měřič odchozích hovorů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
henryhack
nováček
nováček
Zařízení: HTC TOUCH 2

měřič odchozích hovorů

Post by henryhack »

čauky lidi shánim měřič odchozích hovorů - abych věděl kolik minut jsem provolal .existuje něco a nejlépe free

a musí to být pro ppc packet pro HTC
franco
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

měřič odchozích hovorů

Post by franco »

batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
eMKejx
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

měřič odchozích hovorů

Post by eMKejx »

parada ze je nieco taketo, som zvedavy ako to funguje
permar
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS 5

měřič odchozích hovorů

Post by permar »

Funguje skvěle, a můžeš si v té aplikaci nastavit,dle datumu vyúčtování služeb,že ti to bude veškeré hovory (odchozí i příchozí- to samé platí i pro sms i data) ,sms a datová připojení ukladát do textového formátu. Defacto ti to udělá podrobný výpis všeho co potřebuješ vědět.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

měřič odchozích hovorů

Post by matoman »

Keby si chcel podrobne nastavenia co a ako pocitat mozes skusit Calls Control. http://callscontrol.ic.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Tarif naklikas vo webovom rozhrani, snad nebude problem, keby bol tak kludne s tym pomozem. Malo by to snad ist aj na touch2. (-:
ACEMajky
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy note 3

měřič odchozích hovorů

Post by ACEMajky »

franco wrote:batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
http://www.chi-tai.info/cs_batterystatu ... _im_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevite nejkdo, jak to rozhybat na omnii II? Instaluju, najdu ikonu, klepnu na ni a nic, program a ni zadnemenu se nespusti...
franco
přispěvatel
přispěvatel

měřič odchozích hovorů

Post by franco »

no ono sa ti to ani nevie spustiť z menu>programy.Ono ten program sa objaví v Start>Setting>Today a tam si ho odfajkni.
T.j.--->Home Screen PlusPlus.
Potom daj OK a na obrazovke Today potom pridrž stylusom na otvorenie menu a tam daj možnosti.
No a už len ponastavuješ,čo chceš a malo by to fičať.
matoman
smartmaniak
smartmaniak

měřič odchozích hovorů

Post by matoman »

no sice ano, ale clovek nesmie pouzivat sense alebo touch flo, inac to nejde...
franco
přispěvatel
přispěvatel

měřič odchozích hovorů

Post by franco »

..prečo by nemohol?Keď si doinštaluje ManilaTodayPage,tak vie prepínať medzi TouchFlo a Today :tlem: :tlem: :tlem:
Lublon
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

měřič odchozích hovorů

Post by Lublon »

tak jsem si to nainstaloval, ale nejde mi to pustit natož tak nastavit. TF3 mám vypnuté, HomeScreen PlusPlus zatržené a nějak nic. Můžete poradit?
franco
přispěvatel
přispěvatel

měřič odchozích hovorů

Post by franco »

to Lublon
1:máš to inštalované do pamäte zariadenia,alebo na karte?
2:keď to označíš v menu Today,dáš OK--->čo sa ti zobrazí na úvodnej obrazovke?malo by tam byť stav batérie...taká malá ikonka v %
Lublon
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire Z

měřič odchozích hovorů

Post by Lublon »

1. je to v paměti, ne na kartě
2. ta malá ikonka tam byla, pak jsem ale na něco asi blbě šáhnul a je pouze vrchní a spodní lišta.
Nastavení nemůžu najít ...

... tak už jsem to našel - nešlo to s nainstalovanou češtinou, teď už to jde(anglicky), jen si musím pohrát s nastavením ...
vik40
nováček
nováček
Zařízení: HTC touche 2

měřič odchozích hovorů

Post by vik40 »

franco wrote:batery status/HomeScreenPlusPlus/počíta odchodzie hovory po sekundách,odchodzie SMS,prenos dát,teplota batérie,spotreba batérie,free RAM,free memory,využitie CPU v %,všetko sa dá super kontrolovať.Používam už dlhšie,úplná spokojnosť,ešte sa dá nastaviť vynulovanie meračov v príslušný ďeň.
Taky se zapojím do tématu. (Mám HTC touche 2)
Prográmek jsem si stáhl, nakopíroval na kartu a odtud spustil instalaci. Telefon mi nahlásil. Že je nainstalováno do zařízení. Až potud bylo vše OK, ale žádný další krok už jsem nerozchodil .
V telefonu sice byla nainstalovaná složka, ale nic nešlo spustit. Pro jistotu jsem přes správce souborů program odinstaloval, ale vím, že něco takového potřebuji.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

měřič odchozích hovorů

Post by koumes »

A Tap&Hold na Today nefunguje?V nastavení menu Today a položky mít zatrhnuto.Vedle jsou 3 položky;UP DOWN Options.Pokud ani tady nejde nastavit,tak stahnout novější verzi nebo starší.
matoman
smartmaniak
smartmaniak

měřič odchozích hovorů

Post by matoman »

A zaskrtol si si ho na today?
vik40
nováček
nováček
Zařízení: HTC touche 2

měřič odchozích hovorů

Post by vik40 »

koumes wrote:A Tap&Hold na Today nefunguje?V nastavení menu Today a položky mít zatrhnuto.Vedle jsou 3 položky;UP DOWN Options.Pokud ani tady nejde nastavit,tak stahnout novější verzi nebo starší.
To je na tom to podivné - žádné zaškrtávací tlačítka, prostě nejde se proboxovat k žádné dalěí nabídce. :oops:

-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 01, 2010 18:35) --
matoman wrote:A zaskrtol si si ho na today?
Tak, po restartu na TODAY zaškrtnuto, ale do možností se dostat nelze.
Co S tím?
skurakai
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TyTn II, WM 6.1

měřič odchozích hovorů

Post by skurakai »

S křížkem po funuse, ale pro ostatní uživatele doporučím program LCminutes.

Asi nejpokročilejší program (navíc freeware), který dokáže vypočítat nejen cenu za hovor, ale i za SMS a vyfiltrovat volné minuty popř. volné telefonní čísla.

Trochu složité na nastavení. Sám s tím mám problémy, ale nějak jsem to nastavil a snad dobře :-)

Pokud by si ale někdo udělal práci a udělal český tutoriál, tak by to bylo vynikající :!: 8-)
Ivo Pavelka
nováček
nováček
Zařízení: xperia X10 mini pro

měřič odchozích hovorů

Post by Ivo Pavelka »

Je to trošku trapný dotaz, ale mám teprve dva dny Xperia X10 mini pro a nevím si rady, jak nainstalovat HomeScreen PlusPlus do telefonu.
Telefon bez problému připojím pomocí USB k počítači. Dokonce ho i vidím ve woknech, ale nevím do jaké složky mám nakopírovat HomeScreen_PlusPlus_UI.CAB, tak abych mohl spustit instalaci.
Můžete mi prosím někdo poradit?
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

měřič odchozích hovorů

Post by baron »

Xperia X10 mini - nemá náhodou OS Android? Tohle je snad jen pro WinMobile.
Ivo Pavelka
nováček
nováček
Zařízení: xperia X10 mini pro

měřič odchozích hovorů

Post by Ivo Pavelka »

ano, mám Android. Myslel jsem, že to tam může fungovat.
Jestli to tam opravdu nejde nainstalovat. Můžete poradit nějakej SW na měření odchozích hovorů a sms?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”