Trhání videa pořízeného telefonem

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
majk660
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by majk660 »

no tak ale vyladit by to meli ne??? k cemu to tam je kdyz se to trha.... prece nebudu kupovat jiny mob kvuli toho ze chci vyuzivat v telefonu i kameru... to by me ti zelenaci dost nasr....
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Post by dufulo »

Tak ja mám 16 gb class 2 s video mi neseká, používam ale vplayer. Vo vstavanom prehrávači seká :)
majk660
nováček
nováček

Post by majk660 »

jo video je v pohode, ale ja mluvim o nataceni videa mobilem, pritom se to seka...
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Post by dufulo »

Pardon :)
Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC DHD

Post by Vacclaf »

Já jsem pořídil 16GB kartu(původní byla vadná a nereklamoval jsem ji), video nahrávám bez sekání a přehrávám přímo přes Galerii a rovněž bez sekání. Filmy přehrávám přes RockPlayer v. 1.7.41( v jiných jde zvuk jináč než obraz) a přehraju avi 2,4GB bez problémů. Nechci tvrdit, že to u některých rychlejší karta napraví, ale možné je fšecko.
skybee
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Touch HD1, Desire HD

Post by skybee »

Tak ted uz tomu vubec nerozumim. Bud teda nejsou vsechny telefony stejny..a nebo nejsou stejny vsechny karty. Nektete budou asi co do sve kartovitosti kapku kartovitejsi nez jine a tudiz lepsi ..nebo uz nevim. Zatim asi nastavim mensi roliseni videa a budu nahravat v horsi kvalite (ale plynule) dokud se nenajde nejake kvalitni reseni. Az na ty zaseky se mi zda video vcelku pekne.
martasbas
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Microsoft Lumia 950 Black

Post by martasbas »

Koupil jsem rychlejší kartu abych zabránil trhání videa a bylo to k ničemu. Kartou to prostě neni, class 2 stačí, to trhání dělá procesor. Když před natáčením videa vypnu internet aplikací APN OnOff a vypnu vše nepotřebné aplikací Advanced task killer free a začnu natáčet v 720p tak mám video naprosto plinulé a bez trhnutí. Od té doby co to takhle dělám tak se mi nestalo abych měl trhavé video. Myslím si že je to tím netem, jak telefon při natáčení chce něco stáhnout nebo se prostě jen připojit je to na procík moc a video trhá. Jednoduchý jako facka.
7iCore
nováček
nováček

Re: Trhání videa pořízeného telefonem

Post by 7iCore »

Jj kartou to není mám 16GB class 2 a vše je ok ,jinak jak píše Martas dělá to net hlavně WiFi,ale i 3G obecně je při surfování telefon pomalejší..
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”