HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

Šikovná aplikace. Jen narozeniny si stahuje pravděppodobně z FB, zobrazuje je jako celodenní. A celodenní události zobrazuje tak, že je napíše xkrát pod sebe ;-(
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Post by dufulo »

No máš asi niečo zle. Narodeniny kontaktov z outlooku mi zobrazuje so zeleným štítkom (tak mám farbené udalosti z outlooku), narodeniny fb kontaktov mám označené modrou.udalost je síce celodenná, ale mám ju v danom dni iba jeden krát a nijako ma to neruší.
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by janiss »

to s tymi narodeninami z FB sa stava aj mne ze sa zobrazuju xkrat po sebe.Ja to opravujem tek ze uplne zmazem konto fb sense z fonu..A potom ho tam zase prihlasim zosynchronizujem kontakty fb a ked sa synchronizacia dokonci a vsetky kontakty z fb mam vo fone aj s narodeninami tak zakazem synchronizaciu kontaktov Fb sense.Ale pozor synchronizaci sa zase povoly po kazdom restarte telefonu ju treba hned vypnut lebo zase narobi neplechu v narodenynach.
Pedro111
nováček
nováček
Zařízení: HTC

Post by Pedro111 »

Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Post by Bobanovicz »

Sprava aplikaci v nastaveni a nebo pokud je nainstalovana z Marketu tak tam.
lubean
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S II (i9100) White

Post by lubean »

Zdravím, mam menší problém ve svém Desiru HD - chodí mi informační SMS např. od operátora nebo z banky ale telefon mi zobrazuje tyto SMSky pod kontaktem někoho uplně jiného kterého mám v seznamu kontaktů. Je to docela zmatek, např. čekám SMS od dotyčné osoby a ono to byla jen zpráva např. o zůstatku v bance. Dá se s tím něco udělat?
Díky :-)
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Post by dufulo »

ano da, treba cakat na zaplatu :) je to bud posledneho updatu, bugov je viac....:(
whitewoody
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by whitewoody »

Pedro111 wrote:Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
Ja to robim pomocou programu Advanced Task Cleaner 2.0 ktory som stiahol z androidmarketu.

Okrem odinstalovania aplikacii to dokaze aj pozatvarat beziace aplikacie a uvolnit system.
Lebo ked ukoncujem hry a programy tlacidlom HOME (domcek vlavo dole) tak sice zmizne z obrazovky, ale stale je aktivny.
Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC DHD

Post by Vacclaf »

A dokáže ten Advanced task cleaner odinstalit i default aplikace? Třeba Akcie apod.?
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

to nadokaze nic, jakmile je to soucasti rom/firmware, potrebujes root a s-off
bendys
nováček
nováček
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4

Post by bendys »

Neví někdo proč když otevřu zprávy mám tam nastavené velká písmena a musím to vždy překlikávat.. ps. tel mám 14 dní tak všechno ještě nevím -díky za reakci...
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sapphire »

whitewoody wrote:
Pedro111 wrote:Zdar. Jen jeden dotaz. Jak vymažu nainstalovanou aplikaci z DESIRE HD? Stačí chytit a hodit do odstranit? Dík za radu.
Ja to robim pomocou programu Advanced Task Cleaner 2.0 ktory som stiahol z androidmarketu.

Okrem odinstalovania aplikacii to dokaze aj pozatvarat beziace aplikacie a uvolnit system.
Lebo ked ukoncujem hry a programy tlacidlom HOME (domcek vlavo dole) tak sice zmizne z obrazovky, ale stale je aktivny.
Nevidim jediny duvod proc na to instalovat dalsi aplikaci! Sam telefon oboji zvlada.
ODINSTALACE: nastaveni,aplikace,sprava aplikaci, nejdes aplikaci a odinstalujes a nebo v marketu,pokud jsi ji pres market instaloval.

TASK MANAGER: nepotrebujes,system si to hlida sam. Mam desire HD ptes 3mesice a ani jednou jeem nepocitil,ze bych musel sam zavirat aplikace a to skacu z jedne na druhou jak me napadne.
conkstr
nováček
nováček
Zařízení: htc desire

Post by conkstr »

Mám problém SMS MI CHODÍ AŽ po hodině může mi někdo poradit?(htc desire)

Koukal jsem na různé diskuze o tomhle tématu, ale nikde jsem nepochopil jak a co ... sim mám úplně novou, dostupná paměť je 36MB. Telefon mám tak 4 měsíce a začalo mi to dělat asi před 5dny, jsme stále připojen k internetu, ale není tu 3G tak nevím přes co to jde..
mohl by mi někdo poradit prosím.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

SMS jde pres telefonni/mobilni sit (jedno jestli 3G nebo ne) - pokud ti SMS nechodi, mas bud plnou pamet na SIM karte anebo mas neco spatne u operatora
conkstr
nováček
nováček
Zařízení: htc desire

Post by conkstr »

Jo jo to vím, že to nejde přes net, ale někde jsem četl, že právě to připojení může mít vliv na sms... ted mi zas přislo asi po dvou hodinách 7 sms zpráv...Přitom jsem si teď zkoušel posílat sms z jiného mobilu a hned přišla. No zkusím se na to podívat každopádně Děkuji za rady :)
Jindřich Veselý

Post by Jindřich Veselý »

conkstr: i kdyz je to diskuze o Desire HD a ne o Desire tak ti odpovim. Pokud se jedna o SMSky z webovych formularu a sluzeb, tak posledni dny s tim byly trosku problemy a mohlo to chodit opozdene. Pokud to sou normalni SMS a mas s tim problemy zkus napriklad prez neco zazalohovat kontakty a SMS (doporucuju SMS Backup + ) a obnov telefon do tovarniho nastaveni. Pak si to znovu stahni a uvidis
Lufik
nováček
nováček

Post by Lufik »

zdravim rozhoduju se mezi DHD a DZ a nevim ke komu se priklonit. Chtel bych se zeptat jak je to s novejma dodavkama HD jeslti uz jsou kvalitni nebo ne ?
Jindřich Veselý

jsou, ona i prvni serie byla kvalitni... teda asi 60% z ni :)... u prvni serie nebyl ani tak problem s konstrukci, tu melo opravdu jen par kusu, ale s proximity... z tech 100 prvnich kusu bylo spatne udelanejch tak 15 kusu..
Lufik
nováček
nováček

Post by Lufik »

A ten proximity senzor by mel ted bejt uz v pohode, akorat se u toho bojim toho licovani a zadniho krytu
Jindřich Veselý

proximity odstranila prvni aktualizace..
licovani zadniho krytu co sem pozoroval u lidi co maj ted nove tak v pohode...
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”