HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Motorola D160+Desire HD

Post by kostohris »

Tak jsem zkusil udelat Quadrant Benchmark a vysledek je dost zajimavy, rozdily jsou pomerne velke.

http://www.youtube.com/watch?v=UJd_FzjxF4g
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

2.000 = dobrý?
jacek
smartmaniak
smartmaniak

Post by jacek »

Jackale, chlape ušatá :) právě jsi mi ,,prodal" DHD :tlem: jen maličkost pls, porovnání zvuku z repra při telefonování HD2 x DHD ?
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by janiss »

Viete mi niekto prosim poradit nejaku aplikaciu aby mi to zobrazovalo v stavovej liste kolko percent baterie este mam?Pred tym som pouzival baterry time ale tam nieje nastavenie pre desire hd.
ucla220
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by ucla220 »

dobrá zpráva - upgrade pomohl, proximity senzor je ok - ted uz nezbyva nez si ten telefon poradne uzit, nyni mohu doporucit :)
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

TMASKA wrote:ja to kur..a nechapu , jak iphone 4 za xy tisic tak htc za taky xy tisic vypusti do obehu neco co proste za ty penize snad ani neni mozne ze to ma xy zavad , nereknu na par kusech ale clovek to cte kazdy den co se komu stalo u novych stroju , to si ty firmy nemuzou to vse ohlidat lip nebo co to je za bordel , ja mit ve firme nejakeho asi kontrolora co to vypusti ven do prodeje tak uz ma asi davno kulku v hlave jakou ostudu mi pro firmu prinesl , proste tomu nerozumim nebo mozna jo , kvantita nad kvalitou .
Nevim ale mi prijde ze desire HD ma daleko vice nedostaku nez iphone 4 ktery tady pises, zpracovani iphonu 4 je uplne nekde jinde a to potvrdi kazdy kdo ho mel moznost zkusit, nevim jestli mam stesti na kus ale u meho nemam zad e hw ani sw problemy, vse je jak ma byt a doknce se dovolam ikdyz ho nedrzim v gumovych rukavicich :lol:
Me docela prekvapilo ze si u HD zacalo tolik stezovat na ruzne veci hlavne na zpracovani a problem se promixity senzorem, ktery je asi podstatny kdyz jedine reseni je vyndani baterky, snad to sw opravi ale i tak pokud to ma byt od htc top android zarizeni tak jsou veci ktere by se stavat nemeli. Ale prijdemi ze dneska jsou vsechny firmy, jak apple,htc, samsung atd pod takovym drobnohledem ze pri uvedeni kazdeho pristroje hned hledaji chyby, mozna to bude zaujaty nazor ale prijde mi ze nejvice se ceka vzdy na neco u applu aby se to mohlo zhanit, a hlavne aby se toho mohli chytnout media protoze jsou to nejctenejsi clanky, takze veci ktere se jeste nedavno tak neresily se dneska nafukuji a nekdy mi prijde ze se nekteri predhaneji abu objevily jeste neco co trena podle nich neni ok, podle toho co treba ctu na forech o iphonech obcas premyslim kdo si ten pristroj koupil a ze snad lupou ho obhlizi porad dokola.
Ale jelikoz Jackal je spojeny na max :) tak nekteer nazory na zpracovani muzou byt sprominutim hnidopistvim a hledanim kazde odchylky od nejakeho vysneho idealu, libilo sem mi jak to napsal Jackal, ze dneska by si podle nekterych recenzi nekoupil vubec nic protoze se najde vzdy nekdo komu neco bude na danem vyrobku neco vadit.
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

JackalJackal wrote:Já mám tuto aplikaci co to umí:

http://www.appbrain.com/app/battery-ind ... dicatorPro" onclick="window.open(this.href);return false;

a ještě tuto:

http://www.appbrain.com/app/system-info ... infowidget" onclick="window.open(this.href);return false;
To jsem zkoušel, ale napadlo mě, něco na způsob čárového indikátoru jako je AvianWavesBattLine by nebylo? Nebo od Spb - Pocket plus, kde šel nadefinovat rovněž čárový indikátor?
Nepotřebuju vědět teplotu baterky, ale stačí čára, nebo percentuální údaj na horní liště. ;-)
asahi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Xperia X1, Xperia Arc

Post by asahi »

Zeptam se asi jako lama, ale jak je mozny vypnout data, aby se mi nikdy nezapnuly, az zase jen, kdyz je povolim? Na xperii jsem na to mel sikovnej programek NoData, kde jsem si zafajfkoval co se muze a nemuze zapnout. Je neco podobneho na android? Pojedu do zahranici a mam hruzu, aby se mi nespustil datovy roaming, zvlast po te nedavne noci, kdy mi zahadnym zpusobem do DHD proteklo 300 MB pres 3G a 2,5 GB pres wifi.
xxmz
nováček
nováček
Zařízení: E-TEN X500 WM 6.5

Post by xxmz »

Zkus třeba APNdroid.
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by Milan Pištělka »

to asahi:
na to není potřeba žádný program. Data je možné vypnout přímo v nastavení - "Mobilní síť" a "Mobilní sítě"
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 4S

Post by jonathanio »

Nebo widget -> Nastaveni -> Mobilni sit
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Poprosím Android moderátory o přesunutí zajímavých nápadů do sekce TIPY a TRIKY! ;-) :idea:

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 27, 2010 12:43) --
JackalJackal wrote:Miku, tak to nevím, mě zatím stačí číselný ukazatel, dál jsem nepátral. Trochu odbočím, jak jsi spokojený z HD ? Já zatím velmi.
Sice se s Androidem teprve sžívám, ale již hodlám prodat HD2. :) . Zatím mi jen vadí, že SPB nemá vyvinutý SPB Backup a SPB Wallet pro Android.
Ještě se zeptám, máte někdo osvědčenou cestu na bezproblémovou synchronizaci s Outlookem? Thx.
martint2
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: SE K750i, Nokia N73, Nokia N86 8MP, HTC Desire HD

Post by martint2 »

Ve 13:30 jsem volal na Vodafone a KONECNE NASKLADNILI DHD :-)
xxmz
nováček
nováček
Zařízení: E-TEN X500 WM 6.5

Post by xxmz »

xxmz wrote:No čekal jsem, že kolegové vlastnící DHD budou sdílnější :-) Takhle spíš dříve vyjde recenze na Engadget...
Nějaké foto a video je tady http://www.areamobile.de/news/16830-htc ... ppschuesse
http://www.engadget.com/2010/10/27/htc- ... hd-review/" onclick="window.open(this.href);return false;
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Tak objednáno tam co JackalJackal...chlape, doufám, že ta konstrukce fakt nebude tak bídná, HD2 je vysoký etalon.
laco73
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: , LG G2, Miix 2 8" 3G

Post by laco73 »

Neni mi jasne, prečo sudruhovia navrhli dve krytky.Jednu na bateriu a jednu na SIM a SD. Preco to neriesili pod jedným krytom. Takto budu vypadávat miesto jedneho krytu dve.Nevidím v tom ziadný zmysel...
mike-biker
moderátor
moderátor

Post by mike-biker »

Taky se mi zdál systém u HD2 šťastnější. Stačilo jen mít vybrání na odloupnutí nehtem. Kryt na baterku je hrůza, naštěstí jsem neměl jediný důvod jí vyndat! 8-)
Jindřich Veselý

Post by Jindřich Veselý »

souhlasim s bikerem, DHD mam prez tydena nemel sem jedinej duvod vytahovat baterii :)) Tudiz mi fakt je jedno jak je udelana krytka :o))
mikro
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Post by mikro »

zdravim Vas, zaujimalo by ma, aka je rychlost GPS fixu, ci v mapach, ci v Motornav(iGO pre android) mi to trva hrozne dlho, niekedy minutu niekedy dve, na HTC Desire to bolo do 5sekund, uz som urobil aj 3x HR cez menu, 2x aj cez Volume Down, ale stale je to o tom istom, update firmwaru mam nainstalovany, priznam sa, pred tymto updatom som to neskusal.
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by janiss »

Prosim vas funguje kazdemu ten proxi senzor po tom update lebo mne nejde korektne niekedy nezhasne niekedy ked zhasne sa nerozsvieti zatial som zistil ze iba na priamom slnku funguje dobre neviem cim to je.Mam podozrenie ze telefon je vadny koli tomu ze mi dosiel v trosku roztrhanej ale zablombovanej krabici co naznacuje tomu ze niekomu spadol alebo bol niekde pricvaknuty neviem.A tiez vydrz baterky ma stve mam ho treti den ale dost hroza dneska asi pol hodiny na icq som si pisal.Potom som ho nechal zapnuty myslim icq koli tomu aby som zistil ako to spapa baterku no a o tretej som baterku uz nemal.Poslal som zopar meilov asi 4 minuty hovoru inac telefon zamknuty.Vydrzal od osmej rana do tretej mne to pride prilis malo stale mi vedsinou fon vydrzal aspon jeden den a to mi aj staci ale toto je moc malo.Neviem ale cital som aj nieco ohladom baterky ze desire hd ma este tento bug s baterkou a ze na niektorych kusoch nedrzi tak neviem ci je to pravda alebo som to prelozil zle.Aj tuna myslim niekto pisal ze ma dva desire hd a ze na jednom z nich baterka drzi ovela menej.Ked by sa dalo tak mi odpovedzte cim skor pretoze zajtra je poledny den kedy ho mozem poslat spet.
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”