HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Tak jsem zkusil udelat Quadrant Benchmark a vysledek je dost zajimavy, rozdily jsou pomerne velke.
http://www.youtube.com/watch?v=UJd_FzjxF4g
http://www.youtube.com/watch?v=UJd_FzjxF4g
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
2.000 = dobrý?
- jacek
- smartmaniak

Jackale, chlape ušatá
právě jsi mi ,,prodal" DHD
jen maličkost pls, porovnání zvuku z repra při telefonování HD2 x DHD ?
-
janiss
- častý přispěvatel

Viete mi niekto prosim poradit nejaku aplikaciu aby mi to zobrazovalo v stavovej liste kolko percent baterie este mam?Pred tym som pouzival baterry time ale tam nieje nastavenie pre desire hd.
dobrá zpráva - upgrade pomohl, proximity senzor je ok - ted uz nezbyva nez si ten telefon poradne uzit, nyni mohu doporucit 
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Nevim ale mi prijde ze desire HD ma daleko vice nedostaku nez iphone 4 ktery tady pises, zpracovani iphonu 4 je uplne nekde jinde a to potvrdi kazdy kdo ho mel moznost zkusit, nevim jestli mam stesti na kus ale u meho nemam zad e hw ani sw problemy, vse je jak ma byt a doknce se dovolam ikdyz ho nedrzim v gumovych rukavicichTMASKA wrote:ja to kur..a nechapu , jak iphone 4 za xy tisic tak htc za taky xy tisic vypusti do obehu neco co proste za ty penize snad ani neni mozne ze to ma xy zavad , nereknu na par kusech ale clovek to cte kazdy den co se komu stalo u novych stroju , to si ty firmy nemuzou to vse ohlidat lip nebo co to je za bordel , ja mit ve firme nejakeho asi kontrolora co to vypusti ven do prodeje tak uz ma asi davno kulku v hlave jakou ostudu mi pro firmu prinesl , proste tomu nerozumim nebo mozna jo , kvantita nad kvalitou .
Me docela prekvapilo ze si u HD zacalo tolik stezovat na ruzne veci hlavne na zpracovani a problem se promixity senzorem, ktery je asi podstatny kdyz jedine reseni je vyndani baterky, snad to sw opravi ale i tak pokud to ma byt od htc top android zarizeni tak jsou veci ktere by se stavat nemeli. Ale prijdemi ze dneska jsou vsechny firmy, jak apple,htc, samsung atd pod takovym drobnohledem ze pri uvedeni kazdeho pristroje hned hledaji chyby, mozna to bude zaujaty nazor ale prijde mi ze nejvice se ceka vzdy na neco u applu aby se to mohlo zhanit, a hlavne aby se toho mohli chytnout media protoze jsou to nejctenejsi clanky, takze veci ktere se jeste nedavno tak neresily se dneska nafukuji a nekdy mi prijde ze se nekteri predhaneji abu objevily jeste neco co trena podle nich neni ok, podle toho co treba ctu na forech o iphonech obcas premyslim kdo si ten pristroj koupil a ze snad lupou ho obhlizi porad dokola.
Ale jelikoz Jackal je spojeny na max
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
To jsem zkoušel, ale napadlo mě, něco na způsob čárového indikátoru jako je AvianWavesBattLine by nebylo? Nebo od Spb - Pocket plus, kde šel nadefinovat rovněž čárový indikátor?JackalJackal wrote:Já mám tuto aplikaci co to umí:
http://www.appbrain.com/app/battery-ind ... dicatorPro" onclick="window.open(this.href);return false;
a ještě tuto:
http://www.appbrain.com/app/system-info ... infowidget" onclick="window.open(this.href);return false;
Nepotřebuju vědět teplotu baterky, ale stačí čára, nebo percentuální údaj na horní liště.
Zeptam se asi jako lama, ale jak je mozny vypnout data, aby se mi nikdy nezapnuly, az zase jen, kdyz je povolim? Na xperii jsem na to mel sikovnej programek NoData, kde jsem si zafajfkoval co se muze a nemuze zapnout. Je neco podobneho na android? Pojedu do zahranici a mam hruzu, aby se mi nespustil datovy roaming, zvlast po te nedavne noci, kdy mi zahadnym zpusobem do DHD proteklo 300 MB pres 3G a 2,5 GB pres wifi.
Zkus třeba APNdroid.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
to asahi:
na to není potřeba žádný program. Data je možné vypnout přímo v nastavení - "Mobilní síť" a "Mobilní sítě"
na to není potřeba žádný program. Data je možné vypnout přímo v nastavení - "Mobilní síť" a "Mobilní sítě"
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Nebo widget -> Nastaveni -> Mobilni sit
-
mike-biker
- moderátor

Poprosím Android moderátory o přesunutí zajímavých nápadů do sekce TIPY a TRIKY!

-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 27, 2010 12:43) --
. Zatím mi jen vadí, že SPB nemá vyvinutý SPB Backup a SPB Wallet pro Android.
Ještě se zeptám, máte někdo osvědčenou cestu na bezproblémovou synchronizaci s Outlookem? Thx.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř říj 27, 2010 12:43) --
Sice se s Androidem teprve sžívám, ale již hodlám prodat HD2.JackalJackal wrote:Miku, tak to nevím, mě zatím stačí číselný ukazatel, dál jsem nepátral. Trochu odbočím, jak jsi spokojený z HD ? Já zatím velmi.
Ještě se zeptám, máte někdo osvědčenou cestu na bezproblémovou synchronizaci s Outlookem? Thx.
-
martint2
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: SE K750i, Nokia N73, Nokia N86 8MP, HTC Desire HD
Ve 13:30 jsem volal na Vodafone a KONECNE NASKLADNILI DHD 
http://www.engadget.com/2010/10/27/htc- ... hd-review/" onclick="window.open(this.href);return false;xxmz wrote:No čekal jsem, že kolegové vlastnící DHD budou sdílnějšíTakhle spíš dříve vyjde recenze na Engadget...
Nějaké foto a video je tady http://www.areamobile.de/news/16830-htc ... ppschuesse
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tak objednáno tam co JackalJackal...chlape, doufám, že ta konstrukce fakt nebude tak bídná, HD2 je vysoký etalon.
Neni mi jasne, prečo sudruhovia navrhli dve krytky.Jednu na bateriu a jednu na SIM a SD. Preco to neriesili pod jedným krytom. Takto budu vypadávat miesto jedneho krytu dve.Nevidím v tom ziadný zmysel...
-
mike-biker
- moderátor

Taky se mi zdál systém u HD2 šťastnější. Stačilo jen mít vybrání na odloupnutí nehtem. Kryt na baterku je hrůza, naštěstí jsem neměl jediný důvod jí vyndat! 
-
Jindřich Veselý
souhlasim s bikerem, DHD mam prez tydena nemel sem jedinej duvod vytahovat baterii
) Tudiz mi fakt je jedno jak je udelana krytka :o))
zdravim Vas, zaujimalo by ma, aka je rychlost GPS fixu, ci v mapach, ci v Motornav(iGO pre android) mi to trva hrozne dlho, niekedy minutu niekedy dve, na HTC Desire to bolo do 5sekund, uz som urobil aj 3x HR cez menu, 2x aj cez Volume Down, ale stale je to o tom istom, update firmwaru mam nainstalovany, priznam sa, pred tymto updatom som to neskusal.
-
janiss
- častý přispěvatel

Prosim vas funguje kazdemu ten proxi senzor po tom update lebo mne nejde korektne niekedy nezhasne niekedy ked zhasne sa nerozsvieti zatial som zistil ze iba na priamom slnku funguje dobre neviem cim to je.Mam podozrenie ze telefon je vadny koli tomu ze mi dosiel v trosku roztrhanej ale zablombovanej krabici co naznacuje tomu ze niekomu spadol alebo bol niekde pricvaknuty neviem.A tiez vydrz baterky ma stve mam ho treti den ale dost hroza dneska asi pol hodiny na icq som si pisal.Potom som ho nechal zapnuty myslim icq koli tomu aby som zistil ako to spapa baterku no a o tretej som baterku uz nemal.Poslal som zopar meilov asi 4 minuty hovoru inac telefon zamknuty.Vydrzal od osmej rana do tretej mne to pride prilis malo stale mi vedsinou fon vydrzal aspon jeden den a to mi aj staci ale toto je moc malo.Neviem ale cital som aj nieco ohladom baterky ze desire hd ma este tento bug s baterkou a ze na niektorych kusoch nedrzi tak neviem ci je to pravda alebo som to prelozil zle.Aj tuna myslim niekto pisal ze ma dva desire hd a ze na jednom z nich baterka drzi ovela menej.Ked by sa dalo tak mi odpovedzte cim skor pretoze zajtra je poledny den kedy ho mozem poslat spet.