Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Honzo.
Ten nefunkční web přes WiFi je bug a nefunguje jen pár odkazů. Navíc stačí vypnout WiFi a jede to, takže proto se s toho nezblázním.
Navíc a to si všimni, nikde na webu v diskusích jsem nezaznamenal zmínku o nefunkčním webu přes WiFi, to je divné, ne ?
A taky právě proto, že Streak je mini tablet jsou ty plochy na šířku takto udělané a není to kvůli Stage. A i tato "debilita" mi vůbec nevadí. Používám Streaka na výšku.
Vše ostatní mi naprosto nevadí a jsem spokojený.
Navíc, oficiální verze pro naše Streaky ještě nevyšla, takže se zdrž finálního hodnocení FroYa (mám na mysli onen bug s webem přes WiFi)...
Ten nefunkční web přes WiFi je bug a nefunguje jen pár odkazů. Navíc stačí vypnout WiFi a jede to, takže proto se s toho nezblázním.
Navíc a to si všimni, nikde na webu v diskusích jsem nezaznamenal zmínku o nefunkčním webu přes WiFi, to je divné, ne ?
A taky právě proto, že Streak je mini tablet jsou ty plochy na šířku takto udělané a není to kvůli Stage. A i tato "debilita" mi vůbec nevadí. Používám Streaka na výšku.
Vše ostatní mi naprosto nevadí a jsem spokojený.
Navíc, oficiální verze pro naše Streaky ještě nevyšla, takže se zdrž finálního hodnocení FroYa (mám na mysli onen bug s webem přes WiFi)...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Nikde se o tom nepíše? A co Modaco???? Tak si přečti si téma Buglist FroYo, tam se něco dočteš. Používáš na výšku? Dyť si pamatuju jak jsem se tě onehdy ptal jestli funguje na Streaku plocha v Portraitu, odpověděl jsi mi, že Streak je Tablet a že s používáním v Portrait modu se u něj nepočítá. To je ale jedno, prostě máme na to trošku jiný názor ne? Jestli sis nevšiml, na konci příspěvku píšu že je to bug který bude určo opraven brzy. Jen jsem trochu zklamaný co tam v Dellu tak dlouho dělali. Že by pár widgetů?
Nejsi snad Michael Dell, vidím že se ti moc negativní názory nelíbí, copak se to děje? 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Panebože Honzo, ty jsi ale v..l...
Co furt kurňa brečíš ? Tak tam nahoď 2.1 a bude klid... Proč mi připomínáš dávno minulé věci, navíc spjaté s jinou verzí a úplně k něčemu jinému ? Co tím chceš sobě a nebo někomu jinému dokázat ?
A jaké negativní názory ? Jen tu čtu brekot. Jak malý kluk. Tobě se totiž skoro nic nelíbí. Na jiné stránce v jiné diskusi zastáváš jeden názor a jsi naštvaný na názor druhého a tady mi něco tvrdíš o tom jak se mi nelíbí negativní názory. To samozřejmě není pravda. Nemá smysl tu furt psát o tom co je špatně a brečet nad tím. Napiš na Dell report a nahoď 2.1... A počkej jestli to opraví (já osobně si myslím,že ne)...
Co furt kurňa brečíš ? Tak tam nahoď 2.1 a bude klid... Proč mi připomínáš dávno minulé věci, navíc spjaté s jinou verzí a úplně k něčemu jinému ? Co tím chceš sobě a nebo někomu jinému dokázat ?
A jaké negativní názory ? Jen tu čtu brekot. Jak malý kluk. Tobě se totiž skoro nic nelíbí. Na jiné stránce v jiné diskusi zastáváš jeden názor a jsi naštvaný na názor druhého a tady mi něco tvrdíš o tom jak se mi nelíbí negativní názory. To samozřejmě není pravda. Nemá smysl tu furt psát o tom co je špatně a brečet nad tím. Napiš na Dell report a nahoď 2.1... A počkej jestli to opraví (já osobně si myslím,že ne)...
- HanysR
- smartguru

Přečti si to ještě jednou a pomalu, zjistíš že jediné co mi vadí po vyřešení Launcheru je nepoužitelný web. Vidím že to nemá cenu, asi nemáš prostě den. Diskuze s tebou absolutně k ničemu, jen jsi agresivní. Ke zbytku se raději nebudu vyjadřovat, nevím kde jsi přišel na to, že mi se skoro nic nelíbí
Absolutně nevím kdo tady brečí ale když si to myslíš... Nebudu to už tady dál zasírat a já tudle naši absolutně hlouchou diskuzi utnu. Web určitě opraví, jestli ne, update je k ničemu.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Panove klid, je to opravdu o individualnich potrebach...nicmene mi udajna nefunkcnost nekolika webu pres wifi hodne vadi (nemam jeste 2.2) a jestli to bude po ofiko updatu (ja cekam na oficialni radsi a pak budu pripadne nadavat) pravda a Dell k tomu nezaujme stanovisko a neslibi co nejrychlejsi opravu, bude to pro me znamenat velke omezeni, kvuli kteremu bych si mozna Streak nevybral...Jak pise Honza, je to prave tablet a je primarne urcen na toto, s tim bych se nesmiril! Nic mene verim, ze Dell si takovou skolackou chybou nenecha sahnout na spickove renome po zavedeni jejich prvniho prevratneho pristroje na trh. Widgety klidne ozelim. Na 1.6 jsem zadny alternativni launcher nepouzival, protoze nebyla potreba. Ale ze tuto alternativu znam z Galaxy S, tak s tim nemam zadny problem. U me je na Streaku nejpodstatnejsi web, navigace, video a veskere multimedia vcetne funkce kvalitniho foceni a nahravani videa + samozrejme displej. Kvuli tomu jsem si ho vybral a kdyby me mela omezovat pouzitelnost jedine zminovane funkce, vaha zajmu by opadla. Takze zatim pouze ten web pres wifi (i kdyz mam neomezeny datovy tarif).
Dan
Dan
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
Tak to ted ladim pres Launcher pro a asi se tim zatim nejak smirim. To co mne osobne na Dellu mrzi, ze opravdu pouzili temer hole Froyo a nepribalili zadnou pridanou hodnotu. Ve starych Rom jsem prave nejvice ocenoval predelanou oznamovaci listu a pote jeste panel programs. Uvidime jestli prijde nejaka aktualizace podle feedbacku od uzivatelu...
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Tak je 22.11. a v oznamovaci liste neni ani `n`...
- HanysR
- smartguru

Re: Finální verze Androidu 2.2 (Froyo) na Streaku
No možná budeš muset počkat, neznamená asi že to bude hned v 00:01
vidím že se nemůžeš dočkat
co jsem si pohrál s Launcher Pro tak se to dá. Člověk nesmí srovnávat s bývalým Dell tablet launcherem ale s obyčejnými smarty, pak je to asi dobré.
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
- HanysR
- smartguru

Teď jsem se dočetl na Modaco že by bug se servery měl být brzy opraven. To je daň za to, že jsme nevydrželi a nahodili verzi pro beta testery. Uvidíme co se bude dít dál a hlavně kdy
- HanysR
- smartguru

Jo a kdo potřebuje web přes wifi, funguje v Opera Mobile. Dolphin ani nic dalšího nejedou. Omlouvám se za víc příspěvků ale Tapatalk neumí Edit, nebo to aspoň nikde nevidím.
:( lidi jak to vidite? dostane se i k nam oficialni cestou Froyo? :(
- HanysR
- smartguru

Určitě jo ale nikdo neví kdy si myslím. Dnes to asi taky nebude
tak nejsem jedinej co jsem hledal na internetu.Co si tim updatem poridil nefunkcni streak, kterej se dokolecka resetuje a ani factory reset pri boot nepomuze :(
- HanysR
- smartguru

Tak to přes fastboot flashni znova. Buď v klidu, tohle se opravdu dá v pohodě řešit. Rozhodně jsi to neumrtvil
-
Darker
- přispěvatel

Presne tak. Mne se to take stalo. Musis zacit znova a ono to pujde. Urcite to jde spravit.
-
Mauik
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise (Polaris)/HTC HD2/Dell Streak
len pre info, celkom pekna recenzia Froya na Streaku
http://mobile.engadget.com/2010/11/22/d ... te-review/
http://mobile.engadget.com/2010/11/22/d ... te-review/
se s tim peru, ale moc stesti nemam.Jediny jak se mi to povedlo zprovoznit je, ze tam mam ted o2 UK romku 2.1 a to jsem mel streak primo od Dellu.A ted mi to samozrejme odmita vzit update package toho 2.2 z dell stranek a hlasi FOTA mismatch :(
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 23, 2010 14:47) --
Tak uz to mam, pomohl tenhle navod. http://www.streaksmart.com/2010/11/how- ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (úte lis 23, 2010 14:47) --
Tak uz to mam, pomohl tenhle navod. http://www.streaksmart.com/2010/11/how- ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
- HanysR
- smartguru

To nás ten Dell pěkně natahuje co? Už se mi to pomalu přestává líbit
Pánové potřebuji poradit. Mám problém. Zkoušel jsem update na 2.2 nicméně jsem skončil téže s zaseknutím na Dell obrazovce. Pokusil jsem se o flash přes update.pkg nicméně když dám v recovery módu instalovat z SD pomocí update.pkg nic se nestane, zkončím u černé obrazovky. Když zkouším znovu a znovu metodu přes fastboot pořád se dostávám akorát k zaseklému logu Dellu. Jediné co se mi podařilo zprovoznit bylo to, že díky clockworkrecovery jsem flashnul 1.6tku, ale ke všemu brandovanou, pro mou sim nevyhovující (bez signálu atd), a buglou blikáním led diod čudlíků home/zpět/menu. Potřeboval bych tam dát ideálně klasickou oficiální 1.6tku. Prosím o radu...
-
Darker
- přispěvatel

Tady mas navod na froyo. Je to super jednoduche a mas to za chvilku. Neni tam zadny problem.
http://www.streaksmart.com/2010/11/how- ... treak.html
http://www.streaksmart.com/2010/11/how- ... treak.html