Windows Phone 7: NoDo NeDorazil? Nezbývá než čekat

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
tom028
přispěvatel
přispěvatel

Post by tom028 »

Pomalu ztracim trpelivost. Mam 7.0 (7008) NoDo porad nikde. Koupeno u sunnysoftu, tedy bez brandovani.
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Post by Rodsten »

Ale tady asi nejde jen o Omnii 7, já osobně mám HTC 7 Pro a taky mám ještě 7008 a myslím, že tady je hodně uživatelů i z ostatních modelů HTC, kteří ještě čekají na nový update.
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

Chlapi, nejvíc mě štve, že mám taky founa z volného prodeje a aktualizace nikde(jde mi o princip).....jen doufám, že se MS poprsí a vezme si z tohoto poněkud podivného způsobu distribuce alespoň ponaučení a příště.....příště to bude frkot.
p.s. chvilku jsem dumal nad ,,klíčem" distribuce, podle jakých kriterií aktualizace naskakuje....no, on žádný klíč asi není, alespoň mě žádný nenapadl.
jos24
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD7

Post by jos24 »

...tiez nechapem podla akeho kluca postupuju, telefon HTC HD7 tiez z volneho predaja, nastavenie USA aj na PC a ZUNE a stale nic :-( ale uz kaslem na to bude bude nebude nebude
tom028
přispěvatel
přispěvatel

Post by tom028 »

Vypada to, ze klicem jsou nahodne vybrane mnoziny telefonu :tlem:
No jelikoz nejsem v tom sam, tak je mi lepe. Dik chlapi :) Jestli takhle budou distribuovat take tu prazdninovou aktualizaci, tak me klepne...
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

wp7 je v plenkách, a nemá smysl každý den brečet, že ještě nic. je to jako když puboši brečí nad tím, že ještě nezasunuli :lol:
jos24
přispěvatel
přispěvatel

Post by jos24 »

...celkom zaujimavy nazor a da s nim suhlasit, aj ked od puberty mam dost daleko ale mi proste nejde do hlavy preco niekto ano a niekto nie (a v podstate nezalezi ani od telefonu ani od operatora)
Roberts
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6, iPad Air

Post by Roberts »

tom028 wrote:Vypada to, ze klicem jsou nahodne vybrane mnoziny telefonu :tlem:
No jelikoz nejsem v tom sam, tak je mi lepe. Dik chlapi :) Jestli takhle budou distribuovat take tu prazdninovou aktualizaci, tak me klepne...
Jakou prazdninovou aktualizaci? Myslis Mango? O te se ted dohaduje jestli bude na podzim (nejdrive) nebo az pristi rok.
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

Prave sa mi uspesne podarilo nainstalovat NoDo na HTC Trophy (cele to zabralo cca hodku, co sa mi zda dost dlho). Kedze update mi stale nebol ponuknuty automaticky, musel som ho vyvolat hackom http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 45#p201478" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW, stale mam pocit, ze aj nebrandovane zariadenia su blokovane operatormi (napr. Orange UK by mal NoDo povolit tento tyzden, tak ak ma niekto WP7 zariadenie na Orange SK a nema problem pockat, dajte pls. vediet ci sa vam update tento tyzden ponukne automaticky).
Faramir
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPad 2 3G 64 GB white

Post by Faramir »

Roberts wrote:Jakou prazdninovou aktualizaci? Myslis Mango? O te se ted dohaduje jestli bude na podzim (nejdrive) nebo az pristi rok.
Na podzim nebo až příští rok? To si dělaj pr...srandu :-(
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

jos24 wrote:...celkom zaujimavy nazor a da s nim suhlasit, aj ked od puberty mam dost daleko ale mi proste nejde do hlavy preco niekto ano a niekto nie (a v podstate nezalezi ani od telefonu ani od operatora)
dle té tabulky co tady někde postoval Jirka Hrma to spíše vypadá, že se to zatím testuje- takže to vyslektují nebrand/ výrobní číslo a zkusí. tak si to představuji já (a nemusí to být nutně správně :-))

OT: napsal jsem "je to jako", ne, že "jste" ;-)
jos24
přispěvatel
přispěvatel

Post by jos24 »

http://www.youtube.com/watch?v=ptEnhl-t ... ded#at=434" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”