Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
-
jamessmart
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Dell streak mini 5
Ahoj, me to dela presne to same, uz sem to chtel rozslapat:-). Takze staci to zkusit prehrat a melo by to byt OK?Tak uvidime...
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Zdravím.
Tak jsem taky zakoupil tenhle aparátek.
Rovnou jsem hodil update abych se zbytečně nerozmazloval a pak nenadával :d.
Zmiňovaný weby opravdu nejedou na google prohlížeči s wifi, zkoušel jsem ještě dolfin HD a Miren, ani na jednom nejedou.
Kupodivu na velký Opeře a Opeře mini jede všechno v pohodě - to jsou věci.
No nic to jen tak pro info.
Zatím se nemůžu rozhodnout jakej launcher vybrat, jsem zvyklej na SPB Shell a tohle mi připadá takový moc dodělej sám. Doufám že v SPB pohnou a uvolněj Shell pro android.
Tak jsem taky zakoupil tenhle aparátek.
Rovnou jsem hodil update abych se zbytečně nerozmazloval a pak nenadával :d.
Zmiňovaný weby opravdu nejedou na google prohlížeči s wifi, zkoušel jsem ještě dolfin HD a Miren, ani na jednom nejedou.
Kupodivu na velký Opeře a Opeře mini jede všechno v pohodě - to jsou věci.
No nic to jen tak pro info.
Zatím se nemůžu rozhodnout jakej launcher vybrat, jsem zvyklej na SPB Shell a tohle mi připadá takový moc dodělej sám. Doufám že v SPB pohnou a uvolněj Shell pro android.
Mauik: tak jsem zjisil, cim to je. Neni to ani tak zimou, ale rozdilnou teplotou na urcitych mistech displaye. Treba kdyz zacnu hrat neco narocnejsiho, zahreje se nalevo a display je v hajzlu
. To by ale podl me pak delal vice lidem. Problem muze byt ve folii na display, treba spatne vede nebo se jejak roztahne, prestane byt homogeninebo co ja vim. Tak se chci zeptat, mas na display folii? (prosim napis ze anoo
)
-
Mauik
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak
nie, foliou nemam. mne to stale robi len pri zmene teploty, hry alebo proste vyhriaty cpu na to nema vplyv. aspon tak sa mi zda... este to budem pozorovat a riesit a vysledky vyskumu zverejnim co najskor 
Tak folií to nebylo no. Ale zdá se mi že sice za to může zima, ale tím způsobem, že display poškodila trvale. Protože ten display je teď hrozně citlivý na to, když nemá všude stejnou teplotu. A stačí fakt málo, třeba když ho mám v kapse displayem ke stehnu, tak se mi ohřeje na jedné straně víc a už nefunguje. Ale když ho mám v úplný zimě a je zmrzlý všude stejně, tak to funguje
. Nevím, také budu ještě pozorovat ale v pondělí ho asi hodím do reklamace. Zase jsem si nekupoval mobil za 13000 aby mi nešel ani zvednout telefon. Jen mě překvapuje, že tentno problém máme jen mi dva. Nebo ho snad ostatní nosí v termotašce? 
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
No já fakt nevím protože jsem se Streakem ještě nějak brutálně nevymrznul. Je to takový každodenní rituál, ráno k autu, omést, autem do práce. Pak z auta do baráku atd. Nic šíleného několikahodinového mne ještě letos nepostihlo. Každopádně problém nemám sebemenší.
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Tak mi dnes došel nový Streak, poté co jsem prvního reklamoval a když dám kontrolu update tak mi napíše, že není žádný k dispozici.
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
A mas tam jeste 1.6? to je nejake divne... Vzdycky to stejne muzes udelat manualne...
-
Bobanovicz
- smartguru

Ano je tam 1.6. Dám "system updates" otevře se browser s hláškou "No software updates available at this time.
Manuálně myslíš někde stáhnout a flash z karty? Tady jsem viděl odkaz jen na tu sice stejnou verzi, ale ne určenou pro EU.
Manuálně myslíš někde stáhnout a flash z karty? Tady jsem viděl odkaz jen na tu sice stejnou verzi, ale ne určenou pro EU.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Na tom není nic divného. Důležité je jaký má build.
Tady v česku prodávané Streaky mají build "GAUSB1A111100".
Napiš sem jaký máš build...
Tady v česku prodávané Streaky mají build "GAUSB1A111100".
Napiš sem jaký máš build...
-
Bobanovicz
- smartguru

Baseband version: GAUSB1A111100-EU
OEM Version: GAUSB1A111100
OEM Version: GAUSB1A111100
-
milennium
- smartstar

No tak v tom případě máš opravdu správný build. To, že ti update nepřišel je způsobeno tím, že Dell zastavil distribuci OTA aktualizací a pracuje na opravě updatu. Myslím, že to chvíli potrvá, ale v každém případě to znamená, že Feedback zafungoval a Dell pracuje na nápravě...
-
Bobanovicz
- smartguru

Myslel jsem si, že to asi stáhli. To info o tom někde je nebo se jen domníváš? Jde nějak nahodit aspon ten build, který původně byl v tom update? Jsem závislý na Exchange a nechce se mi zase čekat než to Dell opraví.
-
milennium
- smartstar

Pokud vyčkáš, tak ti to hodím na Rapid.
Jinak , stáhli to a ne jenom náš build, ale i další (třeba GAUSB1A110100).
Na Facebooku DellUK byla k těm bugům dost obsáhlá diskuse a tak si myslím (a to, že to stáhli to jen potvrzuje), že to prostě Dell stopnul a pracuje na nápravě...
Jinak , stáhli to a ne jenom náš build, ale i další (třeba GAUSB1A110100).
Na Facebooku DellUK byla k těm bugům dost obsáhlá diskuse a tak si myslím (a to, že to stáhli to jen potvrzuje), že to prostě Dell stopnul a pracuje na nápravě...
-
Bobanovicz
- smartguru

Jasně počkám, díky. Potom je potřeba postupovat jako při flashi neoficiální ROM nebo to jde jednodušeji? Přecházím z WM takže tady ještě trochu tápu 
Taky mam stejnej problem.Dneska sem to nemohl nekolikrat zaboha odemknout a pak to vzdal i telefon a odmital se rozsvitit, takze pomohlo zase jenom vyndani baterky.Zacinam bejt z ty 2.2 verze trochu rozladenej, nejenom ze preklapeni displaye mi trva celkem dlouho, ale obcas i zamrzne.Kdybych nepotreboval exchange tak mam uz zpatky 1.6Mauik wrote:regy42 wrote:Ahoj delláci, mám velký problém. Včera jsem aktualizoval na 2.2, po načtení to trošku lagovalo tak jsem dal factory reset a šlapalo to docela v pohodě. Ale mám jeden velký problém:
Pokud telefon nechám delší dobu (10 minut) s vypnutým displayem, tak pak pokud ho chci odemknout, tak mi vůbec neraguje display nebo reaguje jen na části, takže nejde vytáhnout celé odemykátko. Musím pokaždé vyndat baterku. Nevíte, čím to může být, jestli to není třeba vir nebo zimou? Ale po odemknutí funguje vše normálně. Ještě mě napadlou, že to může být nějakou app ale dělalo to i po factory restartu. Mobil je nepoužitelný, jsem vděčný za každou radu.
Prosím o pomoooc.
hafan: No já ze systémem problém nemám, ten je v pořádku. Blbne mi display. když k němu připojím bluetooth myš tak to funguje pořád a bez problémů. Mě 2.2 vyhovuje, akorát mi to docela často píše, že se něco seklo (jako galerie nebo stage widgety). jinak dneska jsem se byl kuknout, jak vypadají různé jiné smartphony a jsem stejně rád, že mám streak. A v pondělí volám na hotline, co mi k tomu řeknou oni. Pak poreferuji.
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
Tak jsem vcera za pomoci "milennium" nahodil oficialni update a musim rict, ze jsem hodne zklamany hlavne z rychlosti co se tyka nabidek a animaci v systemu. Napriklad pri pridani widgetu rolovani jejich seznamem to je des, pohyb prstem a za chvili trhane scrollovani.
1.6 byla naprosto plynula.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 06, 2010 16:32) --
Může někdo s officiálni 2.2 potvrdit nebo vyvrátit ten problém co jsem popisoval?
1.6 byla naprosto plynula.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 06, 2010 16:32) --
Může někdo s officiálni 2.2 potvrdit nebo vyvrátit ten problém co jsem popisoval?
-
TabPC_cz
- nováček

- Zařízení: Dell Streak red
Odkaz na stažení Dell Mobile Sync (Nero) je na této stránce http://www.tabpc.cz/shoping.php?zbozi=2&vyrobek=12. Nahrazuje Dell PC Suite, která synchronizovala PC a Streak s Android 1.6.
Bohužel jak bývá u Nera zvykem, je to macek, jenom instalační soubor má 134 MB. Hned po instalaci a spuštění to hledá muziku, fotky a videa na disku.
Jde to samozřejmě zastavit a vypnout.
Umožňuje synchronizovat kontakty s Outlookem. Aby to fungovalo, nesmíte po připojení stríka povolit USB pro multimedia (nebo něco takového se to ptá) a pak je třeba na něm pustit Dell Sync.
Bohužel jak bývá u Nera zvykem, je to macek, jenom instalační soubor má 134 MB. Hned po instalaci a spuštění to hledá muziku, fotky a videa na disku.
Umožňuje synchronizovat kontakty s Outlookem. Aby to fungovalo, nesmíte po připojení stríka povolit USB pro multimedia (nebo něco takového se to ptá) a pak je třeba na něm pustit Dell Sync.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
To je vsechno fajn, ale nechapu proc novy suite neumi synchronizovat kalendar?! 1.6 synchronizoval vse a krasne, je to pro me omezeni...
Dan
Dan