Windows Phone 7: NoDo NeDorazil? Nezbývá než čekat
Pomalu ztracim trpelivost. Mam 7.0 (7008) NoDo porad nikde. Koupeno u sunnysoftu, tedy bez brandovani.
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Ale tady asi nejde jen o Omnii 7, já osobně mám HTC 7 Pro a taky mám ještě 7008 a myslím, že tady je hodně uživatelů i z ostatních modelů HTC, kteří ještě čekají na nový update.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Chlapi, nejvíc mě štve, že mám taky founa z volného prodeje a aktualizace nikde(jde mi o princip).....jen doufám, že se MS poprsí a vezme si z tohoto poněkud podivného způsobu distribuce alespoň ponaučení a příště.....příště to bude frkot.
p.s. chvilku jsem dumal nad ,,klíčem" distribuce, podle jakých kriterií aktualizace naskakuje....no, on žádný klíč asi není, alespoň mě žádný nenapadl.
p.s. chvilku jsem dumal nad ,,klíčem" distribuce, podle jakých kriterií aktualizace naskakuje....no, on žádný klíč asi není, alespoň mě žádný nenapadl.
-
jos24
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7
...tiez nechapem podla akeho kluca postupuju, telefon HTC HD7 tiez z volneho predaja, nastavenie USA aj na PC a ZUNE a stale nic
ale uz kaslem na to bude bude nebude nebude
Vypada to, ze klicem jsou nahodne vybrane mnoziny telefonu
No jelikoz nejsem v tom sam, tak je mi lepe. Dik chlapi
Jestli takhle budou distribuovat take tu prazdninovou aktualizaci, tak me klepne...
No jelikoz nejsem v tom sam, tak je mi lepe. Dik chlapi
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
wp7 je v plenkách, a nemá smysl každý den brečet, že ještě nic. je to jako když puboši brečí nad tím, že ještě nezasunuli 
-
jos24
- přispěvatel

...celkom zaujimavy nazor a da s nim suhlasit, aj ked od puberty mam dost daleko ale mi proste nejde do hlavy preco niekto ano a niekto nie (a v podstate nezalezi ani od telefonu ani od operatora)
Jakou prazdninovou aktualizaci? Myslis Mango? O te se ted dohaduje jestli bude na podzim (nejdrive) nebo az pristi rok.tom028 wrote:Vypada to, ze klicem jsou nahodne vybrane mnoziny telefonu![]()
No jelikoz nejsem v tom sam, tak je mi lepe. Dik chlapiJestli takhle budou distribuovat take tu prazdninovou aktualizaci, tak me klepne...
Prave sa mi uspesne podarilo nainstalovat NoDo na HTC Trophy (cele to zabralo cca hodku, co sa mi zda dost dlho). Kedze update mi stale nebol ponuknuty automaticky, musel som ho vyvolat hackom http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 45#p201478" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW, stale mam pocit, ze aj nebrandovane zariadenia su blokovane operatormi (napr. Orange UK by mal NoDo povolit tento tyzden, tak ak ma niekto WP7 zariadenie na Orange SK a nema problem pockat, dajte pls. vediet ci sa vam update tento tyzden ponukne automaticky).
BTW, stale mam pocit, ze aj nebrandovane zariadenia su blokovane operatormi (napr. Orange UK by mal NoDo povolit tento tyzden, tak ak ma niekto WP7 zariadenie na Orange SK a nema problem pockat, dajte pls. vediet ci sa vam update tento tyzden ponukne automaticky).
Na podzim nebo až příští rok? To si dělaj pr...sranduRoberts wrote:Jakou prazdninovou aktualizaci? Myslis Mango? O te se ted dohaduje jestli bude na podzim (nejdrive) nebo az pristi rok.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
dle té tabulky co tady někde postoval Jirka Hrma to spíše vypadá, že se to zatím testuje- takže to vyslektují nebrand/ výrobní číslo a zkusí. tak si to představuji já (a nemusí to být nutně správnějos24 wrote:...celkom zaujimavy nazor a da s nim suhlasit, aj ked od puberty mam dost daleko ale mi proste nejde do hlavy preco niekto ano a niekto nie (a v podstate nezalezi ani od telefonu ani od operatora)
OT: napsal jsem "je to jako", ne, že "jste"
-
jos24
- přispěvatel

http://www.youtube.com/watch?v=ptEnhl-t ... ded#at=434" onclick="window.open(this.href);return false;