Tak problém jsem vyřešil. Je to hláška AVG antiviru a povýšením na plnou verzi se dá editovat. Dobrý je, že jsem rovnou mobil zaregistroval (výrobní číslo) a spojil s aplikacema, tzn. při náhodné ztrátě či odcizení ho budu moci najít přes mapy google. V tom nastavení to je ale systém a tam se nedovedu stejně dostat.
Ten youtube už maká svižněji, nějak se uklidnil a HQ už neřeším.
Data tahám stále (exchange, email, stánky, fb potažmo imo.im) takže chápu, že je trochu zaměstnán, ale většinou jsem na dobrém wifi nebo mám datový tarif bohužel u vodafonu s FUP 3GB. (úplně se bojím co se bude dít za týden, až mi začnou snižovat rychlost

)
LG synchronizaci jsem nainstaloval a nic. telefon mi přes kabel prostě nenajde. Zkoušel jsem i přepnout do stavu mass-storage (jen pro jistotu). jestli jede jen přes bluetooth tak jsem v... Ale stejně všechno mám na exchange a googlu, tak mi to moc nevadí.
Jinak oblíbil jsem si aplikaci Chrometophone (funguje jen s google účtem) podpora googlemaps, web, youtube ...
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 16:39) --
mimochodem, rychle ve zkratce o LG P500 video. zkouknu a vím všechno... XD
http://www.youtube.com/watch?v=cD_XvVvI ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;