Zdroj: Phandroid.com

Pro Android jsem nevyvíjel, Javu jsem nezkoušel, ale kombinace Silverlightu a C# se mi zdá velmi, velmi jednoduchá na pochopení a programování.bkf1 wrote:Taky zatim nemohu porovnat slozitost/jednoduchost vyvoje aplikaci pro WP7 a Android, ale tohle prohlaseni se mi zda jenom jako ubohy flame a podkurovani MS, se kterym ma Dell nejake dohody o spolupraci, tim padem budou vychvalovat cokoliv, co je od MS...
PS: Nedavno to byl Steve Jobs, kdo tvrdil neco o slozitosti vyvoje na Androidu a jak se mu vyvojari vysmali

Rict ze C# je lepsi nez Java je dost odvazne tvrzeni...Dal bych si vsak pozor a nepletl bych programovaci jazyk jako takovy a framework, protoze to jsou 2 ruzne veci. V tomhle pripade si myslim ze ma java navrch (jako priklad bych mohl uvest mnohem mocnejsi enumerace, pojmenovavani anonymnich bloku, lepsi moznosti nastaveni behoveho prostredi atd atd). Ja sam se zivim vyvojem v C# .Net a ve firme jsme jiz napsali radu velkych projektu, integrace ridicich systemu, ruznych aplikaci apod. a tam je teprve videt, jak to u MS skripe, kdyz po .Netu chces neco nadstandartniho. Tady taky java vede a myslim ze celkove architektura toho jak je vystavena lepe a dava vetsi logikuje nez technologie MS (i v jave se da psat pro mobily, jps - tvorba webu, serverletu, pro desktopy a to pod vsemi platformami atd....) a kvalitni prostredi pro javu taktez existuje, a to novy netbeans 6.9.janac_marek wrote:Bavíme sa tu ale o programovacích jazykoch vyššej úrovne, kde podľa mňa nič lepšie ako C# dnes nie je (ani Java).
tady bych taky brzdil...ona je sice pravda co rikas, ale treba .net a wpf pro silverlight je dost odlehcene od desktopove verze, stejne tak compact framework, takze sice to prenositelne do jiste miry je, ale jsou s tim problemy. Navic je zde videt ze .net pro jednotlive technologie psalo v ms nekolik tymu a nektere casti jsou uplne nekompatibilni.janac_marek wrote:"Jedným jazykom" rieši človek desktop, web, mobil, ....

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest