tak som sa hral s sharepointom a musim pochvalit MS za integraciu so sharepoint je to fakt na urovni da sa pristupovat priamo na linky s dokumentami ktore s automaticky stiahnu a je ich mozne pozerat v telefone a aj upravovat dokumenty v mobile aj uploadnut upraveny dokument späť na server chodi velmi svizne aj s velkymi subormi
Windows Phone 7 a Sharepoint 2010
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Zdar,
tak som sa hral s sharepointom a musim pochvalit MS za integraciu so sharepoint je to fakt na urovni da sa pristupovat priamo na linky s dokumentami ktore s automaticky stiahnu a je ich mozne pozerat v telefone a aj upravovat dokumenty v mobile aj uploadnut upraveny dokument späť na server chodi velmi svizne aj s velkymi subormi
Prima, jsem rád že to někdo otestoval, protože já možnost vyzkoušet Sharepoint 2010 nemám.
To myslím nemá většina uživatelů WP7. Použit SharePoint jakožto jedinou službu pro synchronizaci dokumentů a absolutně vynechat též vlatsní službu SkyDrive, podle mě úplně minulo cílovou skupinu a její potřeby.
Btw narazil jsme na skutečnost, že pro spolupráci s WP7 je potřeba mít v SharePointu nastavené Form Based Authentication, což může být u SharePoint hostingů (ne každý má doma za lednicí server) neřešitelná překážka, bo ne vždy má zákazník k dispozici i takovéto administrační nástroje.
Inu, další ukázka toho, jak vychvalovanou aplikaci znepříjemnit co nejvíce lidem téměř na úroveň nepoužitelnosti. Že nefunguje s SharePoint 2007 a staršími není třeba ani zmiňovat (z českých hostingů MOSS 2010 neposkytuje snad nikdo).
Btw narazil jsme na skutečnost, že pro spolupráci s WP7 je potřeba mít v SharePointu nastavené Form Based Authentication, což může být u SharePoint hostingů (ne každý má doma za lednicí server) neřešitelná překážka, bo ne vždy má zákazník k dispozici i takovéto administrační nástroje.
Inu, další ukázka toho, jak vychvalovanou aplikaci znepříjemnit co nejvíce lidem téměř na úroveň nepoužitelnosti. Že nefunguje s SharePoint 2007 a staršími není třeba ani zmiňovat (z českých hostingů MOSS 2010 neposkytuje snad nikdo).
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
mi sme migrovali na shpoint 2010 len cca dva tyzdne dozadu a zda sa ze je to krajsie a rychlejsie ako 2007 len mam jeden problem ked zeditujem dokument vo fone tak nejde vratit spat na server musim poprosit kolegu nech sa na to kukne
co sa tyka hostingu tak mas pravdu musime pockat na Azure 
-
torcys
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7
jsem si tento týden zkušebně nainstaloval SP 2010 a při editaci souboru stačilo kliknout uložit, a dokument se zobrazil na serveru správně uložen s provedenými změnami.
Skydrive Microsoft slibuje začlenit jako místo pro ukládání souborů, snad co nejdřív.
Skydrive Microsoft slibuje začlenit jako místo pro ukládání souborů, snad co nejdřív.
O SkyDrive se mluvilo v souvislosti s Updatem 1, avšak od začátku zimy se po něm slehla zem, včetně CES, kde zmínka o SkyDrive mezi novinkami jaksi chyběla.