LG Optimus One P500

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG P500 a LG P990 / Samsung Galaxy S 2

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Zdravím.
Pořídil jsem si tenhle sm a přecházím z Nokie E52. Tenhle bude mým vstupem na pole Androidu. Už se těším, až obdržím balíček od Vodafonu. :)
Máte někdo už zkušenosti s tímhle typem?
H
metju
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5

LG Optimus One P500

Post by metju »

Ja ho vlastním už asi dva týždne...
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

To se máš, já ho objednal před týdnem a ještě nemám oznámení od Český pošty, že si ho mám vyzvednout. Na jejich stránkách je u mé zásilky info, že z technických problémů se nedaří doručit. Tzn. rozbili mi ho :( njn pošta na Praze 4. :)

Ják jsi s ním spokojený? Flash asi nefunguje, co?
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

LG Optimus One P500

Post by 4n's »

Take bych se chtel zeptat, zda jste spokojeni s timto telefonem. Pisou, ze se za 40 dni prodalo milion kusu, takze to uspesny telefon. Co je na nem tak fajn (krome ceny)? Jak je na tom plynulost nekonvertovanych videi / hrani her / surfovani?
Diky
4n's
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Zítra ho již budu mít doma, tzn. dám co nejdříve odpověď z vlastní zkušenosti. :)
metju
nováček
nováček

LG Optimus One P500

Post by metju »

Spokojný som. Fyzické prevedenie je myslím na vynikajúcej úrovni, telefón sadne do ruke (aspoň mojej) ako uliaty. Flash nejde, to je jednoducho fakt. Čo sa týka videí, neviem, neskúšal som. Rýchlosť systému a reakcie sú v pohode, je celkom rýchly, surfuje sa na ňom v pohode. S hrami som zatiaľ tiež nemal problém. Za tie peniaze je to super telefón. :wink:
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Tak první dojmy zatím spíš kladné :)

- při sledování videí z youtube v HQ se mi zařízení zasekává.
- nedá se nastavit správce zařízení
- flash nefunguje a tuhne mi přecházení mezi plochami sem tam... snad tím mrazem venku :)

Jinak veliká spokojenost zatím, kromě firefoxu pro android, ten to prostě nezvládá... tak mám operu.
metju
nováček
nováček

LG Optimus One P500

Post by metju »

- Tak občas sa stane aj mne, že niečo sa neprepne okamžite, ale to už ani nevnímam. Ináč čo sa týka správcu domácej obrazovky, tak používam aplikáciu LauncherPro. Zdá sa mi, že je svižnejšia ako defaultná od LG.
- Youtube - skús si stiahnuť z marketu novú aplikáciu, ja s HQ videami nemám problém.
- Čo máš na mysli pod nastavením správcu zariadení?
- No a čo sa týka prehliadača, tak jednoznačne Opera, tu nie je o čom diskutovať ;-)
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

- Správce zařízení je v nastavení a ukazuje se mi před odemčením přístroje, tedy píše, že není zadán... :))
Nastavení -> Nastavení poloy a zabezpečení -> Vyberte správce zařízení
A na zamknuté klávesnici anglicky: this device belong to: ---
Tu plochu asi nebudu řešit, počkám na update na 2.3. Prý to dostane Optimus One.
A ten youtube se mi seká i po auktualizaci. Ale zatím stále spokejný, i za tu update, který bude snad co nejdřív.
metju
nováček
nováček

LG Optimus One P500

Post by metju »

Tak v update dúfam aj ja, Gingerbread vyzerá veľmi dobre. Tomu youtube vôbec nerozumiem. Cez čo ťaháš dáta, wifi?
Tak mne sa nič také pred odomknutím neukazuje, v Device Administrators mi píše že "No available device administrators" :grin:

Mimochodom synchronizáciu s PC Suite si už skúšal?
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Tak problém jsem vyřešil. Je to hláška AVG antiviru a povýšením na plnou verzi se dá editovat. Dobrý je, že jsem rovnou mobil zaregistroval (výrobní číslo) a spojil s aplikacema, tzn. při náhodné ztrátě či odcizení ho budu moci najít přes mapy google. V tom nastavení to je ale systém a tam se nedovedu stejně dostat.
Ten youtube už maká svižněji, nějak se uklidnil a HQ už neřeším.
Data tahám stále (exchange, email, stánky, fb potažmo imo.im) takže chápu, že je trochu zaměstnán, ale většinou jsem na dobrém wifi nebo mám datový tarif bohužel u vodafonu s FUP 3GB. (úplně se bojím co se bude dít za týden, až mi začnou snižovat rychlost ;oI )
LG synchronizaci jsem nainstaloval a nic. telefon mi přes kabel prostě nenajde. Zkoušel jsem i přepnout do stavu mass-storage (jen pro jistotu). jestli jede jen přes bluetooth tak jsem v... Ale stejně všechno mám na exchange a googlu, tak mi to moc nevadí.

Jinak oblíbil jsem si aplikaci Chrometophone (funguje jen s google účtem) podpora googlemaps, web, youtube ...

-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 16:39) --

mimochodem, rychle ve zkratce o LG P500 video. zkouknu a vím všechno... XD
http://www.youtube.com/watch?v=cD_XvVvI ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
metju
nováček
nováček

LG Optimus One P500

Post by metju »

Tak mne telefón cez kábel nájde, ale cez bluetooth nie. Každopádne synchro mi nefunguje, neviem prečo. Problém bude podľa mňa v PC Suite. Totálne nepoužiteľný program.
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Už jste někdo byli na LG App Store? :)
http://robot-honza.blogspot.com/2010/12 ... amani.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tolik jsem se ještě nenaštval. 2 dny trvalo, než jsem se připojil :(
standalid
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG Optimus One

LG Optimus One P500

Post by standalid »

Ahoj lidi. Mam takový problém. Používám několik aplikací na tomto telefonu (LG Optimus one) a hrozně se mi díky aplikacím vybíjí baterka. Když se podívám do správy aplikací, tak tam vidím asi tak cca 20 spuštěných aplikací, které v ten moment ani nevyužívám a nijak nejdou vypnout. Nevíte co s tím?? Díky za rychlé odpovědi.
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Dobré je si stáhnout Taskmanagera. Ale některé z aplikací stejně nevypneš, protože je používá systém. Zkus nejprve na Android Marketu stáhnout nějakého Taskmanagera a vyzkoušet některé prostě zhodit. Mimochodem, cokoliv máš na ploše jakékoliv je pořád ve spuštěných aplikacích... Já používám normálně Advanced Task Killer - free na Android Marketu, ale jsou tam i lepší, stačí hledat.
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

LG Optimus One P500

Post by Vitezslav2 »

Chtěl bych se zeptat,jestli někdo nevíte,zda se dají nějakou aplikací trochu probarvit a zaostřit fotky při focení.
Díky za radu.
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Je nová aktualizace na LG P500!!! :))))
standalid
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG Optimus One

LG Optimus One P500

Post by standalid »

A kde se da takova aktualizace sehnat??
Za ten tip na aplikace diky. Jeste dotaz. Existuje nejakej kos? Nebo kam jako mizi slozky kdyz je vymazu z plochy? Diky
Robot_Honza
přispěvatel
přispěvatel

LG Optimus One P500

Post by Robot_Honza »

Nee, na plochu dáváš věci ze seznamu aplikací nebo widgety. to jsou jen zástupci nic více. :) pokud nepoužíváš ADW Luncher, který nabízí i odinstalaci.
Aktualizaci provedeš přes PC tím, že přepneš tel. na ladění přes USB a zpustíš LG PC Suite... :) najdeš na stažení na stránkách lgappliaction.com.
kapl
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: LGP 500

LG Optimus One P500

Post by kapl »

1.Kdo prosím poradí jak odstranit z telefonu:
- úvodní animaci operátora po zapnutí
- domovskou stránku operátora a jeho aplikace opět nastavené "natvrdo"
2. má někdo zkušenosti s folií na displej?
Jinak spokojenost a to i přes zkušenost s HTC Desire, jen mi připadá delší čas při hledání polohy přes GPS...
Post Reply

Return to “HTC telefony”