct ale podla mna uplna pecka,nebyt toho 3d fotaku. a co sa tyka htc ako take,mam desire hd bez rootu a prave som kupil samsung galaxy s. no mozno okrem displeja je htc ferari a samsung moja fabia!!!!a dokonca aj frajerka po 2dnoch pouzivani sa nanho vykaslala a vzala si spet hd2 s androidom,ze nema to blesk,je to pomale,seka!!!! uz sa tesim ked kupym tohoto fesacika!!!!
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

TO Radospol:
Me by spise zajimalo, jestli bude nejaky prinos v tom, ze se displej z WVGA zmeni na qHD. Me se to zda malo, na nejakou vyraznejsi zmenu k lepsimu :???:[/quote]
Podla mna je to len kozmeticke vylepsenie,ale zase aj zato som rad,ze to potroškach posuvaju.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Kdybych nešel do Streaka, tak bych Evo určitě zkusil. 3D mě sice nebere, ale už jsem tak zhýčkaný, že "Minidisplay" 4,3" mě přijde malý. :grin: . To si nedělám legraci, to je bohužel fakt. :!: .
Takže se těším na nástupce Dell Streak. Těch 5" je ale opravdu už hrana!
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

No každopádně je to krok dopředu a jestli nedorazí do evropy, tak budu jenom rád - co bych pak dělal s mým DHDéčkem :P

Překvapilo mě, že HTC pochopilo, že takovýto stroj potřebuje silnější baterku.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

Toho bych se "nebál" :tlem: , oni to SW upraví, aby to nevydrželo ani den. :tlem: .
Post Reply

Return to “HTC Evo 3D”