Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

Tez jsem hledal origo 1.6 od Dellu, ale podle me nikde neni ke stazeni. Hledal jsem pro ten samy duvod jako ty. Jsem porad na te puvodni, sakra, do utery by to uz mohlo byt!
Martin76
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note, HTC Titan, dříve DELL STREAK

Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku

Post by Martin76 »

HanysR wrote:Takže tobě to nepíše na té stránce že neexistuje? A http://www.modaco.com" onclick="window.open(this.href);return false; ti taky funguje? Lidovky.cz? To normálně nevěřím :-D

Tak hlásím, že modaco a lidovky mi taky nejedou :-(
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

No já se vrátím k 2.1 od O2 až budu mít čas. To byl pro mne ideální Streak. FroYo mi celkem nic nepřináší, jen asi flash který je fakt super. Kdyby bylo finální FroYo tak neřeknu ani pepř a užívám si to ale už se mi několikrát stalo, že když jsem měl důležitý pracovní hovor tak samovolný restart. Každý den se mi to stane aspoň jednou, co jsem četl xda a modaco tak nejsem sám. Lepší verze je když se restertne jen tak. Horší je když při hovoru. Tohle netoleruju. S O2 ROM jsem neměl ani jeden problém, bylo to prostě dělo. Rychlost FroYo taky nějakou nepřináší. Možná ve specifických akcích ano ale v běžných pracovních věcech ne. Škoda. Jsem zvědav na final. Co vy? Zůstáváte a čekáte? Myslím si ale že dopadnu tak, že dřív bude final než stihnu udělat flash 2.1 což je dobře :-)
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by Bobanovicz »

Co Froyo ROM od DJ_Steve, tu nikdo nezkoušel?
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Chlapi, mame tu konecne ofiko 2.2! Uz hodinku mi to stahuje, jsem poslednich 10% pred cilem...

Dan
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

Tak to je Dane dobrá zpráva. Pak hned napiš jaký je to build apod a vyzkoušej prosím wifi - modaco, lidovky, idnes apod. Díky moc. To jsem teda zvědavý co na to řekneš. Ať vím jestli mám zkusit nahodit 1.6 nebo ne. :-)

Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

Tak na toto jsem take zvedavy...
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by Bobanovicz »

HanysR wrote:Ať vím jestli mám zkusit nahodit 1.6 nebo ne. :-)
Jestli máš původní 1.6 ROM mohl by jsi ji nekam upnout nebo dát link, kde je ke stáhnutí?
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Nahodil jsem, po nabehnuti mi porad dokola vyhazovalo chybu aplikace calendar Storage, nedalo se s tim vubec pracovat...nutny HR, obnova ze zalohy a zatim vse slape jak ma. Jsem v praci, takze vse potrebne otestuji vecer a dam vedet...

Dan
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Ano, je to tak. Potvrzuji výše napsané, že pro verze "GAUSB1A111100" je dostupný update "Streak_315_12332_00.pkg"...
Bohužel, tento build je dostupný asi týden (verze "GAUSB1A110700") a neřeší oproti staršímu buildu "11548" žádné opravy. Jedu na novém buildu asi týden a jediné čeho jsem si všiml, je mírný nárust svižnosti. Bug v prohlížeči je tu stále...
A tak se potvrdila moje slova, že Dell bug neopraví...
Ještě doplnění. Pokud už na Dellu máte starší build 11548, stačí když si nový build stáhnete na PC, pak ho nahrajete na microSD kartu (neměla by to být microSDHC), přejmenujete na update.pkg, uvedete Streak do režimu recovery (zmáčknout současně + a - volume a Power) a update nahrajete. Mělo by to proběhnout bez problémů.
P.S. Neručím za případné škody při nepovedeném update !!!
czetom
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by czetom »

Ach jo, a já se tak těšil. :) Jsem už týden "šťastným" majitelem buildu 12332 a doufal jsem, že když si Dell vzal timeout, tak opraví aspoň zásadní bugy ("too many server redirects" a podivné chování BT handsfree). Jak jsem ale naivní.

Tom
Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

pani bratia, zasadna otazka. dnes som si kupil Streak, je tam 1.6. Mam alebo nemam prejst na Froyo. Na testovacom inom kuse som mal froyo a malo to par chyb, hlavne pomerne casto nereagovalo odomykanie displeja a pododbne. co poradite?
czetom
nováček
nováček

Post by czetom »

czetom
nováček
nováček

Post by czetom »

Já osobně bych po zkušenostech, které jsem po týdnu nasbíral, asi přešel, pokud nějak intenzivně nepoužíváš BT handsfree. Problém s webem se dá obejít Operou Mobile.

Mauik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak

Post by Mauik »

BT planujem pouzivat takmer vzdy. Je s nim problem? :???: docital som sa, ze si streak froyo nerozumie len s jednym modelom od Parrot. Mam objednany Plantronics Discovery 975.
problem s webom ma netrapi
czetom
nováček
nováček

Post by czetom »

S Parrotem jsem to nezkoušel, ale spojení sSE HBH-610 stojí za včely, často se rozpadá. To mi s 1.6 nedělalo.

aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by aeon101 »

Takze chlapi, build 12332 mam nainstalovany od 6:30 dnesniho rana. Stahovani jelo strasne pomalu, pospichal jsem do prace, tak jsem asi 50 MB nahodil pres domaci wifi, no a jelikoz jsem musel uz do prace, zbytek byl pres klasicky tarif cestou autem...jsem si i rikal, ze jsem cekal tak dlouho a nakonec si samotnou instalaci ani nevychutnam nekde v teplicku a klidu...:-)
Po instalaci a restartu velky problem! Donekonecna a dokola vyskakovala hlaska o nucenem zavreni apikace Calendar Memory. Neslo s tim vubec pracovat, jen tvrdy HR. Po obnoveni z predesle zalohy mi to vratilo vsechno krome kalendare a vsech aplikaci (nastesti mam zalohu z jineho zdroje), no a div se svete, z pametovky mi zmizelo asi 15 instalacnich aplikaci ze souboru Downloads...! To jsem vubec nepochopil...jeste ze mam dvojitou zalohu vseho na PC...

Konecne vas vsechny, co uz mate Froyo na Streaku chapu...s Dell Stage jsem bojoval asi 40 minut a nasledne bez jakychkoliv emoci nahradil launcherem Pro. Chce to trochu si s tim pohrat, ale vysledek na Streaku ve finale vubec neni spatny. 1.6 byla naprosta parada, po par hodinach zvykani na nove prostredi mi bude strasne chybet vrchni rozdelena oznamovaci lista, facebook widget (ktery je v tomto buildu naprosto priserny a nepouzitelny), trochu jine rozlozeni obrazovky. Klavesnice jsem se trochu obaval, ale je v pohode.
Z webovych stranek mi pres wifi nefunguje pouze Modaco, vse ostatni co zminujete a co pouzivam ja je BEZ PROBLEMU...

Takze jdu do dalsiho testovani, nejvetsi radost mi dela plnohodnotny web. Moje celkove hodnoceni upgradu je 90 ze 100. Byt tam styl puvodniho prostredi z 1.6, bylo by to u me 95 ze 100...chapete co tim myslim, ze ano...

Ale jinak nechci sirit pesimizmus, ja jsem moc spokojen...

Dan

Dan
Darker
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad

Post by Darker »

A mas tam swype s cestinou? Jinak diky za info. Horni lista byla opravdu navykova zalezitost...

milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Jo,jo. Četl jsem nějaké postřehy na Facebooku DellUK k tomu updatu a dost jsou tam s toho naštvaný. Fakt je ten, že Dell se zachoval dost zajímavě. Po prvním updatu a zmíněných ohlasech na bugy se dušoval, že vše opraví. Pak aktualizaci stopnul s tím, že odstraňuje chyby a včera vypustil tu samou aktualizaci (v diskusi jsou kontrolní součty obou aktualizací a světe div se, jsou stejný)...
Na dotazy, proč tam dali stejný update je odpověď, že čekají na ohlasy atd... Takže kecy, prdy... Podle mně je to konečná...
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Post by Radek Hulán »

Jak to chápu, update na 2.2 je oficiální.

Dvě otázky:
1) Funguje v něm plně čeština (nejen klávesnice, ale celý systém)?
2) Lze přidat více Exchange účtů?
Post Reply

Return to “Dell Streak”