Windows Phone 7 a Sharepoint 2010

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
osso
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Post by osso »

Zdar,
tak som sa hral s sharepointom a musim pochvalit MS za integraciu so sharepoint je to fakt na urovni da sa pristupovat priamo na linky s dokumentami ktore s automaticky stiahnu a je ich mozne pozerat v telefone a aj upravovat dokumenty v mobile aj uploadnut upraveny dokument späť na server chodi velmi svizne aj s velkymi subormi :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Prima, jsem rád že to někdo otestoval, protože já možnost vyzkoušet Sharepoint 2010 nemám.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

To myslím nemá většina uživatelů WP7. Použit SharePoint jakožto jedinou službu pro synchronizaci dokumentů a absolutně vynechat též vlatsní službu SkyDrive, podle mě úplně minulo cílovou skupinu a její potřeby.

Btw narazil jsme na skutečnost, že pro spolupráci s WP7 je potřeba mít v SharePointu nastavené Form Based Authentication, což může být u SharePoint hostingů (ne každý má doma za lednicí server) neřešitelná překážka, bo ne vždy má zákazník k dispozici i takovéto administrační nástroje.
Inu, další ukázka toho, jak vychvalovanou aplikaci znepříjemnit co nejvíce lidem téměř na úroveň nepoužitelnosti. Že nefunguje s SharePoint 2007 a staršími není třeba ani zmiňovat (z českých hostingů MOSS 2010 neposkytuje snad nikdo).
osso
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x

Post by osso »

mi sme migrovali na shpoint 2010 len cca dva tyzdne dozadu a zda sa ze je to krajsie a rychlejsie ako 2007 len mam jeden problem ked zeditujem dokument vo fone tak nejde vratit spat na server musim poprosit kolegu nech sa na to kukne :) co sa tyka hostingu tak mas pravdu musime pockat na Azure :)
torcys
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by torcys »

jsem si tento týden zkušebně nainstaloval SP 2010 a při editaci souboru stačilo kliknout uložit, a dokument se zobrazil na serveru správně uložen s provedenými změnami.

Skydrive Microsoft slibuje začlenit jako místo pro ukládání souborů, snad co nejdřív.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

O SkyDrive se mluvilo v souvislosti s Updatem 1, avšak od začátku zimy se po něm slehla zem, včetně CES, kde zmínka o SkyDrive mezi novinkami jaksi chyběla.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”