Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Post Reply
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

1) Na 95% je čeština všude. Nativní Klávesnice podporuje vkládání českých znaků (v klávesnici Swype, nefunguje vkládání českých znaků) . Pár věcí v menu je anglicky, ale základ je česky.
2) Ano, můžeš si přidat klidně 5 Exchange účtů (já osobně mám 3 Exchange účty)
tomik65
nováček
nováček
Zařízení: dell streak

Post by tomik65 »

Ahoj,delláci, tak jsem na froyu a nejsem z toho moc nadšen.Vše by šlo,ale nejde mi 3g sít, vůbec mi to nechce připojit na internet. Mám paušál.Koukal jsem do nastavení,ale nejsem z toho moudrý.Prosím pomozte...Určitě se tady najde nějaká hlava otevřená.Díky
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku

Post by HanysR »

Dane chces mi rict ze ti fungujou http://www.lidovky.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a http://www.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Ted jsem udelal aktualizaci na build co mas ty a nejede to ani ted. Jak to? Dyt to musi fungovat kazdemu stejne. Jardo nestras ze je to definitivni :-)

Sent from my Dell Streak using Tapatalk
TabPC_cz
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak red

Post by TabPC_cz »

Zdravím fandy stríka. U mě se update stahoval 40 min. (wi-fi), instalace trvala 9 min. Po instalaci mi tam taky pořád vybíhal problém s Calendar Storage, i přes to se mi podačilo dostat do aplikací a do Calendar Storage a tam smazat data, čímž to skončilo.
tomik65
nováček
nováček

Post by tomik65 »

Už jsme z toho hotový...prosím, kdo ví, kde se na froyu nastavuje datová sít na internet?Datové přenosy mám zaškrtnuty jako aktivované a stále nic.Díky
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by Bobanovicz »

Je to v nastavení mobilních sítí, vybereš si tam přednastaveného operátora. Bohužel ti neřeknu přesný postup v menu, Streaka jsem reklamoval a čekám na další várku.
tomik65
nováček
nováček

Post by tomik65 »

Ale sít mám o2,ta běhá, plný signál,ale internet nejde...3G atd....tohle nastavení tam nikde nemůžu najít
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

tomik65 wrote:Už jsme z toho hotový...prosím, kdo ví, kde se na froyu nastavuje datová sít na internet?Datové přenosy mám zaškrtnuty jako aktivované a stále nic.Díky
sevas. mozno pomoze toto: http://wiki.androidforum.cz/index.php/Nastaven%C3%AD_G1
tomik65
nováček
nováček

Post by tomik65 »

ježííííš, ty jsi ale borec....díky..už to běhá...nechtělo to nastavit sít , ale jen obnovit výchozí v tom nastavení z tvého odkazu...moc díky...můžu jít v klidu spát...fakt díky!!!!!!!!!!!!
Mauik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Mauik »

Pridavam sa k Froyoistom :)
Dnes som kupil Streak a pohral sa s 1.6. Vyzera fajn, ta horna lista je fakt prakticka. Tak ci onak som to riskol a povolil update, ktory na mna od rana blikal. Zacal som v praci na wi-fi ale potom som musel ist, takze som to dokoncil na domacej wi-fi. Trvalo to asi 20min, potom cca 10min instal. Ziaden problem s kalendarom na mna nevybehol, vsetko prebehlo korektne. (GAUSB1A131500) Zatial vsekto funguje, klop klop. Je to dost zmena oproti WinMo, musim si zvykat :) Launcher Pro ale skor ci neskro nainstalujem.
problemy: - modaco tiez nic cez wifi a par stranok uz vyhodilo chybu, nieco v zmysle too many server nieco...
- prednastaveny acuweather dvakrat padol. ale uz je to ok. exchange neviem, som google addict :)
- Zatial som si nechal anglictinu. Chyba mi slovensky slovnik so Swype, update na v2.10 mi nefunguje.
- Este mam subjektivny pocit, ze froyo je menej sviznejsie ako 1.6. Na xda sa uz ale objavil nejaky fix...
- z HD2 mi chybaju obrazky kontaktov v plnom rozliseni. na tak velkom displeji to vyzera hrozne...da sa to poriesit?
- fotoaparat je ok, ale horsie svetelne podmienky zvlada len horko tazko. ale to som si uz zvykol aj pri ostatnych zariadeniach. skoda, ze sa neda nastavit sirokouhle fotenie, bol som zvyknuty.
Pokracujem v testovani a priebezne sem hodim nejake postrahy

-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 01, 2010 0:50) --
tomik65 wrote:ježííííš, ty jsi ale borec....díky..už to běhá...nechtělo to nastavit sít , ale jen obnovit výchozí v tom nastavení z tvého odkazu...moc díky...můžu jít v klidu spát...fakt díky!!!!!!!!!!!!
rado sa stalo. aj ja sa stale ucim a tiez som potreboval nastavit O2 SK :)
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

To HanysR: Ano, tyto stranky mi jedou bez problemu, zatim jsem narazil pouze na Modacu. Cestinu tam mam, swype je v anglictine...

Dan
TabPC_cz
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak red

Post by TabPC_cz »

Tady jsou kritiky Dell Stage, ale mně osobně se líbí. Funguje na výšku i na šířku. Celkově mám z updatu na 2.2 docela radost. Aplikace rychle přístupné. Volání taky. Ale je fakt, že zatím jsem neměl moc času si s tím pohrát.
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Je to o vkusu. Někomu se líbí holky a někdo má rád vdolky. Ono to spíš je tak, že spíš říkáme jak se komu co líbí než že by to někdo celkově odsuzoval nebo chválil. Je jasné že někomu se to líbit musí, nelze říct že je to celkově k ničemu. Já Stage UI hodnotím ze svého hlediska. Jediné co mne fakt mrzí je bug wlan/web. Ani nějaké lagy apod mne nemohou rozhodit. Tohle mne ale mrzí dost :(

regy42
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by regy42 »

Ahoj delláci, mám velký problém. Včera jsem aktualizoval na 2.2, po načtení to trošku lagovalo tak jsem dal factory reset a šlapalo to docela v pohodě. Ale mám jeden velký problém:

Pokud telefon nechám delší dobu (10 minut :-)) s vypnutým displayem, tak pak pokud ho chci odemknout, tak mi vůbec neraguje display nebo reaguje jen na části, takže nejde vytáhnout celé odemykátko. Musím pokaždé vyndat baterku. Nevíte, čím to může být, jestli to není třeba vir nebo zimou? Ale po odemknutí funguje vše normálně. Ještě mě napadlou, že to může být nějakou app ale dělalo to i po factory restartu. Mobil je nepoužitelný, jsem vděčný za každou radu.

Prosím o pomoooc.
hafan
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak/iPhone

Post by hafan »

Ahoj, nabidnul se nekomu kdo ma 11548 ten build 12332 pres OTA nebo ho tam musim nahodit rucne? :(
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Musíš ho tam nahodit ručně, pak to hodit na kartu do rootu pod názvem update.pkg a zapnout s tím že držíš volume + a - dokud nenaběhne menu. Pak dáš update z sd karty a je to. Musíš mít ale origo recovery. Pokud máš tak není žádný problém

Regy: nevím jak ostatním ale mi se vůbec nic takového nikdy nestalo takže těžko říct kde je problém. Je mi líto ale já nepomůžu. Počkej na ostatní

Mauik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Mauik »

regy42 wrote:Ahoj delláci, mám velký problém. Včera jsem aktualizoval na 2.2, po načtení to trošku lagovalo tak jsem dal factory reset a šlapalo to docela v pohodě. Ale mám jeden velký problém:

Pokud telefon nechám delší dobu (10 minut :-)) s vypnutým displayem, tak pak pokud ho chci odemknout, tak mi vůbec neraguje display nebo reaguje jen na části, takže nejde vytáhnout celé odemykátko. Musím pokaždé vyndat baterku. Nevíte, čím to může být, jestli to není třeba vir nebo zimou? Ale po odemknutí funguje vše normálně. Ještě mě napadlou, že to může být nějakou app ale dělalo to i po factory restartu. Mobil je nepoužitelný, jsem vděčný za každou radu.

Prosím o pomoooc.

mam ten isty problem. najhorsie to je vtedy, ked nemozem posuvnikom prijat hovor. niekedy pomoze posunut mute posuvnik. kazdpodne to je vraj zimou. kapacitny displej si nejako nerozumie s vykyvmi teploty :oops:
Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

Ma nekdo predstavu, kde bych mohl stahnout a nainstalovat rom froyem pro cesky trh? Ktery je to spravne built?
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

No je to ten build 12332, stáhneš to přímo z dellu a hodíš na sd kartu jako update.pkg

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

To Regy42:
Jedna z moznosti je pouzit aplikaci No Lock (dej hledat na marketu).

Dan
Post Reply

Return to “Dell Streak”