HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Šikovná aplikace. Jen narozeniny si stahuje pravděppodobně z FB, zobrazuje je jako celodenní. A celodenní události zobrazuje tak, že je napíše xkrát pod sebe ;-(
No máš asi niečo zle. Narodeniny kontaktov z outlooku mi zobrazuje so zeleným štítkom (tak mám farbené udalosti z outlooku), narodeniny fb kontaktov mám označené modrou.udalost je síce celodenná, ale mám ju v danom dni iba jeden krát a nijako ma to neruší.
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
to s tymi narodeninami z FB sa stava aj mne ze sa zobrazuju xkrat po sebe.Ja to opravujem tek ze uplne zmazem konto fb sense z fonu..A potom ho tam zase prihlasim zosynchronizujem kontakty fb a ked sa synchronizacia dokonci a vsetky kontakty z fb mam vo fone aj s narodeninami tak zakazem synchronizaciu kontaktov Fb sense.Ale pozor synchronizaci sa zase povoly po kazdom restarte telefonu ju treba hned vypnut lebo zase narobi neplechu v narodenynach.
Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Sprava aplikaci v nastaveni a nebo pokud je nainstalovana z Marketu tak tam.
-
lubean
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S II (i9100) White
Zdravím, mam menší problém ve svém Desiru HD - chodí mi informační SMS např. od operátora nebo z banky ale telefon mi zobrazuje tyto SMSky pod kontaktem někoho uplně jiného kterého mám v seznamu kontaktů. Je to docela zmatek, např. čekám SMS od dotyčné osoby a ono to byla jen zpráva např. o zůstatku v bance. Dá se s tím něco udělat?
Díky
Díky
ano da, treba cakat na zaplatu
je to bud posledneho updatu, bugov je viac....:(
-
whitewoody
- nováček

- Zařízení: HTC Desire HD
Ja to robim pomocou programu Advanced Task Cleaner 2.0 ktory som stiahol z androidmarketu.Pedro111 wrote:Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
Okrem odinstalovania aplikacii to dokaze aj pozatvarat beziace aplikacie a uvolnit system.
Lebo ked ukoncujem hry a programy tlacidlom HOME (domcek vlavo dole) tak sice zmizne z obrazovky, ale stale je aktivny.
A dokáže ten Advanced task cleaner odinstalit i default aplikace? Třeba Akcie apod.?
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
to nadokaze nic, jakmile je to soucasti rom/firmware, potrebujes root a s-off
-
bendys
- nováček

- Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Neví někdo proč když otevřu zprávy mám tam nastavené velká písmena a musím to vždy překlikávat.. ps. tel mám 14 dní tak všechno ještě nevím -díky za reakci...
Nevidim jediny duvod proc na to instalovat dalsi aplikaci! Sam telefon oboji zvlada.whitewoody wrote:Ja to robim pomocou programu Advanced Task Cleaner 2.0 ktory som stiahol z androidmarketu.Pedro111 wrote:Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
Okrem odinstalovania aplikacii to dokaze aj pozatvarat beziace aplikacie a uvolnit system.
Lebo ked ukoncujem hry a programy tlacidlom HOME (domcek vlavo dole) tak sice zmizne z obrazovky, ale stale je aktivny.
ODINSTALACE: nastaveni,aplikace,sprava aplikaci, nejdes aplikaci a odinstalujes a nebo v marketu,pokud jsi ji pres market instaloval.
TASK MANAGER: nepotrebujes,system si to hlida sam. Mam desire HD ptes 3mesice a ani jednou jeem nepocitil,ze bych musel sam zavirat aplikace a to skacu z jedne na druhou jak me napadne.
Mám problém SMS MI CHODÍ AŽ po hodině může mi někdo poradit?(htc desire)
Koukal jsem na různé diskuze o tomhle tématu, ale nikde jsem nepochopil jak a co ... sim mám úplně novou, dostupná paměť je 36MB. Telefon mám tak 4 měsíce a začalo mi to dělat asi před 5dny, jsme stále připojen k internetu, ale není tu 3G tak nevím přes co to jde..
mohl by mi někdo poradit prosím.
Koukal jsem na různé diskuze o tomhle tématu, ale nikde jsem nepochopil jak a co ... sim mám úplně novou, dostupná paměť je 36MB. Telefon mám tak 4 měsíce a začalo mi to dělat asi před 5dny, jsme stále připojen k internetu, ale není tu 3G tak nevím přes co to jde..
mohl by mi někdo poradit prosím.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
SMS jde pres telefonni/mobilni sit (jedno jestli 3G nebo ne) - pokud ti SMS nechodi, mas bud plnou pamet na SIM karte anebo mas neco spatne u operatora
Jo jo to vím, že to nejde přes net, ale někde jsem četl, že právě to připojení může mít vliv na sms... ted mi zas přislo asi po dvou hodinách 7 sms zpráv...Přitom jsem si teď zkoušel posílat sms z jiného mobilu a hned přišla. No zkusím se na to podívat každopádně Děkuji za rady 
-
Jindřich Veselý
conkstr: i kdyz je to diskuze o Desire HD a ne o Desire tak ti odpovim. Pokud se jedna o SMSky z webovych formularu a sluzeb, tak posledni dny s tim byly trosku problemy a mohlo to chodit opozdene. Pokud to sou normalni SMS a mas s tim problemy zkus napriklad prez neco zazalohovat kontakty a SMS (doporucuju SMS Backup + ) a obnov telefon do tovarniho nastaveni. Pak si to znovu stahni a uvidis
zdravim rozhoduju se mezi DHD a DZ a nevim ke komu se priklonit. Chtel bych se zeptat jak je to s novejma dodavkama HD jeslti uz jsou kvalitni nebo ne ?
-
Jindřich Veselý
jsou, ona i prvni serie byla kvalitni... teda asi 60% z ni
... u prvni serie nebyl ani tak problem s konstrukci, tu melo opravdu jen par kusu, ale s proximity... z tech 100 prvnich kusu bylo spatne udelanejch tak 15 kusu..
A ten proximity senzor by mel ted bejt uz v pohode, akorat se u toho bojim toho licovani a zadniho krytu
-
Jindřich Veselý
proximity odstranila prvni aktualizace..
licovani zadniho krytu co sem pozoroval u lidi co maj ted nove tak v pohode...
licovani zadniho krytu co sem pozoroval u lidi co maj ted nove tak v pohode...