Zaměstnanci Nokie protestují proti spolupráci s Microsoftem

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Minatory
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Minatory »

@sOram: WP7 je rozhodně lepší v ekosystému než Android. To připojení na Windows Live je něco o čem si může Android nechat zdát. Hlavně když teď bude do WP7 implementované celé Kin Studio.
Michal Javůrek

Post by Michal Javůrek »

sOram radši už drž pec když už se neorientuješ ani v PC, ani v komunikátorech. Nehodlám tu obhajovat WP7, má spoustu chyb, ale stěžovat si zrovna na nedostatek aplikací svědčí jen o tvé neinformovanosti. A co se týče PC, tak to Sir Andrew vyjádřil zcela přesně - když si ten systém sám zasviníš, tak si nestěžuj, že stojí za prd a neříkej, jak jsi pokročilý uživatel a všichni ostatní mají PC jen na IE.

Omlouvám se za OT, jen se divím, že se i na kvalitních fórech najdou lidé, kteří dosud nic kloudného nenapsali, nikomu neporadili, ale hned by na všechno nadávali a rýpali do uživatelů, kteří už tu nějaký ten pátek jsou a mnoha lidem pomohli.
weaslyxx
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by weaslyxx »

Že by Ovi maps pod WP7? :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ovi Maps budou i pod WP7,ale nevim jak se nokia ubrani,aby je nekdo nevykuchal(a ze xda nebude zahalet) a nepouzival pod jinymi znackami...Pak by nokia ztratila tuto vyhodu a originalitu..
jurrkkooo
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 4 32 GB

Post by jurrkkooo »

hledáte chyby v WM7 .. , ale co android? Ten je "použitelnej" taky jen chvíli .. když si vzpomenu na to mrznutí .. sekání .. samo vypínání na 1.6 tak se mi z toho chtělo brečet.

WM7 tu není ani půlrok .. dejte tomu čas vychytají se chybky .. s Nokia to rošíří .. nalepí vývojáře .. a bude to druhej android.. já osobně vidím v WM taky trochu budnoucst ... :tlem:
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Jaké chybky? Já nemám s WP7 žádný problém. Nebo myslíte absenci nějakých funkcí?
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

to jurko: zadny system neni bez chyb... ale proboha jak muzes rikat, ze se Android seka, mrzne? Na jakem zarizeni jsi ji mel? A jak je to dlouho zpet... zkusil jsi nejakou aktualni verzi? Za rok jsem musel nedobrovolne vyndavat baterku jednou.. a to jeste u custom romky u oficialni nikdy. Kdyz neznas, tak nekritizuj.
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Píše o verzi 1.6
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Ta už se snad nikde nepoužívá. Android je stabilní a nemám k němu žádné výhrady. Je jednoduchý a dá se s ním dělat spoustu věcí.

K tématu:
Symbian jsem měl a už mi nesmí do telefonu. Jen mě strašně mrzí, že tímto krokem pohřbívají i MeeGo. Jsem byl dosti natěšený na nový zařízení s tímto OS v telefonu N9 a ono z toho na konec nebude asi nic. Nebo N9+WP7 ??
jurrkkooo
nováček
nováček

Post by jurrkkooo »

Neoplex: tím myslím starší verze systemu .. ty počáteční .. kde ty chyby přece byly. Nebylo vše až tak úplně plynule a mrznutí systému nebylo taky až tak neobvyvké + prouzdání po webu bylo přímo k pláči.

Dnešního androida jsem velký fanda. Všechny ty nedostatky se vychytaly a je to jeden z nejlepších systemu dneška :) nesmíš číst jen mezi řádky .. :)

premikkoci: No myšleno "chybky" jsem samozřejmě nějaké ty nedostatky.. které se vychytají a bude to výborný OS, kterému velmy fandím .. :))

---------------------------------------
jinak ještě k sybianu. Je to "nejlepší" OS, které můžete najít na Ne-dotykových mobilech. Symbian je jednoduchý pro ovládaní tlačítky, ale v době widgetu, serfování a jiných požadavku začiná byt zastaralý.

Symbian je pro normální telefony, ve kterých chcete přehled a snadné ovladání. Pro smartphony nebyl stvořen. :wink:
Matko
nováček
nováček
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Matko »

Zamestnanci nevedia urobit OS ktory by sa predaval a este sa rozhodnu protestovat ako keby oni za to ani nemholi pritom je to ich vina :D
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

presne tak 1.6 uz davno temer nikdo nepouziva, ale asi jsi to myslel trosku jinak nez jsem to pochopil.

Mno tak jako tak, tohle WP7 urcite pomuze... kdyz si vememe v potaz politiku Nokie treba ohledne lokalizaci, tak se nebude x let cekat na cestinu ve WP7 a to same plati pro marketplace. Spolecne podle me rychle vyresi, takove ty zakladni veci a detske nemoci a pak uz budou jen a jen zdokonalovat. Otazka jakym smerem to pujde, aby drzeli krok s trendy.
jurrkkooo
nováček
nováček

Post by jurrkkooo »

NeoPlex: no já to myslel tak ..., že WM7 je nový system jako byl android .. takže mu musíte dát čas na doladění ..

DÁVNO jsem četl to same o androidu, jak tu každý nadával, že android jen mrzne, sekáse, a je nepoužitelnej. A vidíš co se stalo po roce. :))

Takže bych teď ještě WM nekrityzoval .. uvidíme za rok. :))
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”