Zaměstnanci Nokie protestují proti spolupráci s Microsoftem
@sOram: WP7 je rozhodně lepší v ekosystému než Android. To připojení na Windows Live je něco o čem si může Android nechat zdát. Hlavně když teď bude do WP7 implementované celé Kin Studio.
-
Michal Javůrek
sOram radši už drž pec když už se neorientuješ ani v PC, ani v komunikátorech. Nehodlám tu obhajovat WP7, má spoustu chyb, ale stěžovat si zrovna na nedostatek aplikací svědčí jen o tvé neinformovanosti. A co se týče PC, tak to Sir Andrew vyjádřil zcela přesně - když si ten systém sám zasviníš, tak si nestěžuj, že stojí za prd a neříkej, jak jsi pokročilý uživatel a všichni ostatní mají PC jen na IE.
Omlouvám se za OT, jen se divím, že se i na kvalitních fórech najdou lidé, kteří dosud nic kloudného nenapsali, nikomu neporadili, ale hned by na všechno nadávali a rýpali do uživatelů, kteří už tu nějaký ten pátek jsou a mnoha lidem pomohli.
Omlouvám se za OT, jen se divím, že se i na kvalitních fórech najdou lidé, kteří dosud nic kloudného nenapsali, nikomu neporadili, ale hned by na všechno nadávali a rýpali do uživatelů, kteří už tu nějaký ten pátek jsou a mnoha lidem pomohli.
Že by Ovi maps pod WP7? 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ovi Maps budou i pod WP7,ale nevim jak se nokia ubrani,aby je nekdo nevykuchal(a ze xda nebude zahalet) a nepouzival pod jinymi znackami...Pak by nokia ztratila tuto vyhodu a originalitu..
hledáte chyby v WM7 .. , ale co android? Ten je "použitelnej" taky jen chvíli .. když si vzpomenu na to mrznutí .. sekání .. samo vypínání na 1.6 tak se mi z toho chtělo brečet.
WM7 tu není ani půlrok .. dejte tomu čas vychytají se chybky .. s Nokia to rošíří .. nalepí vývojáře .. a bude to druhej android.. já osobně vidím v WM taky trochu budnoucst ...
WM7 tu není ani půlrok .. dejte tomu čas vychytají se chybky .. s Nokia to rošíří .. nalepí vývojáře .. a bude to druhej android.. já osobně vidím v WM taky trochu budnoucst ...
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Jaké chybky? Já nemám s WP7 žádný problém. Nebo myslíte absenci nějakých funkcí?
to jurko: zadny system neni bez chyb... ale proboha jak muzes rikat, ze se Android seka, mrzne? Na jakem zarizeni jsi ji mel? A jak je to dlouho zpet... zkusil jsi nejakou aktualni verzi? Za rok jsem musel nedobrovolne vyndavat baterku jednou.. a to jeste u custom romky u oficialni nikdy. Kdyz neznas, tak nekritizuj.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Píše o verzi 1.6
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Ta už se snad nikde nepoužívá. Android je stabilní a nemám k němu žádné výhrady. Je jednoduchý a dá se s ním dělat spoustu věcí.
K tématu:
Symbian jsem měl a už mi nesmí do telefonu. Jen mě strašně mrzí, že tímto krokem pohřbívají i MeeGo. Jsem byl dosti natěšený na nový zařízení s tímto OS v telefonu N9 a ono z toho na konec nebude asi nic. Nebo N9+WP7 ??
K tématu:
Symbian jsem měl a už mi nesmí do telefonu. Jen mě strašně mrzí, že tímto krokem pohřbívají i MeeGo. Jsem byl dosti natěšený na nový zařízení s tímto OS v telefonu N9 a ono z toho na konec nebude asi nic. Nebo N9+WP7 ??
Neoplex: tím myslím starší verze systemu .. ty počáteční .. kde ty chyby přece byly. Nebylo vše až tak úplně plynule a mrznutí systému nebylo taky až tak neobvyvké + prouzdání po webu bylo přímo k pláči.
Dnešního androida jsem velký fanda. Všechny ty nedostatky se vychytaly a je to jeden z nejlepších systemu dneška
nesmíš číst jen mezi řádky .. 
premikkoci: No myšleno "chybky" jsem samozřejmě nějaké ty nedostatky.. které se vychytají a bude to výborný OS, kterému velmy fandím ..
)
---------------------------------------
jinak ještě k sybianu. Je to "nejlepší" OS, které můžete najít na Ne-dotykových mobilech. Symbian je jednoduchý pro ovládaní tlačítky, ale v době widgetu, serfování a jiných požadavku začiná byt zastaralý.
Symbian je pro normální telefony, ve kterých chcete přehled a snadné ovladání. Pro smartphony nebyl stvořen.
Dnešního androida jsem velký fanda. Všechny ty nedostatky se vychytaly a je to jeden z nejlepších systemu dneška
premikkoci: No myšleno "chybky" jsem samozřejmě nějaké ty nedostatky.. které se vychytají a bude to výborný OS, kterému velmy fandím ..
---------------------------------------
jinak ještě k sybianu. Je to "nejlepší" OS, které můžete najít na Ne-dotykových mobilech. Symbian je jednoduchý pro ovládaní tlačítky, ale v době widgetu, serfování a jiných požadavku začiná byt zastaralý.
Symbian je pro normální telefony, ve kterých chcete přehled a snadné ovladání. Pro smartphony nebyl stvořen.
Zamestnanci nevedia urobit OS ktory by sa predaval a este sa rozhodnu protestovat ako keby oni za to ani nemholi pritom je to ich vina :D
presne tak 1.6 uz davno temer nikdo nepouziva, ale asi jsi to myslel trosku jinak nez jsem to pochopil.
Mno tak jako tak, tohle WP7 urcite pomuze... kdyz si vememe v potaz politiku Nokie treba ohledne lokalizaci, tak se nebude x let cekat na cestinu ve WP7 a to same plati pro marketplace. Spolecne podle me rychle vyresi, takove ty zakladni veci a detske nemoci a pak uz budou jen a jen zdokonalovat. Otazka jakym smerem to pujde, aby drzeli krok s trendy.
Mno tak jako tak, tohle WP7 urcite pomuze... kdyz si vememe v potaz politiku Nokie treba ohledne lokalizaci, tak se nebude x let cekat na cestinu ve WP7 a to same plati pro marketplace. Spolecne podle me rychle vyresi, takove ty zakladni veci a detske nemoci a pak uz budou jen a jen zdokonalovat. Otazka jakym smerem to pujde, aby drzeli krok s trendy.
NeoPlex: no já to myslel tak ..., že WM7 je nový system jako byl android .. takže mu musíte dát čas na doladění ..
DÁVNO jsem četl to same o androidu, jak tu každý nadával, že android jen mrzne, sekáse, a je nepoužitelnej. A vidíš co se stalo po roce.
)
Takže bych teď ještě WM nekrityzoval .. uvidíme za rok.
)
DÁVNO jsem četl to same o androidu, jak tu každý nadával, že android jen mrzne, sekáse, a je nepoužitelnej. A vidíš co se stalo po roce.
Takže bych teď ještě WM nekrityzoval .. uvidíme za rok.