Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
Tak jak chlapi, jak jste spokojení s novým buildem? Našli jste nějaké chyby? U mne je vše v naprostém pořádku a chrochtám blahem
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Napodobne,ja se stal majitel teprv vcera ale zatim spokojenost. Hned po koupi jsem aktualizoval na verzi 2.2 takze nemuzu objektivne zhodnotit jestli je to zmena k lepsimu ale zatim jsem nadsenej
Sent from my Dell Streak
Sent from my Dell Streak
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
To co píše hafan docela zamrzí, vrhá to na Android světlo nedospělého systému, když to WebOS i iOS zvládají. I když já tohle nepotřebuji, tak mě to znepokojuje, protože se nabízí otázka "Co ještě to neumí?". Čistě ze zvědavosti, jak si v tomto ohledu stojí Windows Mobile 6.x, což je sice prakticky mrtvý systém, ale pro takto specifické použití by mohl ještě posloužit.
Každopádně pokud konečně máme stabilní 2.2 na Streak, tak si říkám, že už bych do toho taky šel. Jak je na tom Streak s 2.2 s výdrží na baterku, přeci jen je ta baterka o 700mAh menší než v mém současném zařízení, tak mám poněkud obavy
Každopádně pokud konečně máme stabilní 2.2 na Streak, tak si říkám, že už bych do toho taky šel. Jak je na tom Streak s 2.2 s výdrží na baterku, přeci jen je ta baterka o 700mAh menší než v mém současném zařízení, tak mám poněkud obavy
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Chyba je, ze tlacitkem volume nenastavim silent rezim, jen vibrace, to delala i predchozi 2.2.
A me osobne vadi, ze u exchange nejde nastavit synchronizace vsech emailu, ale maximalne mesic. To je ovsem zalezitost Androidu a ne chyby v ROM.
Jinak jsem maximalne spokojen.
Jeste by se hodilo uzamceni rotace displeje v portrait rezimu a vyber programu u kterych je mozne rotaci povolit.
A me osobne vadi, ze u exchange nejde nastavit synchronizace vsech emailu, ale maximalne mesic. To je ovsem zalezitost Androidu a ne chyby v ROM.
Jinak jsem maximalne spokojen.
Jeste by se hodilo uzamceni rotace displeje v portrait rezimu a vyber programu u kterych je mozne rotaci povolit.
- HanysR
- smartguru

Já myslím že řešit otázku "Co všechno neumí" je tak trochu nesmysl. Je snad důležité aby uměl to co po něm požaduje konkrétní majitel ne? Mi třeba slouží vším naprosto parádně a že neumí něco jiného co nikdy nepoužiju mne vůbec netrápí. Chápu že Hafana třeba ano ale jak říkám, jsou to individuální potřeby. Jinak baterka je naprosto super na to že je to strojek s tak velkým displeje. Vydržel by mi trochu déle než den s tím že používám fakt hodně wi-fi, připojený na IM jsem takřka pořád, k tomu samozřejmě push mail apod. Nabíjím ale každou noc protože chci být v klidu že mám ráno zase plnou nádrž a nemusím se omezovat. Jinak co se týče nastavení silent přes tlačítko volume, tak todle neřeším, používám fakt dobrou aplikaci na profily a je to naprosto super. Pár kliknutím mám vždy co potřebuji, nehledě na to, že je to i ukotveno v oznamovací liště takže paráda. Jinak zamčení orientace displeje v home screen by se líbilo asi i mi. Myslím že AWD Launcher umí ale já ho jinak nemusím a Launcher Pro Plus neumí takže jsem to přestal řešit protože to není nic co by mi bůh ví jak vadilo. Tohle všecko jsou ale věci které nemají nic společného s buildem ale FroYo jako takovým takže vypadá že jsme všichni spokojení a to je super.
Sotrava: Ještě jednou díky za slevu na Sygic a vítej u Streakovců
Jinak jaká je to změna oproti D HD? Proč jsi měnil? Nelituješ?
Sotrava: Ještě jednou díky za slevu na Sygic a vítej u Streakovců
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Takze co se tyka noveho buildu panove, osobne mi nechybi zatim vubec nic. Jedna ze 5 zakladnich preferenci pri vyberu zarizeni je webovy prohlizec, ktery se prave timto buildem dorovnal k nokii N900 a tu jsem povazoval za jeden z nejlepsich netovych zarizeni (ehm, s trochou tolerance k velikosti displeje). Za poslednich 5 let menim a zkousim nova zarizeni pravidelne tak jednou za 3- 4 mesice, pricemz N900 mi vydrzela skoro troctvrte roku a Streaka mam uz skoro 4 mesice a neplanuji zadnou zmenu. Pokud se momentalne podivam kolem, tak se temer neda po nicem zajimavem poohlednout a to vyber samozrejme zuzuje zvyk na obri displej, takze stejne bych u nic mensiho nez 4,3 palce nechtel a nemohl mit...
Ale zpatky k buildu. Vydrz baterie se mi zda jeste o par hodin lepsi nez predtim a to musim rict ze Streak prekvapive drzel I pred tim lip nez HD2, N900, Galaxy S.
Rychlost systemu je o poznani sviznejsi a neni to videt pouze pri scrollovani netem. Jak uz nekdo spominal, trochu mrzi ze tlacitkem hlasitosti se neda navolit tichy rezim ale pouze vybrace (u 1.6tky to slo). A jeste posledni detail co mi chybi je ten, ze ikonku aplikace ze zakladni obrazovky nepresunu prstem na dalsi ci predchozi obrazovku (u Galaxy S to slo). Ale jinak maximalni spokojenost.
Dan
Ale zpatky k buildu. Vydrz baterie se mi zda jeste o par hodin lepsi nez predtim a to musim rict ze Streak prekvapive drzel I pred tim lip nez HD2, N900, Galaxy S.
Rychlost systemu je o poznani sviznejsi a neni to videt pouze pri scrollovani netem. Jak uz nekdo spominal, trochu mrzi ze tlacitkem hlasitosti se neda navolit tichy rezim ale pouze vybrace (u 1.6tky to slo). A jeste posledni detail co mi chybi je ten, ze ikonku aplikace ze zakladni obrazovky nepresunu prstem na dalsi ci predchozi obrazovku (u Galaxy S to slo). Ale jinak maximalni spokojenost.
Dan
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Co se týče změny zvukového profilu, snadno a hlavně rychle, doporučuji tento widget http://www.androidzoom.com/android_appl ... _gudd.html
Sám ho používám a je to geniálně jednoduché a je to zadara...
Sám ho používám a je to geniálně jednoduché a je to zadara...
- HanysR
- smartguru

Naprostý souhlas se vším co Dan napsal. Naštěstí uvedené problémy jsou jen drobnosti a je to otázka zvyku kdy to člověk přestane potřebovat nebo se naučí dělat jinak. Pak to bude OK
-
sotrava
- častý přispěvatel

HanysR: Nejdriv to byla zvedavost,ale po precteni vlakna uzivatelu Della me vedlo k zmene dost veci a to je:velikost displeje a nasledne psani na nem,dost pisu v posledni dobe takze jsem hledal neco s dotykovim displejem na kterem se bude dobre a pohodlne psat.Mel jsem jako svuj prvni android htc desire ale nebylo to ono,pak jsem zkusil desire hd,displej kvalitni no mne moc na psani moc nesedl jinak co se tyce systemu a vyladenosti tak to htc zvladlo na jednicku a hodne jsem si zvykl na sense.Mmt mam streaka na test a zatim si nemuzu pomoct ale myslim ze to je ten kus hardwaru ktery jsem hledal.Jinak neni zac dekovat (myslim ten kupon na sygic),stejnym spusobem jsem se taky dostal k nemu tak proc nepomoct nekomu dalsimu.....
Jinak se chci jeste zeptat jakou klavesnici pouzivate,nejak jsem nenasel cz diakritiku na ty od della
Sent from my Dell Streak
Jinak se chci jeste zeptat jakou klavesnici pouzivate,nejak jsem nenasel cz diakritiku na ty od della
Sent from my Dell Streak
- HanysR
- smartguru

Já používám Smart Keyboard Pro. Má 5 řad, vrchní řada má klasické diakritické písmena / čísla jako na počítači. Lze u ní nastavit hodně věcí a doladit téměř cokoli. Nemá šipky u základního zobrazení ale jdou nastavit gesta pomocí kterých se objeví hned klávesnice s šipkama/čísly. Já si neskutečně zvykl a za těch pár peněz paráda
- HanysR
- smartguru

Ještě jedna věc mne napadla, ti co měli problém s odemykáním displeje, pomohl nový fw nebo je to hw záležitost?
-
Bobanovicz
- smartguru

Ja teda s odemykanim problem nemel.
Me vadi, ze po odemknuti se postupne vykresluji widgety, ktere jsou na home obrazovce.
Me vadi, ze po odemknuti se postupne vykresluji widgety, ktere jsou na home obrazovce.
- HanysR
- smartguru

Teď s novým buildem? Tak mi to nedělá ani náhodou. Vše rychlé jako blesk. Co používáš? Stage?
-
sotrava
- častý přispěvatel

Měl bych otázku mimo téma,nechci zakladat novej topic.Používate někdo folii na displej nebo myslíte že je to zbytečnost?Když jo,kde se dá sehnat.Děkuji
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Pouzivam Launcher Pro Plus a hlasim zadne problemy s vykreslovanim po odemknuti. Ani ted ani predtim...vse je bleskove.
Dan
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 12, 2010 21:38) --
To sotrava:Osobne na toto sklo zadnou folii nepouzivam a nemam potrebu. Mam jen pouzdro co bylo v baleni + koupene Wallet Case. Uplne staci.
Dan
Dan
To sotrava:Osobne na toto sklo zadnou folii nepouzivam a nemam potrebu. Mam jen pouzdro co bylo v baleni + koupene Wallet Case. Uplne staci.
Dan
-
Bobanovicz
- smartguru

Ano s novym buildem a neni to launcherem. Pouzivam Launcherpro, ale dela to stejne na adw i dell stage, to jsem zkousel hned.
Asi to teda bude necim jinym jen netusim cim. Proste po odemceni je plocha prazdna a widgety se objevi az za chvili.
Asi to teda bude necim jinym jen netusim cim. Proste po odemceni je plocha prazdna a widgety se objevi az za chvili.
-
sotrava
- častý přispěvatel

Re: Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
Ahoj dekuji za odpoved a mas na mysli treba tohle nebo neco jineho?aeon101 wrote:Pouzivam Launcher Pro Plus a hlasim zadne problemy s vykreslovanim po odemknuti. Ani ted ani predtim...vse je bleskove.
Dan
Dan
http://www.nakupuj.com/brasna-na-notebo ... -/z206423/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sent from my Dell Streak
- HanysR
- smartguru

Já folii taky nepoužívám, Gorilla Glass opravdu funguje. Můj malý syn to již párkrát ověřil když mi na něj třeba házel kostky
jinak koupíš folii třeba na http://www.bezobalu.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sotrava
- častý přispěvatel

Tak pokud to máš vyzkoušené a takhle tak si myslím že není důvod nevěřit
Sent from my Dell Streak
Sent from my Dell Streak
- HanysR
- smartguru

Ja myslím že test na engadget.com hovoří za vše. Ten člověk co to zkoušel musel být dobytek. Já bych nikdy neměl tu sílu udělat to
Jinak např kostky byly dřevěné což přeci jen není nějaký extra tvrdý materiál tak ať mne pak někdo nepomluví že hřebík to neustálo
Jinak např kostky byly dřevěné což přeci jen není nějaký extra tvrdý materiál tak ať mne pak někdo nepomluví že hřebík to neustálo