Samsung zřejmě v Barceloně představí nástupce Galaxy S
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
To neskutečné souhlas...ale ve špatném slova smyslu. Ovšem je to věc názoru, vkusu.
-
Mirek Kočí
- nováček

- Zařízení: Lumia 800, Motorola Zoom,iPad, Galaxy Nexus, One X
Naprosto s tebou souhlasím.uni wrote:Osobně mohu s čistým svědomím prohlásit, že SLCD displej je na koukání mnohem příjemnější, než sAMOLED.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@htcjirka : toto http://pocketnow.com/android/why-the-fl ... the-future" onclick="window.open(this.href);return false; : by se ti líbilo?
mně teda ano
mně teda ano
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Skoro by se dalo rict futuristicke,ale vypada to vazne zajimave,dik za link,to se clovek pokocha.. 
Osobně by se teda velmi líbilo.jacek wrote:@htcjirka : toto http://pocketnow.com/android/why-the-fl ... the-future" onclick="window.open(this.href);return false; : by se ti líbilo?
mně teda ano
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Samsung si brousí zuby na Barcelonu s nástupcem Galaxy S
TO Uni:
Nemam potrebu ti oponovat... jen kdyz s tebou zasadne nesouhlasim. Samozrejme kdyz chces za kazdou cenu mechanickou QWERTY, tak je situace jina, ale s oficialnimi updaty je na tom LG a Motorola snad uplne stejne (nevim jak (bez)problemove jsou na motorolu ty neoficialni).
Ad. Omnia2: samozrejme ze jsem ji mel v ruce a mam s ni opravdu HODNE "flashovacich zazitku". Jinak Omnii2 prece nemuzes srovnavat s HD2!!! Omnia 2 byla prece odpoved na HD1ku (sice s pulrocnim spozdenim, ale zato vykonove na tom byla MNOHEM lepe). Co se tyce Galaxy S (odpoved na Desire1), tak puvodni ROM nebyla zrovna bezproblemova, to s tebou souhlasim bez vyhrad, ale po upgrade uz s tebou souhlasit nemuzu (jinak asi nevis ze Samsung vydava CZ aktualizace nekdy i dvakrat do mesice ze? upgrade si musis udelat neoficialne (nebo v autoriz. servisu), ale na zaruku to nema vliv, jak mi potvrdili v jednom autorizovanem servisu; pri reklamaci zkoumaji boot, ROM, radio, CSC a vse musi byt "podepsane" Samsungem). Pokud chces srovnavat neco s DHD tak k tomu dej neco odpovidajiciho tzn. Nexus S. Mimojine jak pise DubyDu, tak Samsung je na tom lepe i s baterii, sice ne zcela rozhodujicim zpusobem, ale je to znatelne. A kvalita displeje je subjektivni, ale pro me Samsung zatim celkem vitezi a to URCITE pokud se jedna o srovnani s HTC.
PS: Uved nejake ty "prasarny", ktere Samsung dela, at se poucime
Resp. at potencialni uzivatele vedi, do ceho jdou 
Nemam potrebu ti oponovat... jen kdyz s tebou zasadne nesouhlasim. Samozrejme kdyz chces za kazdou cenu mechanickou QWERTY, tak je situace jina, ale s oficialnimi updaty je na tom LG a Motorola snad uplne stejne (nevim jak (bez)problemove jsou na motorolu ty neoficialni).
Ad. Omnia2: samozrejme ze jsem ji mel v ruce a mam s ni opravdu HODNE "flashovacich zazitku". Jinak Omnii2 prece nemuzes srovnavat s HD2!!! Omnia 2 byla prece odpoved na HD1ku (sice s pulrocnim spozdenim, ale zato vykonove na tom byla MNOHEM lepe). Co se tyce Galaxy S (odpoved na Desire1), tak puvodni ROM nebyla zrovna bezproblemova, to s tebou souhlasim bez vyhrad, ale po upgrade uz s tebou souhlasit nemuzu (jinak asi nevis ze Samsung vydava CZ aktualizace nekdy i dvakrat do mesice ze? upgrade si musis udelat neoficialne (nebo v autoriz. servisu), ale na zaruku to nema vliv, jak mi potvrdili v jednom autorizovanem servisu; pri reklamaci zkoumaji boot, ROM, radio, CSC a vse musi byt "podepsane" Samsungem). Pokud chces srovnavat neco s DHD tak k tomu dej neco odpovidajiciho tzn. Nexus S. Mimojine jak pise DubyDu, tak Samsung je na tom lepe i s baterii, sice ne zcela rozhodujicim zpusobem, ale je to znatelne. A kvalita displeje je subjektivni, ale pro me Samsung zatim celkem vitezi a to URCITE pokud se jedna o srovnani s HTC.
PS: Uved nejake ty "prasarny", ktere Samsung dela, at se poucime
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Tak u Samsungu je dost zajímavé téma např. práce s paměťovou kartou. Např. u Galaxy 551 nebo u zmíněného S, prasárny za prasárnou... Ale já se až tak o Samsungy nezajímám, ale není problémy zas tak těžké najít. Min. Galaxy S je "vděčné" téma do fór typu "mám problém...".
- bkf1
- smartmaniak

Myslis ten prehnane hranaty koncept?-Pavel- wrote:viděl jsem i screen a jestli to byl obrázek aktuální, tak se bude jednat o velmi povedený design

Toto se me vubec nelibi :o( Rad bych videl design na zpusob Wave ;o)
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
@bkf1 : to mně zase jo......zaoblené tvary čehokoli jsou lehce ženské - to ovšem neznamená ošklivé 
- bkf1
- smartmaniak

To ja mam nejradsi kombinace ;o) Ani hranate ani oble proste vzit ruzne prvky, pohrat si s nimi a zkloubit to vse zajimave do jednoho celku ;o)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Me se take libi o hodne vic ostre hrany,tech oblych je vsude dost a uz je to okoukane.Dal nemusim lesklou,jsem tak rad ze N900 je z vetsiny matna.
- bkf1
- smartmaniak

Tohle se mi jeste libi:

Akorat bych v horni casti rad videl logo treba Samsungu
Akorat bych v horni casti rad videl logo treba Samsungu
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
Samsung si brousí zuby na Barcelonu s nástupcem Galaxy S
a zase...musim suhlasit...samsung je u mna na druhom mieste, hned po...bkf1 wrote: A kvalita displeje je subjektivni, ale pro me Samsung zatim celkem vitezi a to URCITE pokud se jedna o srovnani s HTC.
- bkf1
- smartmaniak

OT: Se divim, ze my dva se na necem vubec nekdy shodnem_iNTERFACE wrote:a zase...musim suhlasit...samsung je u mna na druhom mieste, hned po...
Jinak tim hned po... jsi myslel co? Myslis iPhone? Tomu ale tusim porad vyrabi displeje Samsung ne? Nebo ze by LG... (tusim ze Samsung to po nejake dobe prestal stihat)?
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
tak dispalye im robi lg...aspon tento retina, pokial viem...ale zbytok je viacmenej samsung...mozno preto som sa stal oveckou, lebo samsung bol prvym mobilnym vyrobocom, s ktorym som bol naozaj spokojny, este ked o iphone nebolo chyru ani slychu..a prvy, druhy a treti iphone boli viacmenej samsung a 4. to len nenapadne skryva... ;)
preto ma nesmierne potesil taky wawe, co vlastne je kompletka od samsungu...display, procesor, pamat, dizajn, system...
preto ma nesmierne potesil taky wawe, co vlastne je kompletka od samsungu...display, procesor, pamat, dizajn, system...